4 stora tjänste kriterier för att möta kundens förväntningar

Hem > Kundservice > 4 stora tjänste kriterier för att möta kundens förväntningar

Customer service expectations

Termen tillfredsställelse är nära besläktad med förväntan. relativt sett, du behöver bara överträffa dina nuvarande förväntningar för att uppnå kundnöjdhet.

För bättre eller sämre, de senaste åren har sett kundens förväntningar brant klättring hög.

Än, Det är viktigare än någonsin för företag att imponera och tillfredsställa sina kunder. 89% av marknadsförare tror kundupplevelsen kommer att bli den viktigaste differentiator i 2017.

Ibland är det verkligen svårt att förstå vad kunderna vill ha och hur man får dem nöjda. Varje individ har unika preferens, men att vara en kund, alla människor vill ha en enda sak - kvalitet.

Nu vad är kvalitet? Enkelt uttryckt, kvalitet är något som överstiger kundens förväntningar. I den här bloggen kommer vi att diskutera om fyra stora kundernas förväntningar och hur man ska hantera dem.

Anpassa din kundupplevelser

customer expectation management

Dagens kunder är vana vid att ta emot personligt erfarenheter webben och digitala ekosystem. De har vuxit att förvänta sig samma erfarenheter som ska infunderas i deras dagliga och kundinteraktioner tjänste.

De antar att du har kunskap om målen, intressen, och utmaningar. Ibland hälsning av förnamnet betyder mycket för dem. kundanpassade tjänster, personliga erbjudanden, uppföljningssamtal säkerställa satisfaction- få dem att känna sig speciell.

Till att börja med, överväga dessa fakta.

 • 66% kunder säger att de är benägna att byta varumärken om de behandlas som ett antal i stället för en enskild.
 • 73% av kunder föredrar att göra affärer med varumärken som använder personlig information för att göra sina erfarenheter bättre.

Kortfattat, Det finns ett omedelbart behov för dig att anpassa dina kundtjänst erfarenheter. en kundhantering plattform kan du samla och effektivisera all kundinformation. Detta gör det också möjligt att effektivisera alla nödvändiga kundsvar.

Du kan komma åt kunskap om kundernas namn, telefonnummer och bakgrund, information om inköpshistorik, och genomträngliga klagomål, och så vidare. Du kan också få tillgång till personliga uppgifter baserade på tillhörande kontaktuppgifter och andra relaterade parametrar.

Detta hjälper dig omedelbart byta till en-till-en kundsamtal och effektivisera olika interaktioner. Du kan också ackumulera data till nödvändiga blanketter.

Initiera kommunikation via flera kanaler

fyra vanligaste källorna till kundernas förväntningar

Verksamheten måste hålla öppna flera kanaler för kundinteraktioner.

Kunderna vill ha självbetjäning, digital, röst, och sociala sätt att interagera med varumärken och dess chefer - och de förväntar sig varje för att ge en personlig upplevelse. Under de tre senaste åren, användningen av chatt och sociala medier kommunikation har ökat dramatiskt.

 • 63% kunder sa att de var mer benägna att återvända till en webbplats som ger chatt alternativ.
 • Forskning från JD Power finner 67% kunder nu knacka sociala nätverk som Twitter och Facebook för kundservice.
 • Nielsen har funnit att 33% av kunder föredrar att kontakta varumärken för information och service kundvård med hjälp av sociala medier snarare än telefon samtal.

Så, Om du har en mångfacetterad kommunikationssystem med människor, dina kunder kommer att vara mer engagerad med varumärket. Du kommer att ha mer feedback för förbättringar och fler chanser att få ditt mål kund till försäljning tratt.

Hantera Snabb och Slick kundsvar

how to meet customer satisfaction

Med snabba svar på ett klagomål eller en fråga råkar vara den viktigaste frågan av en kund. Samtidigt inleds ett klagomål till kundvård tjänsten, människor är alltid i ett tillstånd av brådskande.

Enligt en undersökning av sociala medier användare av den gemensamma Nielsen-McKinsey satsning NM Incite-

 • 33% kunder skulle rekommendera ett varumärke som ger en snabb, men otillräckligt svar.
 • 17% kunder skulle rekommendera ett varumärke som ger en långsam, men effektiv lösning.

Utan tvekan, efterfrågan för snabb och effektiv lösning kommer att vara starkare än de ovan två. Men, det intressanta är kunderna alltid föredrar varumärken som når dem inom en timme på klagomål eller förfrågan.

53%Av människor, som tweet om ett varumärke, förvänta sig ett svar inom en timme. Denna siffra stiger till minst 72% för dem med ett klagomål. medan, bara 14% kunder förväntar ett svar kommer att ta en hel dag eller mer än 48 timmar.

Skapa Flitiga uppföljning protokoll

understanding customer expectations

De flesta kunder vilja ha uppföljningssamtal. Men, det betyder inte att du kan ringa din kund som helst.

Dessa fakta kommer att kasta ljus på betydelsen av uppföljningsaktiviteter-

 • Udda tider är inte lämpliga att ringa en kund, eftersom det orsakar irritation.
 • När kunder frågar att ringa efter en timme, bör du ringa dem exakt efter en timme - upprätthålla tillförlitligheten i alla fall.
 • Ring dina kunder för att säkerställa tillfredsställelse, även efter köpet.
 • överdrivna samtal, post och meddelanden resulterar i lösgör.

Uppföljande samtal öka lojaliteten och berika helt kundrelationer. Låt dina kunder vet att förhållandet är viktigt för dig och du är otroligt angelägna om att upprätthålla det.

Konsekvent uppfyller de inställda Kundernas förväntningar

manage customer expectations

Naturligtvis, sporadisk bra kundhantering kan leda till ökade klagomål. Du måste ge försäkran genomgående genom att erbjuda goda kund svar.

Du kan möta och hantera dessa förväntningar med en kundhantering plattform. I denna, kan du samla hela kunddata som är involverade i att tillhandahålla individanpassade tjänster, hantera flera kommunikationssystem och leverera snabba svar på en enda instrumentpanel. Du måste också ha en påminnelse system för uppföljning med framtidsutsikter.

CRM eller Customer Relationship Management underlättar dig-

 • Möjligheter att uppdatera kunduppgifter och samtals sammanfattningar
 • En gemensam instrumentpanel för att få tillgång till information lätt
 • En ömsesidig plattform för att ta emot och svara på återkopplingar, sociala medier kommentarer, förfrågningar, och klagomål
 • En möjlighet att höja unikt biljettnummer för varje fråga, så att chefer kan följa upp med status av utredningen
 • Ett integrerat system för att hantera kundrelationer för att skapa mer nöjda kunder.

Slutsats

customer expectations of service

Är en mycket viktig utmaning för alla kundservice verkställande, "Kundens förväntningar" är en aldrig sinande ämne. Även för kunden det betyder mer än något. 86% köpare skulle betala mer för bättre kundservice.

För att ta itu med alla de förväntningar du behöver en perfekt verktyg för att hantera information på rätt sätt och samordna med andra anställda. Kapture CRM kan hjälpa dig där.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

 • Kör ditt företag från handflatan
 • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
 • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning