Hur kan man förbättra kundupplevelsen genom att upprätthålla god arbetsmoral?

Hem > Produktivitet > Hur kan man förbättra kundupplevelsen genom att upprätthålla god arbetsmoral?

Förbättra kundens upplevelse genom att upprätthålla god arbetsmoral

Ett företag har som mål att tjäna så många kunder som de kan, och gör det samtidigt bygga ömsesidigt fördelaktiga relationer. Om kunden är nöjd att göra med organisationen, då det betyder att de är nöjda med näringslivet representant - deras enda gränssnitt med organisationen.

För ett företag att köra effektivt och uppfylla sina mål, De måste inte bara arbeta hårt för att samarbeta med sina kunder, men också deras egna anställda, eftersom de är livskraften i organisationen och är de som ser till att den fungerar effektivt och smidigt i alla lägen. En motiverad team är också kreativ, effektivare och mer benägna att ställa in rätt verksamhet bilden, och vrid inkommande ledningar till långsiktiga kunder.

En missnöjd eller en omotiverad anställd kan inte på ett effektivt sätt samarbeta med en kund, och är ytterst sannolikt att förlora på eventuella kunder. Dessutom, förlust av kunder innebär en förlust i varumärkets image och kundupplevelse, vilket ytterligare resulterar i mer förlorade affärer – Det är en ond cirkel.

Verksamheten måste identifiera och försöka skingra källan(s) av en anställds urkoppling för att öka deras moral, så att de bättre kan interagera med kunderna. För att säkerställa att den anställde är korrekt ingrepp med en kund, varje företag måste följa vissa förfaranden med hjälp av vilka de kan mäta anställdas moral samt kundens belåtenhet med den anställde under säljmöte.

Få feedback från dina kunder

Det enklaste och bästa sättet att veta hur era företrädare arbetar på fältet är genom att kartlägga kunderna och fråga dem hur de skulle ranka den anställdes agerande. Dessa undersökningar kan antingen skjutas i realtid, efter att systemet känner av att mötet är över, eller det kan genomföras efter en viss tid.

I stället för att ge den anställde med en förkortad version av återkopplingsrapporten som endast belyser de viktigaste punkterna, ge dem en fullständig bild hjälper dem till fullo förstå den inverkan som de har med kunderna.

Kundernas är ett bra sätt för en anställd att själv reflektera och erkänna potentiella problemområden på en daglig basis, så att de kan arbeta för att avlägsna demotiverande element och förbättra sig.

Få feedback från dina anställda

För att förstå hur en av de anställda beter sig runt en kund, ett företag kan titta på hur de beter sig med sina kollegor. Denna typ av återkopplings anställd kallas intern återkoppling, och det kan vara ett mycket kraftfullt verktyg för att förstå varje anställds personlighet, professionalism och arbetskultur.

Intern återkoppling ger företaget, liksom de anställda, insikt i potentiella problematiska eller utfärda benägna områden, och förbereder dem att ömsesidigt arbeta med dem och omvandla svagheter till styrkor.

Analysera och genomföra feedback

Huruvida återkopplings erhålls externt från kunderna, eller internt från de anställda, dess främsta mål är att ge analytiska data om en anställds uppförandekod och förbättra eventuella avvikelser proaktivt.

Detta säkerställer inte bara att alla anställda har hög moral och kan väl engagera kunderna, men också minskar organisatoriska kostnader för utbildning och distribuera handlingar. Anställda måste också ordentliga arbetsredskap för att införliva produktiviteten i sin verksamhet; ett företag måste förstå en anställds krav genom den erhållna återkoppling och förse dem med funktionella verktyg som hjälper dem att tjäna företaget bättre.

Skapa en sluten återkopplingsslinga inom en organisation underlättar en arbetsmiljö med ständiga förbättringar, oavsett hur små de kan verka, som i slutändan öka anställdas moral och slutligen nöjda kunder.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning