Hur man skapar en smartare om Field Sales Team arbetsflöde med CRM-program?

Hem > produkter > försäljning > Hur man skapar en smartare om Field Sales Team arbetsflöde med CRM-program?

Sales Team GPS Software
Även under angrepp av onlineförsäljning, de ansikte mot ansikte försäljningsaktiviteter är vid liv och väl på plats. Enligt erkända studier, direktförsäljning interaktion står fortfarande för så mycket som en fjärdedel av de totala intäkterna.
Men ändå, de flesta av de på fältsäljteam fortsätter att förlita sig på sina traditionella sätt att hantera utomhusfältaktiviteter såsom mobil och möte arrangemang en första på basis.

Detta sätter de berörda försäljningschefer med risk för att förlora försäljningsaktiviteter. Vid slutet av dagen, chefsrollen kan bara begränsat till att utvinna finans och order uttalanden. Slutligen, du riskerar att bara ha en delvis fullständig bild som utesluter butiksbesök, lagra prestanda etc. Detta partiell bild kan ha en komprometterande effekt på din totala försäljnings föreställningar.

Utmaningar för att skapa en effektiv arbetsflöde för på fältteam

För det första, Låt oss titta på de utmaningar som fältteam möter vid hantering av en standard workflow.Consider att berörda området personen ger sitt bästa i samband med varje kundbesök. Genom den enkla lagen om matematik, detta kräver de berörda säljteam för att förverkliga det maximala antalet kundbesök inom en dag. Man bör också markera tillräckligt med tid att spenderas med varje utsikter. Dessutom, Det finns krav på punktlighet och transit svårigheter som begränsar varje möte.

Det är praktiskt taget verkligen svårt att ordna utsikter möten i rad. Om du är slumpmässiga i inställning möten, Det är oundvikligt att du kommer att möta konflikter skärnings mellan fält medlemmar till att förverkliga nödvändiga möten.
Du måste också se till att varje utsikter är att få delta i en tid, utan att vara alltför frekvent eller få på kalendern. Med andra ord, Det är en stor utmaning att arrangera dessa önskade möten inom de begränsningar.

Hur man skapar och hantera en Spot-on takten Plan

Såsom uppenbart är det, de traditionella sätten att hantera fält utflykter är begränsande och ineffektiv. Med antalet butiker kontinuerligt öka eller fluktuerande, kan du enkelt sluta upp enligt utnyttjar eller övertryck din fältteam. Det kan ofta sluta upp med ouppfyllda möten eller oplanerade butiksbesök.

Denna situation skulle kunna lösas genom inrättande och hantering av bestämda taktplaner. Detta får du närmare till det mest optimala sättet att hantera fältbesök inom en given uppsättning av uppräknade butikslägen.

I skapandet av fälttaktplaner, du kombinerar de angränsande butiker inom ett specifikt område. Detta gör det möjligt att koppla ihop ett antal möten som utnyttjar maximalt antal butiksbesök.

Planera och effektivisera visitation Flow

En takt Planen består av en allomfattande resa som inkluderar betala besök på en fördefinierad uppsättning av kund fläckar. Eftersom de enskilda taktplanerna är konstruerade med hänsyn, Det hjälper dig att hantera dina transit planer på det mest optimala sätt.

Kapture CRM låter dig skapa en individuell takt planen att sätta samman ett antal butiker eller kundpunkter.
För varje slag planen, du kan inkludera olika parametrar såsom besöksfrekvens, dagen för besök, tilldela ansvarig säljare, specifika ansvarsområden, åtföljer etc.

Genom att ta itu med de olika faktorer, Du kan skapa ett all inclusive plan för att hantera kundbesök. Genom detta förfarande, Du kan kombinera flera angränsande möten och visitations att ge maximal lagra synlighet.

Serie Beat planerar att hantera alla kunder

En av de största fördelarna med ett beat planen är att det låter dig bygga en rutin för kundbesök. Den tillåter dig att besöka varje kund det exakta antalet gånger som kommer att maximera dina intäkter.

Du behöver besöka era återförsäljare i en periodisk mode för att uppnå maximal exponering detaljhandeln.

Genom att upprätthålla ett beat planen tillvägagångssätt, Du kan skapa separata taktplaner enligt kundens geografi eller lagerorder. Som en uppföljningsprocess, du kan tilldela varje slag planen till den berörda anställde.

Detta säkerställer att varje försäljningsargument blir besökte på ett konsekvent sätt inom en given tidsram. På kort tid, Du kan skapa en systematisk rutin för att hantera komplett kund visitation planen.

Genom att upprätthålla ett beat planen tillvägagångssätt, Du kan nå och kommunicera med maximalt antal detaljhandels användare.

Integrerade CRM Communications för att spara tid

Som ni kanske känner, de på fältet lagen behöver vanligtvis att gå från en plats till en annan. Detta innebär ofta mobila torn överföringar som minskar klarheten och tillförlitlighet. Också, telefon samtal tar mycket mer tid för att ge ett enkelt budskap. Dessa blir Mobile till en ogynnsam plattform för affärskommunikation.

en Mobile CRM ger dig en frisk och tid medvetet sätt att hantera din verksamhet. Med hjälp av biljett, du kan tilldela uppgifter, fördela möten eller skicka nödvändig information om ett kundmöte.

Detta gör det också möjligt att bibehålla långa trådar för varje kundmöten. Det kommer att hjälpa dig att spara värdefull tid på fältet och undvika eventuella misstag.

Slutsats:-

Du bör kunna möta maximalt antal kunder och öka din ordervolymen att expandera ditt företag. En CRM-baserad slag planen kan du iterera och strategier kundbesök till dess bättre uppfyllelse.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning