7 potentiella hastighetsbrytare brytande påverkar din försäljning hastighet

Hem > produkter > försäljning > 7 potentiella hastighetsbrytare brytande påverkar din försäljning hastighet

Kapture områden där försäljningsprocessen saktar ner
Försäljningsindustrin har snabbt förändrats och utvecklats under åren. Den övernitiska säljteam har ersatts av en ny generation av välutbildade, tekniskt kunniga och kompetenta människor som har möjlighet att utnyttja tekniken för att ge relevant information till kunderna på ett snabbt och effektivt sätt.

Försäljningsindustrin blir mer och mer konkurrenskraftig varje år. Bedömningarna och planeringsmöten blir avgörande för företagare och anställda. Det finns inget specifikt som kan passa formeln för framgång i försäljningen, men det är denna framväxande modeord som snabbt vinner uppmärksamhet i näringslivet som ett sätt att påskynda tillväxt - ’försäljnings~~POS=TRUNC acceleration'.

Vad exakt är försäljnings acceleration och hur fungerar det?

Försäljnings acceleration kan definieras som en uppsättning verktyg som driver, skjuter, och främjar säljcykeln. Kortfattat, Syftet med försäljningen acceleration är att knuffa en försäljning över mållinjen. I grund och botten, den utnyttjar försäljning programvara, analytics, social-baserad teknik, etc. att avsevärt skära ner på den tid det tar att omvandla en ny ledning i en sluten affär.

inrättande av en CRM-program tjänster ökar försäljningen genom att generera fler potentiella leads. Försäljningsaccelerationstekniker bidra till att odla och vårda dessa genererade leads. Försäljningen accelerations verktyg som särskilt fokusera på att minska svarstiderna, göra fler samtal och undvika återkommande uppgifter, sålunda påskynda hela processen.

Data analytics, automation och personalisering är försäljningen accelerations verktyg som kan spåra och övervaka försäljningsprocessen, rätt från bly fånga för att hantera nedläggningen. Dessa verktyg är inte trollstavar som kan förvandla ett företag över natten. Genomförandet måste planeras och genomföras noggrant genom att beakta eventuella hastighetsbrytare.

De 7 potentiella hastighetsbrytare är:-

1) Att arbeta på fel leder

Knacka blivande leder kan skjuta i höjden försäljningen av någon organisation, men om bly fånga är inte planerat väl, någon del av försäljningen aktivitet skulle inte kunna driva försäljning grafen.

2) Arbetar med irrelevanta produkter

Det är ingen hemlighet att dagens köpare genomför en detaljerad forskning om de flesta av de tillgängliga alternativen innan de når ut till leverantörer. Relevans och ROI är de viktigaste faktorerna för kort notering en produkt. Produkten måste samexistera med kundens befintliga lösningar, och måste anpassas på det sätt som deras verksamhet utvecklas för att klara ROI testet. En irrelevant produkt skulle resultera i en ofullständig lösning, som inte kommer att tillfredsställa ROI och hindra de accelererade försäljningen. Utföra forskning och produktutveckling tillsammans med säljteamet och kunderna kan se till att produkterna är i perfekt linje med kundens behov.

3) Sena reaktion

Kunder köper produkter baserade på deras förtroende och tillit till säljaren. En ordentlig uppföljning bygger att förtroende och accelererar försäljningen. Förutom, göra en potentiell kund vänta information, speciellt när det är en hett bly, är en stor "försäljning brott" och kan leda till en förlust av affär.

4) Brist på samarbete

Det kan finnas flera beröringspunkter för en organisation, som marknadsföring och försäljning killarna som hanterar potentiella kunder. Det är mycket viktigt för alla i laget hanterar ledningen att arbeta i synkronisering och hålla sig till affären erbjuds. Oklarheter kan leda till urkoppling och förlust av affären.

5) Brist på sluten slinga

En återkopplings slutna process ser till att ledningarna har överförts på rätt sätt och den nödvändiga uppföljningen genomförs. En hett bly kan bli kallt utan tid uppföljningar. En post-kampanj analys kan vara för sent att återuppliva ledningen.

6) Beslut baserat på magkänsla

Antaganden fungerar inte när du gör viktiga beslut och de kan påverka försäljningen. En säljteam bör förlita sig på försäljning driftsdata och inte deras magkänsla när fatta viktiga beslut. Marknadsföring och försäljning ska arbeta vid sidan av varandra för att säkerställa att deras uppgifter är i synk.

7) Förslag som inte imponera

Förslag skrift bör alltid vara ett lagarbete. Förslaget teambuilding bör innehålla säljare, chefer, produktutveckling, marknadsföring, stöd och kanske till och med klienten! Kundens engagemang kommer att säkerställa att förslagen är i perfekt linje med målen, och kommer att avsluta affären snabbare.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning