Varför förenklade försäljnings Tracking är den största försäljnings Hack?

Hem > produkter > försäljning > Varför förenklade försäljnings Tracking är den största försäljnings Hack?

Sales TrackingOm du har affinitet och risktagande mentalitet till Google för en försäljnings hacka, då tror jag att det är ett säkert kort att anta att inte har tid eller energi att satsa på jippon som inte riktigt fungerar i praktiken säljsituationer.

Låt mig förklara en metod som verkligen fungerar. Ärlig!

en ultra förenklade försäljningsspårningsprocessen.

För det första, nyckeln till hacka din försäljning är att förstå de många mål och samspelet mellan olika lag / individer. När din end-to-end-pipeline kräver samordning mellan olika avdelningar, det kan vara en lätt förvandlas till en källa till förvirring och konflikter mellan flera parter.

Med en omfattande försäljning spårning, du kan reda ut komplexiteten och skapa en strömlinjeformad process för att hantera flera processer och partier. Du kan också skapa specifika mål som kan eftersträvas med din varje säljteam. Följaktligen, det kan också frigöra mer tid och energi att fokusera på saker som faktiskt betyder något i slutändan.

Detta gör det möjligt att lägga upp strategier och organisera dina dagliga aktiviteter på specifika mål snarare än helt enkelt sätter din försäljning mål på personal uthållighet.

I den här artikeln, Vi kommer att försöka förklara de olika delarna av försäljningsprocessen som kan förenklas under försäljning spårning plattform. Detta kommer också att leda till en mer direkt och koncis sätt att uppnå dina försäljningsmål.

Så, nu låt oss betrakta de olika aspekterna av försäljningen spårning aktivitet.

Rikta konflikt Sales Team mål och syften

I en normal säljteam vertikal, du kan se flera punkter av potentiell intressekonflikt eller friktion mellan interna gruppmedlemmar och avdelningar.

Låt mig tala rakt om detta speciella fall.

Alla säljare är kända för att vara självisk om sina egna mål och mål. Vanligtvis, mål laget ta en baksätet till deras primära besatthet av att uppfylla sina individuella mål. Till exempel, en säljare kan slarva och markaffärer genom att trimma vinstmarginalen utan att få den nödvändiga ledningen samtycke.

I denna, en försäljningschef skulle krävas för att pröva och bibehålla vinstmarginaler och volymomsättning. Den roll som försäljningschefer skulle också vara att upprätthålla en fullständig bild av hela försäljningsförfarandet. Under tiden, rollen av en chef på en högre hierarki skulle vara att se till att priset volymer ekvationen tweaked att generera maximal vinst.

en försäljning tracking system låter dig ansluta olika beröringspunkter och återspeglar framsteg vid varje beröringspunkten. Det gör det också möjligt att du kan få feedback för att förbättra enskilda vinstmarginaler.

På det här sättet, den enkla försäljnings tracking system kan justera avdelning och enskilda medlems mål i företagets försäljning mål. Detta gör att hela din försäljning vertikala vara mer samarbete och anslutna för att generera högre intäkter.

Maximera din antal leads Höga värde

Om du inte har ett koncept för att end-to-end bly spårning, du helt enkelt saknar ett effektivt system för att hantera alla inkommande ledningar. I detta fall, du riskerar att bara sluta upp med fokus på maximera din bly volym snarare än att förbättra ledningen kvalitet. När du förskjuta bly kvantitet för kvalitet, hela säljlagarbete kan spridas och trubbigt på den berörda marknaden.

Men samtidigt, Du bör ha tillräckligt med bly volym för att hålla säljteam upptagen och engagerade.

I detta dilemma, du bör hålla en balans för båda sidor av ekvationen. De bly spårningsprogram erbjuder dig en alternativ mått för utvärdering - bly värde.

I enkla termer, Det är den totala utgifterna inträffade för varje konverterade bly.

I fallet med en direkt marknadsföringskampanj, du kan beräkna ledningen värde med följande ekvation.

Bly värde = Total marknadsföringsutgifter / Antal konverterade Leads

Detta innebär att du nu kan börja ersätta ledningen värdet på din förvärvade bly kvantitet / kvalitet.

Begreppet av bly värde utgör ett intressant nytt koncept. Det låter dig veta om avkastningen för varje marknadsföring dollar spenderas.

Stegvis process för att förbättra Lead värde med Kapture CRM Sales Tracking

Den Kapture CRM leda spårning kan du tilldela eller märka varje leder till dess faktiska källa eller kampanj.

  1. Genom steget visa försäljnings bearbetning, kan du enkelt få reda på vilka leder källor visar mer löfte; som en fortskrider till nästa steg och som man får elimineras.
  1. Efteråt, du kan fokusera dina marknadsföringsaktiviteter på att maximera din lead värde. Samtidigt, du kan börja ta bort låga leder värde från din leda kanal.

Som ni systematiskt förbättra värdet av din marknadsföring leder, du kan proportionellt öka dina affärs omvandlingar.

Det finns många fördelar med närmar försäljning genom ett stängt enda fönster tillvägagångssätt. I den inledande delen, Du kan betyda din leda övergången i olika stadier. I den sekundära delen, du kvalificerade speciella leder för att öka din slutliga försäljning konvertering.

Detta kommer att agera för att förbättra den slutliga intäkter inflöde.

Kartläggning och spåra din hela personalen

Även i dag, försäljning uppsökande och direkta möten återstår att vara en framstående intäkter för de flesta företag.

Detta kräver att du kan spåra och hantera hela ditt säljteam För detta, du behöver för att maximera din klient hanteringskapacitet ditt säljteam.

Låt oss diskutera de viktigaste problemen som håller tillbaka ditt säljteam?

Detta inträffar oftast att vara förmågan att fastställa rätt möten och nå rätt utsikter.

En försäljningsspårningssystem låter dig kartlägga ut dina utsikter över hela geografi. Det låter dig maximera antalet kunder möttes i varje utflykt. Detta förbättrar din antal enskilda kundbesök.

Ett system som uppmuntrar kundengagemang kommer också att förbättra ditt antal kundbesök och marknadspenetration.

Detta system gör det möjligt att täcka det maximala antalet utsikterna för varje utflykt, vilket vanligtvis innebär ett större antal möten. Detta hjälper dig att öka kundordern, antal och volym.

En enkel försäljning tracking system kan justera målen för varje avdelning och medlem till uppfyllandet av organisationens försäljningsmål. Detta kan du också skapa en serie av uppnåeliga försäljningsmålen för varje försäljningschef.

Genom att kombinera olika delar av försäljningsprocessen, du kan förbättra de kombinerade resultaten av hela försäljningsprocessen.

Detta skulle måste du hantera din försäljning pipeline genom försäljningspipeline.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

2 kommentarer

  1. Hej, tack för det här inlägget Jag håller med dig om att nyckeln till hacka din försäljning är att förstå de många mål och samspelet mellan olika lag / individer. mycket användbar information om hur man hacka försäljning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning