Börja riktade utgifter genom en bedömning kampanj Steg-för-steg: CRM Lessons

Hem > Guide > Börja riktade utgifter genom en bedömning kampanj Steg-för-steg: CRM Lessons

CRM Campaign Management

En växande och frånkopplad marknaden kräver riktad marknadsföring.

Varje marknadsförare vill köra det perfekt inriktad kampanj som får maximal omvandling inom en given budget. Men sanningen skiljer sig avsevärt.

Ett företag bör helst börja med att fokusera på en viss publik egenskap. Detta kan vara en publik grupp, åldersgrupp, specifik smak, tro etc.

Ett företag bör inte generellt att fokusera på en enda publik egenskap. En idealisk publik grupp kan kräva en enda eller en kombination av dessa funktioner, där identifiera att viss kombination är en utmaning för marknadsförare.

Justera spenderar med verkligheten på marknaden

Eftersom det finns femtioelva sätt att spendera en begränsad budget, en företagsägare måste anpassa utgifterna med sina faktiska behov. Dessa är de viktigaste olika frågor en marknadsförare möter när segmentera sin kampanj utgifter.

1. Nya marknadsmöjligheter - Säsongs krav eller nya trender
2. Utgående marknadsmöjligheterna - Passing säsongs krav eller gamla trender
3. Spenderar på olika marknadskanaler - Att balansera mellan sök- och sociala planet
4. Spendera på lokal eller nationell marknad - att spendera på nationell eller lokal marknad
5. Bestäm Brand Equity - Ge en varumärkeskapital på en viss utgifts

Ett framgångsrikt företag behöver balanserad utgifter för var och en av dessa aspekter. Detta lägger grunden för maximal omvandlingar utan merkostnader på ett begränsat antal faktorer.

Även om det inte är universell, nedan cirkeldiagrammet ger en genomsnittlig segmentering för en föreslagen lokal utgifterna. Utgifterna för varje organisation kan variera beroende på mål och kundernas krav på en målgrupp bas.

Spending you Ad Budgetmånga sätt att spendera din annonsbudget

Samla in och prioritera affärs Nyckelord

Alla dina sökord inte görs lika; och finna de bättre är nyckeln till ditt företag.

Om du inte är bekant med sökord, de är bestämda söktermer som användare anger i en sökmotor för att komma åt en viss produkt eller tjänst.

Om du arbetar i en mycket konkurrensutsatt marknad, din 1: a val av sökord skulle redan vidtagits av konkurrenter. I dessa scenarier du skulle vara mer produktiv genom att titta på den 2: a sträng av nyckelord. Det är kopplat till din kärna publik, som redan gillade och köpte produkten.

Detta kan endast uppnås genom filtrering lämplig information om en viss kund. En sådan riktad marknadsföringskampanj kan realiseras på ett CRM Account Management Feature, som samlar in och använder den aktuella kunddata.

Filtrering av lämpliga Kund Kännetecken

Filtering Chracteristics - CRM

En CRM direkt samlar maximal information om varje kund. Med direkta inbyggda filter, Du kan iterera och hitta den mest relevanta funktionen om din målgrupp. Dessa data gör det möjligt att på ett effektivt sätt rikta en publik grupp, genom en uppsättning mycket selektiva sökord. Denna strategi förväntas ge bättre resultat och möta mycket mindre konkurrens.

Servera dina annonser på rätt Social Platform

Social Platform

Med sin låga engagemang och låga bly nyckeltal, de flesta företag börjar dra sig undan från sociala mediekampanjer. mot detta, brist på innehåll locka målgruppen och misslyckas med att koncentrera sig på rätt sociala medier kan vara en orsak till låg omsättning.

Internet erbjuder många sociala och direkta marknadsföringsmöjligheter som E-postmarknadsföring, facebook, edin, Instagram etc ... Med många tillgängliga kanaler, välja rätt marknadsföringskanal är svårt. Till exempel, E-postmarknadsföring kan vara lämplig för en hårdvarubutik, där som Facebook skulle vara mer tillgänglig för en fitness entusiasten.

The CRM Analytics and försäljning rapportering plattform ger dig omedelbar feedback om resultatet för varje kanal. Det låter dig spåra prestanda och besöks inflöde genom varje kanal. Nu kan du identifiera de mest lämpade social kanal för ditt företag, så att du kan ta dina sociala kampanjer närmare din målgrupp.

Köra PPC och affiliate kampanjer

Om du kör PPC eller affiliate kampanjer på 3: e parts bloggar eller hemsidor, du behöver för att hitta de mest lämpade partners. Om du annonserar på en blogg på irrelevant ämne, det kommer att driva irrelevant publik, som har slutligen ingen verklig inverkan på din webbtrafik. Innan du investerar på varje 3: e parts webbplats, du behöver för att verkligen besvara dessa viktiga frågor.

Vilka bloggar att annonsera? Vad är den optimala kostnaden för varje klick på en perspektiv sida? Kan du få dessa klick för ett lägre pris?

Snarare än att spekulera, de CRM Reporting Analytics ger en direkt rapport om din kärna publik. Om du redan har en del kunder, du kan filtrera de viktigaste egenskaperna hos din publik. Detta kan inkludera Age, Sex, Plats, Grupp eller vissa särdrag.

Klassificera dina målgruppsegenskaper

Classify Audience - CRM Campaign

Baserat på dessa, du kan identifiera den mest relevanta blogg från en föreslagen lista. Detta gör att du kan spendera din budget på en kärna-mål publik, utan att slösa din tid och pengar på målgruppssegment osannolikt att köpa din produkt.

Med Kapture CRM, du kan successivt lägga till nya klassificeringar till din målgrupp listan. Den tillåter dig att identifiera vanligt förekommande egenskaper, som är specifika för din målgrupp. Du kan också härleda anpassade rapporter, vilket ger en bättre uppfattning om effekterna av varje klassificering.

Spåra och optimera offlinekampanjer

Visa dina annonser direkt till dina kunder

Track Offline Campaigns

Även om det kan vara lättare att ställa upp offlinekampanjer, hantering resten är mycket mer komplex. Det finns många offlinemedier, inklusive tidningar, tidningar, papper, styrelser och banderoller. Utan direkta sätt att spåra avkastning, optimera dessa kampanjer är svårare.

Kapture CRM hjälper dig att spåra offlinekampanjer genom plats taggning, möjliggör direkt perspektiv på varje målgrupp baserat på en uppsättning av förtilldelade parameters.This visar din leda information direkt på en CRM-instrumentpanel, hjälpa dig att spåra resultatet av dina offlinekampanjer.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning