Hur man går från Good to Great Customer Support

Hem > Kundservice > Hur man går från Good to Great Customer Support

enkel-efficiant-n-snabb

I detta scenario, kundnöjdhet har blivit den viktigaste faktorn för ett varumärke eller ett företag. Företag strävar hårt för att göra kundens upplevelse så smidigt som möjligt. Denna typ av erkännande är en produkt av konsumenternas medvetenhet och globalisering. Konsumentens röst är mer högljudd än någonsin eftersom de diktera politik varje företag. Vissa företag tar även upp sociala ståndpunkter på grund av överväldigande allmänna synpunkter på vissa frågor. I en sådan medveten konsumentmarknaden, Det är nödvändigt att förstå processen för hantering av kunder och tillhandahålla lösningar.

how-to-go-fromgood till stora kunder-02-01

Chat Integration:

chatt integration lagrar tidigare kundinteraktioner så att din supportteam kan omedelbart få relevant kundinformation. Personlig kommunikation kommer att hjälpa öka kundrelationer och försäljning. Chat är integrerat med CRM-programvara så att agenter kan känna igen kunder och bli mer produktiv samtidigt som lösningar. Kapture CRM kan du skapa Auto responsiva mallar så att dina kunder inte behöver vänta på ett svar. Till exempel, chatten hälsar automatiskt kunden medan agenten tilldelas, detta håller kunden engagerad tills de deltar.

how-to-go-fromgood till stora kunder-06-01-1

Självbetjäning:

Customer Self Service (CSS) är en viktig funktion som bör finnas i alla CRM-system. CSS gör att dina kunder att utföra vanliga åtgärder som att sätta upp konton och betalningsmetoder utan närvaro av en representant på kundtjänst. Funktionen självbetjäning sparar mycket tid för stödmedel som de uppgifter som införts uppdateras omedelbart.

how-to-go-fromgood till stora kunder-01

Kapture Email Solution:

Kapture kraftfulla biljettinstrumentbräda låter dig kategoriskt filtrera genom ett stort antal biljetter från flera kanaler och sömlöst integrerar alla kommunikationskanaler i en enhetlig plattform. Frågor från e-post och sociala medierna får omvandlas till biljetter omedelbart så att du aldrig tappa bort dem. Dina inkommande samtal får omvandlas till röst biljetter och kunderna kan direkt tala med ert stöd personal med kundförfrågan kanalen.

how-to-go-fromgood till stora kunder-04-01

Interaktivt röstsvar:

Talsvar är mycket bekvämt i dirigering av samtal till specifika avdelningar. Kunderna ringer företaget och de väljer alternativ från det förinspelade röst. Detta ger dem alternativ som kategoriseras i sektioner så att frågan kan lösas med lämplig agent med nödvändig kunskap för att göra det. IVRs påskyndar processen för kunderna att få lösningar för sina frågor.

how-to-go-fromgood till stora kunder-03-01-1

servicenivåavtal:

nivå Serviceavtal att företrädare service- och support att spåra den tid det tar att lösa en fråga. SLA är inställd på ett sådant sätt att en olöst eller obevakad biljett blir automatiskt vidare till en representant högre nivå som är väl rustad för att hantera situationen. Denna biljett fortsätter att upprepa sig tills biljetten / query är löst. Detta främjar en känsla av ansvar och ansvar inom service- och supportteam. SLA garanterar att varje biljett / förfrågan deltog som förbättrar kundtillfredsställelse drastiskt.

how-to-go-fromgood till stora kunder-05-01-1

Social Media Integration:

Med leads spåras från alla sociala medier som Facebook, Google, Instagram, Link, etc, CRM kan du segregera leder från sociala medierna och organiserar dem utifrån prioritet, så att stödmedel kan erbjuda lösningar så snart som möjligt.

Kunderna inser lätt att göra affärer med ett företag och är tacksamma för det. Bädda dessa funktioner i ett CRM kommer bara att förbättra kundrelationer snabbt. Försäljnings- och serviceteam kan arbeta sömlöst med varandra för att ge den mest optimala kundupplevelsen möjligt.

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning