Kvalitativ Lead Scoring koppla ihop rätt sorts Prospects: En marknadsförare Perspective

Hem > produkter > försäljning > Kvalitativ Lead Scoring koppla ihop rätt sorts Prospects: En marknadsförare Perspective

Qualitative Lead Management

En modedesigner strävar efter att skapa den bästa kombinationen - den bästa av estetik, det bästa av kläder material, den bästa kurvig utsikterna, etc. Skickligheten hos en designer kommer upp med den nyanserade kombinationen som presenterar stil och komfort i en flott formulär.

Marknadsföringen spektrumet för närvarande spelar en mycket liknande utmaning. Marknadsförare roll är inte begränsad till bara generera trafik eller leads. En modern marknadsförare bör kunna spela en aktiv roll i kundförvärv, som senare kan frodas i långvariga affärsrelationer.

En marknadsförare står också inför en liknande utmaning. De är skyldiga att kombinera olika marknadsföringskanaler och kampanj alternativ för att generera hög kvalitet leder.

Marknadsförare roll är inte bara begränsat till att skapa högt värde leder. Men han behöver för att lämna anbud handplockade utsikter till säljteam som kan resultera i långvariga affärs framtid.

I den här situationen, du behöver för att sålla och filtrera inkommande ledningar för att identifiera de rätta förutsättningarna som kan kvalificerade baserat på specifika attribut. Denna process är känd som bly kvalifikationer.

Även om dina framtidsutsikter har visat tidigare intresse och har en tillräcklig budget, Det är inte nödvändigt att de kommer passar din verksamhet. Du måste se till att din faktiska krav för verksamheten är formbar till din produkt eller tjänst.

Men betydelsen av bly kvalifikationer inte begränsas det!

Låt oss ta ett specifikt scenario!

Överväga olika branscher med hög volym men låg kvalitet leder som Real Estate, detaljhandel etc. I dessa branscher, du måste fokusera på att kvalificera dina individuella ledningar som bär bättre chanser att konvertering och blommande kundrelationer.

Detta lämnar oundvikligen du skrapa huvudet om smartare sätt att förbättra din leda kvalitet.

Skilja flera steg AV Bly Qualification

Det första steget av bly kvalifikationer erkänns att alla ledningar inte skapas med lika uppsåt. De flera online och offline-kanaler gör det lättare för dig att ha din leda intrasslad och hopbundna.

Efteråt, du behöver för att kvalificera leads genom att välja olika stegen kvalificera varje ledning.

Låt oss betrakta en industri med det mest proaktiva tillämpning av bly scoring - Fastigheter. Det gör att du kan ta itu med på rusa av låg kvalitet förfrågningar som utgör huvuddelen av fastighetsmäklare leadhantering Behandla. Efteråt, du kan överföra bättre kvalitet leder till ditt säljteam.

Till exempel, Om du kan övertyga kunden att förhandla och fastställa ett referenspris, då är det ett positivt tecken på att du kan få ner hammaren på nedläggningar.

På samma gång, om du förbjudet under en viss prospektering efter en lång tid, kanske du vill gå vidare till nästa kund. Ledningen kvalificeringssteget kan du ha ett enkelt följas steg för just denna process.

Processen kan också flagga varje ledning så varmt, kallt eller varmt.
I framtiden, Det gör att du kan lämna över alla dina varma leder till nedläggningen laget. Detta leder till produktiva stängning hastigheter.

BYGGA En portfölj av kvalitet kunder

En framgångsrik marknadsförare vet att uppnå hög kvalitet kunder är inte bara en engångsKreditkortssveparrangemang. Du måste fokusera på att skapa en återkommande process som bidrar till den befintliga kundlistan. Praktiskt taget, Du kan även säga att bygga en bra kundportfölj är till stor del en momentum byggaktivitet.

Du måste slå och vinna på varje kvalitet utsikter. Detta gör det möjligt att gå vidare till nästa kund. Efteråt, du föra kedjan av aktiviteter för att skapa din kundportföljen.

Kapturecrm, Vi har byggt upp en förteckning över kvalitets företag som använder våra produkter dagligen.

Detta uppnåddes genom att skapa en systematisk ledning kvalitetssystem som resulterar i bättre försäljnings nedläggningar. Du kan även hantera och acklimatisera vår ledande kvalitet.

LEAD scoring FÖRDELAR

1. Ledningen poäng kan du enkelt sålla ner låg ränta utsikter. Detta ger mer utrymme för att fullfölja nya möjligheter eller investera i att skapa nya leads.

2. Ledningen poängsystem kan du spendera mer tid med framtidsutsikter som uppvisar en bättre positiv lutning.

3. Ledningen poäng kan du sjuksköterska en bättre grupp av framtidsutsikter som leder till mer engagerade kunder.

4. Detta gör det möjligt att skapa en långsiktig process för att effektivisera alla genererade leads.

5. Det låter dig skapa och skapa en långsiktig försäljning tratt som har bättre chanser att konvertering.

HÄMTMAT:-

Om du letar efter en tumregel, försöker få värdefulla kunder liknar utvinna guld från sand; Den ena är en sällsynt och värdefull tillgång, men den andra är lika vanligt som ... .sand.

En bra marknadsförare bör kunna aktivt se till att rätt typ av ledningar kommer att framtida försäljning stängning lag. Detta uppnås genom att välja och filtrering kvalitet leder genom kvalitet bly prospektering process.

Läs mer om hur du använder kvalitativa bly scoring att förbättra din kund pool.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning