Varför ditt företag verkligen behöver ett ärendehanteringssystem?

Hem > Produktivitet > Varför ditt företag verkligen behöver ett ärendehanteringssystem?

Issue Tracking system

Om du spårar dina kundfrågor, du kan se att det är sällan en engångstransaktion av information eller tjänst. När du svara på en viss fråga, det lockar vanligtvis en rad följdfrågor. Detta kräver ständig räkna ut, förståelse och upplösning av dina kundärenden.

En normal organisation skulle vara ständigt tittar på en tillströmning av frågor genom varierande grad av komplexitet och svårigheter. Det är opraktiskt att förvänta sig en enda person för att lösa alla dessa frågor som har endast en viss kompetens. Annars, de olika frågorna kan få löst i olika hög grad som resulterar i inkonsekvens i hanteringen av kundärenden.

Ett ärendehanteringssystem eller biljettsystem kan du effektivt hantera dessa olika frågor i en enda process kanal. Det gör att du enkelt samarbeta och kommunicera för att hantera olika kundärenden. Det hjälper dig också att lagra, hantera och hämta alla tidigare kundkommunikation via en enda plattform. Det hjälper dig att skapa ett system som hjälper dig att se till att alla problem omedelbart lösas eller få överföras till rätt håll.

utan ärendehanteringssystem, alla dessa frågor kan få samlats för granskning av en enskild individ. Detta kan dramatiskt begränsa hastigheten och kapaciteten hos din problemlösning.

Dessa frågor är omedelbart lösas och överföras till rätt håll för resolutioner. Det kan ha problem med olika grad av komplexitet eller svårigheter i upplösning.

I en organisation, kundens frågor kommer fram till serviceavdelningen eller personal.

Hantera kundfrågor från ena änden till en annan

Om du letar efter tecken på ett ineffektivt emissionsbeslutet systemet, det skulle vara bristen på bestämda märkning och metodik vid hantering av inkommande kundärenden. i efterhand, Detta kan helt enkelt leda till stapling av kundärenden. resultantly, du kan också förlora reda på följande särskilda frågor bland alla de många inkommande förfrågningar.

I den här situationen, Du bör ha ett system som effektivt kan överföra dina kundförfrågningar från ena änden till en annan. dvs.. Ur kundens slut på en resolution punkt som har tillräcklig sakkunskap eller utrustning för att uppnå en upplösning för frågan.

Av denna anledning, alla inkommande förfrågningar bör gå genom en systematisk process innan de överförs till resolution centrum.

en biljettsystem är ett bekvämt och effektivt sätt att hantera alla klagomål från kunder.

I det inledande skedet, servicerepresentant får kunden konformation och kommer in i särskild fråga i form av en utfärdad biljett.

Issue Ticketing system

Processen kan du inleda frågor genom en av de många organisatoriska kanaler som kan krävas för att lösa kundens förfrågan.

Du kan representera kunden emissionsbeslutet genom denna enkla diagram.

Customer Issue Tracking

I den inledande flerkanalmottagningen tratt, din flera kundärenden får strömlinjeformad till en enda kanal. Detta gör också att hela din kundförfrågningar som skall konsolideras i en enda instrumentpanel.

Efteråt, du kan tilldela en viss person eller avdelning som passar en viss typ av fråga.

Detta system kan ta bort de begränsningar och komplexitet en ostrukturerad emissionsbeslutet systemet. Det garanterar också att alla frågor är lösta i tid, eliminera risken för att put-off på obestämd tid av serviceteam.

Möjlighet att bygga och vårda kundrelationer

Enligt studier, customer service is one of the foremost factors that will determine your customer satisfaction.

Som vi har nämnt, business-kundrelationen är sällan en engångstransaktion. Till exempel, din kund fråga är vanligen en blandning av tjänster och tekniska frågor. Ibland, det kan också be om hjälp från finansavdelningen.

I den här situationen, du kan inte ge en back överlämnas upplösning för alla angelägna kundfrågor.

Ett ärendehanteringssystem kan du ha en lång form sätt att hantera kundförfrågningar. Detta gör det möjligt att ta emot och effektivisera alla kundförfrågningar för att uppnå optimal upplösning.

Hantera emissionsbeslutet Tidsgränserna och färdigheter

Enligt studera, kundernas tillfredsställelse om en emissionsbeslutet skulle kunna kopplas till dessa huvudproblem - emissionsbeslutet varaktighet och upplösning kunskaper.

Ett biljettsystem kan du skapa ett system som löser kundernas frågor på ett strikt tidsbundna sätt. Om problemet inte blir löst inom en viss tidsperiod, det blir vidare till en högre hierarki.

Du kan också se de biljetter som löses och för närvarande är granskning av teamet eller varje enskild.

en CRM based ticketing resolution lets you manage the issues to the right dashboard. Du kan också simulera alla frågor genom en enda instrumentpanel.

Hantera frekvens och volym utfärdade biljetter

I syfte att fastställa ett emissionsbeslutet systemet är att fokusera på en kontinuerlig förbättring av kundupplevelsen.

Till exempel, Du kan övervaka volymen och frekvensen av biljetter för varje fråga eller avdelning.

Detta hjälper dig att förstå de mest utmanande kundfrågor och fokusera dina resurser på att lösa dem.

Liknande, du kan spåra kundernas problem på en tidslinje. Detta gör det möjligt att visa effekterna av kundförfrågningar på en speciell instrumentpanel.

Förbättra enskilde medarbetaren Föreställningar

Ett omfattande biljettsystem kan du visa alla inkommande förfrågningar. Ytterligare, du kan filtrera och segregera frågor baserade på enskild anställd eller grupp. Man nämner också den uppnådda upplösningen och tid förbrukas för varje fråga. Du kan också enkelt kontrollera om olösta frågor.

Detta system gör det möjligt att utvärdera individuella prestationer i särskilt tidsskala.

Du kan se hur många biljetter som produceras under ett visst tidslinje. Detta ger dig en enda fönster utvärdering av prestanda för hela serviceteam.

Detta system gör det möjligt att hantera kundfrågor och handtag kundklagomål.

Detta emissionsbeslutet systemet fungerar också som en potentiell motivation att säkerställa att varje frågor får mest lämplig uppmärksamhet.

Slutsats:-

Kunden ärendehantering har många fördelar – förbättra online-verksamhet portfölj, nöjdare kunder, bättre kundförståelse, effektivare resolutioner etc.

Kombinationen av alla dessa fördelar höjer ärendehantering i erforderlig affärskunnande.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning