Hur du kan maximera e-handel Customer Service

Hem > Kundservice > Hur du kan maximera e-handel Customer Service

Customer Service Software

Under de senaste åren, Vi har sett en ökning utan motstycke i antagandet av mobil e-handelstransaktioner, kundservice och företag. Faktiskt, en undersökning från Gartner visade att ungefär 89% av företagen planerar att i första hand konkurrera på grundval av deras kundupplevelse. Många konsumenter avgöra om de kommer att delta i affärer med ett företag baserat på kvaliteten på sin mobila CX. En mobil kundupplevelse med lättillgängliga funktioner, resurser och information som gjorts tillgänglig med minimal kund ansträngning förbättrar kundlojalitet och behålla nivåer. För att nå ut till kunder som söker stöd på mobil och ge en hög kvalitet kundupplevelsen, företag måste anta en ”mobil först” strategi. Detta betyder, allt som en kund behöver göra, vare sig det att lära sig om en ny produkt, mottagande kundsupport, eller prata med en anställd, kan göras på en mobil enhet med någon minskning av kundupplevelsen.

Sätt på vilka e-handelsorganisationer kan förbättra kundservicen

 • Customer Experience på mobiler – Dålig kundupplevelse och navigations svårighet är den främsta oro. Innan utforma en strategi för mobil enhet, företag måste bestämma om de vill skapa en lyhörd mobil webbplats, som skulle kunna vara just en mobil version av en stationär webbplats, eller designa ett program specifikt för den mobila användaren. Många webbplatser är utformade för att visas på stationära och bärbara skärmar. Om en webbplats inte är mobil lyhörd, dess innehåll visas inte korrekt på de mindre mobila skärmar, vilket resulterar i en dålig användarupplevelse. Till exempel, bilder och text får inte visas korrekt, sidelement kan vara felaktigt skalas och navigeringsknapparna kan vara svårt att hitta och klicka.
 • Flera Mobile Channel Engagement: För att verkligen få kontakt med mobila konsumenter, företagen måste engagera dem genom flera mobila kanaler. Människor använder mobila enheter för olika aktiviteter såsom textmeddelanden, bläddring genom sociala medier, Internetbaserade chatplattformar, surfa på internet etc. En forskargrupp från Haywire, SMS plattform för företag, hittade det 67% affärsmän har använt SMS för affärskommunikation. Engagemang genom textmeddelanden, Twitter och andra plattformar kan inte vara effektiva för varje affärsmodell, men är exempel på hur företag kan bli mer mobila vänliga.
 • Bygg en kunskaps Repository: Den näst vanligaste utmaningen är när kunderna använder bolagets hemsida interna söka på alla enheter, och sökandet bearbetar visar irrelevanta resultat. De flesta konsumenter bara ge upp för att undvika det stora besvär att sortera igenom massor av resultaten på en mobil enhet. Detta är en dålig kundupplevelse som frustrerar kunder och tvingar dem att ringa företaget, Skriv ett email, eller ens ta sin verksamhet någon annanstans. Kom ihåg, den bästa kundservicen är ingen service alls. Ett företag måste omvärdera sin online-databas av artiklar, Vanliga frågor och supportdokument med förbättringar i kunskapshantering för att lösa detta problem. Viktig information som leverans och retur bör tydligt anges på hemsidan själv. Företagen använder också virtuell agent programvara som i huvudsak är en mer sofistikerad sökmotor. Den använder naturligt språk och en hel lista med frågor för att förstå kundens exakta fråga och ge det bästa svaret.
 • Skapa en intelligent kundservice: Det är inte bara automation, men en intelligent och ändamålsenligt sätt att automatisera som räknas i kundservice. Med hjälp av avancerad teknik som maskininlärning, du kan ge en smartare och bättre kundservice. Den mer data ditt företag har, desto mer maskinerna lär, smartare och mer exakta algoritmer blir. En fördel med en intelligent kundservice är att du kan ta itu med dina kunders behov innan de kontaktar dig. Till exempel, populära e-handel webbplatser som Flipkart och Amazon uppvisar ofta rekommenderas köp baserat på tidigare aktivitet, som visar dig ett urval av mobiltelefon fall om du har nyligen köpt en telefon.
 • Customer Support Software: E-handelsföretag står att dra en hel del med hjälp av en CRM-system vilket ger en rad integrationsmöjligheter och som kan bidra till att uppgradera sina stödsystem och göra sin verksamhet helt mobil. Kapture CRM ger kunderna möjlighet att skicka snabbchattmeddelanden mot sina order via din egen mobil app. Den ger omedelbar stöd och bidrar till att öka dina orderingången chanser genom 20%. Kunddata uppdateras automatiskt i databasen för att återspegla den senaste informationen.

Customer Experience

Kapture CRM distribuerar automatiskt inkommande förfrågningar service till dina support befattningshavare baseras på några fördefinierade regler som källa klokt, produkten klokt, prioritet klok etc. Detta gör det möjligt att visa endast de ansökningar som är relevanta för ditt lag. Dessutom, Det finns också en levande instrumentpanel som visar en segregerad syn på kundernas önskemål av olika slag som klagomål, förfrågningar, order~~POS=TRUNC frågor, leveransproblem eller någon annan kategori.

Customer Support Software

 • Social kundtjänst: För att effektivt rikta tusenåriga kund, Det är nödvändigt att tillgripa kampanjer och kommunikation på sociala medier som Facebook, Twitter och YouTube. E-handelsföretag kan samarbeta med sina kunder genom att skapa och utveckla strategier med hjälp av dessa fria plattformar. En fördel med detta är att det tillåter dig att ta itu med kundernas frågor eller förfrågningar snabbare än den traditionella kunden ringer support eller biljett underkastelse. Detta kommer att bidra till att uppnå bättre eCommerce kundupplevelsen och förbättra kundlojaliteten och intäkter till lägre kostnader.
 • Personliga Transaktions e-post: Transaktions e-post är uppföljnings e-postmeddelanden som företag skickar efter varje transaction.Instead att använda traditionella, men föråldrade toner, anpassa din e-post som om att ta itu med en vän. Ett informellt sätt att kommunicera med dina kunder som använder en fräschare, mer optimistisk ton ofta uppskattad som de talar om personliga känslor, som kunderna lätt kan relatera till.

Några av de faktorer som måste beaktas när man utvecklar en mobil CRM för kundupplevelsen är:

 • Typ av mobila interaktioner: Företagen måste förstå sina kunders mobila preferenser och vilken typ av information de förväntar sig en app. Detta kan variera beroende på vilken typ av appen och dess funktionalitet. Detta kommer att hjälpa företag utforma ren och minimalistiska användargränssnitt.
 • Personliga kundinteraktioner: Mobil kundupplevelse är en viktig del av företagens omnichannel strategi. Företag kan utnyttja de möjligheter som mobila kundservice ger; till exempel, fastställa en kunds plats från hans / hennes telefonens GPS, vilket kan vara avgörande för en interaktion. De kan också erbjuda kuponger och specialerbjudanden exklusivt till mobila konsumenter baserat på sina inköp historia och vanor.

Mobile stöd kommer att se en fortsatt förbättring av självbetjäning och helpdesk resurser och verktyg. Detta är en win-win-situation för organisationer samt kunder på grund av lägre kostnader för att tillhandahålla tjänsten och den ständigt ökande preferens kunder för mobila plattformar jämfört med andra servicekanaler. chatt, En annan populär supportkanal som har enorma utrymme för förbättringar och bättre mobil kompatibilitet. Och slutligen, i framtiden, Vi kommer sannolikt att se mer anpassning av mobilt stöd till enskilda kunder, som är där en hel del outnyttjad värdet av en online-support-kanal kommer att finnas.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Archit
Författare:
archit
Handla om:
Archit kombinerar påhitt och smartness i hans skrivande. Utanför arbetet, han älskar kombinationen av en god bok och hett kaffe.
Fler artiklar av: archit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

 • Kör ditt företag från handflatan
 • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
 • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning