Kvalitet Lead Generation

Lead Management CRM

Det som skiljer leads som genererar försäljning från tillfälliga förfrågningar? Hur man kan maximera omvandlingen? Har din genererade bly följer en allmän logik? Hur kan du maximera leder till nettoomsättningen?

Hemligheten svaret är kvalitet lead generation.

Om du har möjlighet att skaffa sig högre leads kvalitet eller näring de förvärvade leder till bättre utsikter, det kommer att agera för att säkerställa bättre slutförsäljnings omsättning. In-vända den ger dig möjlighet att direkt generera bättre försäljning från de tillgängliga leads.

Ytterligare, du kan använda denna kunskap för att driva din framtida försäljning från tillgängliga listan över potentiella.

i efterhand, du försöker att generera maximalt antal hög kvalitet leder med optimal ROI. Om du har möjlighet att generera leads med bättre kvalitet, det kan hjälpa dig att hantera och omfördela dina framtida utgifter.

Vad gör en högkvalitativ Lead?

Lead Generation System

Om du någonsin har gjort aktiva prospektering eller fältsäljare, du kommer snabbt lära sig om olika nivåer av intresse bland utsikterna. Om dina utsikter har älskvärd branschkunskap, du kommer att kunna trycka på rätt kvalitet och prissättning. Annat, kan du behöva utbilda om dina utsikter.

På att hantera försäljning eller prospektering, du kommer att vara mestadels försöker särskilja och fokusera på bättre leads eller utsikterna.

Låt oss visa upp upplevelsen av vår egen.

På Kapture CRM, Vi genomför anpassade CRM-lösningar för våra kunder. Om utsikterna som tidigare bara har hörde om fördelarna med något som kallas CRM-system, han / hon behöver seriös utbildning om alla andra aspekter av CRM-implementering.

Likaledes, om utsikterna har kunskap om CRM-program, då kan du direkt ta den mot diskutera invecklade implementera en CRM-lösning.

Naturligtvis, de senare partierna kommer att vara mycket mer förståelse om kostnaderna och verktyg för ett CRM-system.

Om utsikterna är redan kunniga om betydelsen av produkten, du kan gå vidare med att diskutera den senaste verksamheten och kostnadsstrukturer.

Ett företag som kan locka framtidsutsikter som allvarligt överväger produkten kommer att kunna generera bättre försäljnings omsättning. Dessa företag måste också tillbringa mindre tid i genomsnitt med varje enskild utsikter som de nu hantera ett betydligt mindre antal framtidsutsikter.

Kortfattat, Detta innebär att du måste ha en ledande ledningssystem för att konsekvent generera hög kvalitet leder.

Läs mer om Lead Management System

Låt oss diskutera de olika ledande processer som hjälper dig att säkerställa överlägsen ledning kvalitet.

Marknadsföring automatisering att kvalificera besökare

Som beskriven, de flesta av dina framtidsutsikter kan misslyckas med att förstå betydelsen av sin verksamhet. Enligt studier, endast 27% av de inkommande ledningarna är kvalificerade att föras vidare till säljteamet.

Låt oss undersöka logiken bakom denna statistik.

  1. Nästan tre fjärdedelar av dina kontaktade leder inte är redo att investera pengar i din verksamhet.
  2. Ett företag med odifferentierad lead generation tenderar att fortsätta trenden.
  3. Alla utsikterna tror att det finns ett gap mellan webbplats löfte och svar från näringslivet.

På grund av detta, oberoende av källan (vare sig online eller offline) leads riskerar att studsa från webbplatsen. Det är ett sunt förnuft att egenskaperna hos inkommande leads beror på de faktiska besökare som höjer dessa undersökningar.

En marknadsförings automationssystem gör att du kan kombinera och konsolidera dina olika marknadsföringskampanjer. Ytterligare, detta kommer att ge värdefulla insikter om att få rätt segment av inkommande besökare.

Om du kan skaffa besökare med högre kvalitet, det kommer att bidra till att skapa en bättre kvalitet på leads. I en alternativ mening, måste du också näring de förvärvade leder till generera maximal försäljning.

Lead Processing genom olika försäljning tratt Stages

Som tidigare nämnts, din bly pool måste gå igenom en systematisk process innan faktiskt blir omvandlas till kunder.

Dessa stadier kan grovt klassificeras som medvetenheten, utbildning, genomförande, förhandling och förslutning.

Sales Funnel

När du tar dessa stadier individuellt, du kan se att de tre första stegen måste hanteras av integrerade marknadsföringsprocessen. Detta uppnås genom att kommunicera och informera utsikter genom olika plattformar och medier.

Med andra ord, dina framtidsutsikter måste ordentligt näring innan faktiskt överlämnas till säljteamet.
Alla dessa måste ha en scen klok ledningsbearbetnings, annars kan du förtidig sluta med mindre kvalificerade lead segmente.

I dessa, bara de två sista stegen kan hanteras direkt av säljteam. Resten av processer bör hanteras av marknadsföring och serviceteam.

Detta perspektiv översyner helt din idé betydelse om din marknadsföring och service laget. I samma mening, Om försäljningsprocessen inte är riktigt organiserad, kvaliteten på dina förvärvade leder snabbt ner en ledande ledningssystem.

Konsolidera Utsikterna längs en försäljning tratt

Som beskriven, funktionen av alla försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter är att skapa intresse för produkten eller tjänsten.
Som standard, försäljningen tratten är utformad för att informera och utbilda om din verksamhet. En försäljning tratt kan absorbera och hantera din stort antal framtidsutsikter genom en serie av vertikala steg.

Det huvudsakliga syftet med en ledning tratt är att förbättra kvaliteten på inkommande ledningar och differentiera dess bly kvalificeringsprocess. Denna process säkerställer att dina förvärvade leads har jämförelsevis högre kvalitet.

Låt oss betrakta detta praktiska situation.
Låt oss betrakta att du ständigt får runt 1000 leads. Även om denna situation verkar bra, nu är du kvar med jobbet att bearbeta och kvalificera dina individuella leads.

Om du försöker konsolidera och behandla alla dessa leder samtidigt, Det kan försämra kvaliteten på de tjänster som erbjuds alla utsikter. Följaktligen, i kraft av marknaden avslutad, dina framtidsutsikter är lönsamt att välja din konkurrent.

Hantera Lead Intelligence

Alla inkommande ledningar hanteras i enlighet med deras specifika bly anskaffningsvärde. Detta inkluderar kategorisering av varje ledning enligt de speciella differentialvärden.

Till exempel, du kan kategorisera varje ledningen när Hot, Varmt eller kallt. Utan rätt kompetens metriska, du kommer att misslyckas att individuellt beteckna vikten av varje ledning.
Detta fungerar i praktiken som en ledande anmälan att ge heads-up till de berörda säljteam proffs som letar efter nya möjligheter.

Väsentligen, dessa data kan du förbättra ditt säljteam kapacitet att hantera eller överlämning väsentliga huvudansvar. Detta kommer också att hjälpa dig att hantera din leda intelligens på lång sikt.

Slutsats:-

De flesta företag anser bly kvalitet som en variabel mått och mestadels utom kontroll. Men du kan förbättra din leda kvalitet genom selektiva åtgärder som ger optimala resultat. Således, CRM ger ett intelligent sätt att ramp dina intäkter och moderera din arbetsbörda.

Gratis CRM Trail Banner