Konsten att skicka e-post i hotellbranschen

Hem > Industri > Resa > Konsten att skicka e-post i hotellbranschen

Email Marketing Software

RESA. Detta 6 bokstäver ger gåshud till varje vandra lyster och resor entusiasten. Vissa resor för att söka kunskap medan vissa söker fred. Oavsett vad som motiverar dig att resa, hotell är en oumbärlig del av resor.

Hotel Management Software

Denna statistik ekar den globala hotellindustrin detaljhandeln värde från 2010 – 2018 med prognossiffrorna för året 2018. Detaljhandeln värdet av den globala hotellbranschen var 554.64 miljarder US. dollar i 2016.

Detta kastar ljus på den breda omfattningen av verksamheten industrin genererar. Baserat på de olika stadierna av konsumenternas interaktioner, tusentals e-postmeddelanden från resor och fritid (Hotell) industri sänds dagligen till abonnenter över hela världen - spelar en central roll i att maximera företagets ROI.

För att locka befintliga konsumenter och välkomnar de nya, Det är avgörande att fästa avseende vid dina konsumenternas behov, har en utmärkt e-postmarknadsföring programvara och ge dem din fantastisk service att hålla fast vid. Det är därför vi har körsbär plockat de mest ’inspirerande’ e-post.

Välkommen & Pre-Ankomst e-post

Hotel CRM

Dessa uppsättning av e-post skickas när en konsument gör en bokning i ditt hotell. En majoritet av välkomna e-post har en kort tacka dig kopiera tillsammans med ett kvitto på den bokade rum.

En färsk studie utförd av O'Rourke Hospitality visade att före ankomst e-post är de mest populära.

Nyhetsbrev och erbjudanden, å andra sidan, var den minst populära på att analysera 50,000 Hotel e-postkampanjer över 250,000,00 mottagare.

vår Take: Hotel Indigo pre-stay e-postfunktioner exakta uppgifter om vistelsetiden. Sidofältet till höger ger möjlighet för ändringar eller avbokningar tillsammans med alternativ för att kontrollera medlemskap och belöna preferenser, ett lysande sätt att tjäna dina konsumenter.

Utöver det, sidfoten har lokal information och sevärdheter i ett block och rabatt för nästa bokningar. En enda e-post innehåller hela informationen. Den lättillgänglighet.

Korsförsäljning e-post

email marketing hotel industry

Den här e av Green Bank Hotel, föreslår att reservera bord på deras restaurang och pre-beställa sin hummer middag treat. Den totala färgschema & design talar om varumärket. Sidfoten har en säsongs guide om vad man ska göra när man är i Falmouth. För att öka kundupplevelsen, en karta har lagts med fullständiga riktningar.

vår Take: När kunden checkar in; skicka en guide till lokala attraktioner eller platser att besöka i form av e-post rekommendation. Några hotell mejl har också olika tjänster som tillhandahålls av dem för att göra kundernas vistelse mer bekväm & minnesvärd.

Feedback e-post

Email Marketing CRM

Denna kund feedback e-post från The Inn at Union Square gör optimal användning av blank ger det en sval men skarp och subtila utseende. dock, länken skulle ha ersatts med ett CTA knapp, ändå font color gör det urskiljbar.

vår Take: Sådana e-postmeddelanden skickas av Hotell att samla in feedback från användarna och The Inn at Union Square e tar kund personalisering på största allvar. Tonen i e-postkopia är vänlig och bygger en 2-vägs konversation med meningar som ’vi hoppas att höra dina tankar om besöket”.

Bortsett från dessa, Det finns många fler e-postmeddelanden som du bör skicka ut. För det, det är viktigt att bygga anpassade e-mallar, så din e-post kan vara kampanj klar. Från att bygga personliga e-mallar till e-post segmente, se alla dina e-postmeddelanden kampanjer är på plats med Kapture CRM.

Skapa & exekvera smartare e-postkampanjer med Kapture s e-postmarknadsföring programvara. Prova vår 30-dagars gratis assisterad rättegång och vet varför varumärken älskar oss.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning