CRM-programvara i 2016: Hur CRM-baserad automation kan bli nästa stora grej

Hem > Produktivitet > CRM-programvara i 2016: Hur CRM-baserad automation kan bli nästa stora grej

CRM prognoser för 2016

En bra marknadsföring automatisering plattform gör det möjligt att effektivisera din marknadsföring processer och centralisera alla de data som erhållits från källor som mail, målsidor och värd innehåll. dock, om du vill ta din marknadsföring automatisering upplevelsen till en helt ny nivå, du kommer att behöva integrera din marknadsföring plattform med Hantering av kundrelationer (CRM) systemet.

Ett integrerat CRM-system kommer att resultera i sömlös överföring av information mellan försäljnings- och marknadsföringsteam, därigenom säkerställa att du är tillgänglig med relevant information i rätt tid. En god anpassning mellan din försäljning och marknadsföring team kommer också att hjälpa dig att förbättra effektiviteten av dina kampanjer, och kommer att ge din organisation med mycket bättre avkastning på CRM-investeringar.

Fundamentals

Integrationen mellan systemen - marknadsföring automationssystemet och CRM-systemet - bör vara dubbelriktad, vilket innebär att CRM-system ska kunna kommunicera effektivt med din marknadsföring automationsplattform och vice versa. Till exempel, Om ditt företag är värd en webbplats med en "Kontakta oss" formulär som är väl integrerad i din marknadsföring automationsplattform, sedan någon inhämtad information från formulär kommer att vara lätt replikeras i ditt CRM-system.

Å andra sidan, data och information som organisationen gör regelbundna uppdateringar, såsom kundregister inom CRM-system, ska synkroniseras tillbaka till din marknadsföring automatisering plattform. Denna praxis hjälper att säkerställa konsekvens och effektivitet i de två systemen.

Tilldelning av Bly Qualification

En av de vanligaste problemen med traditionella försäljnings- och marknadsföringsteam är den dåliga kvaliteten på leadhantering. När data samlas in genom en marknadsföring automationssystem, marknadsförare har befogenhet att göra mål varje samlade ledningen så att endast en med den mest relevanta informationen når fram, och endast de mest kvalificerade som får föras vidare till försäljning. När ledningarna hamna nå en poäng uppnås och grad, De kan sedan enkelt och automatiskt tilldelas alla tillgängliga säljare. Vad detta innebär är det gör att din organisation för att skära ner på manuella processer, och se till att bly uppdrag är inte bara rättvist och effektivt, men också effektivt.

Förbättrad Revenue Tracking

Ett CRM-system som är knuten till en marknadsföring automationssystem möjliggör enkel ROI rapportering. Närvaron av dubbelriktade synkronisering garanterar att alla kampanjer som skapas i din marknadsföring automationsplattform mappas tillbaka till ditt CRM-system. Detta slutna rapportering gör det möjligt att tillskriva den mängd intäkter som genereras av olika kampanjer, spåra dina marknadsföringskostnader, noggrant mäta ROI, och så vidare. Detta gör det möjligt att göra datadrivna marknadsföring beslut i slutändan.

riktade meddelanden

Beteende information som samlas in från din marknadsföring automatisering verktyg kan du skicka riktade meddelanden och e-postmeddelanden som tillgodoses till dina kunder intressen. Det låter dig skapa en-till-en e-postkommunikation eller utföra segmentering, som vanligtvis är baserad på vissa kriterier såsom relevanta för industrin eller produkt intresse. Dessa, i tur och ordning, lägga till en grad av relevans till din e-post, och hjälpa ditt företag att öka och förbättra sitt engagemang nivåer.

För att ta din försäljning och marknadsföring ansträngning till nästa nivå, avancerad integration och automatisering är rätt väg att gå.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning