7 Föga kända hemligheter som orsakar 70% Felfrekvens i CRM Implementation

Hem > Guide > 7 Föga kända hemligheter som orsakar 70% Felfrekvens i CRM Implementation

CRM-implementering

Till en viss grad, all ny teknik och metoder störa det nuvarande sättet att verksamheten. CRM integration kräver antagande hela organisationen vertikal, den har också en relativt sett högre grad av avvikelse i jämförelse med andra tekniker. Av samma skäl, ibland är det också utsatta för en hög risk för misslyckande.

Enligt kvalitativ forskning, nästan 70% genomförandet CRM misslyckas utan att nämnvärt värde för organisationen. Utan rätt genomförandestrategi, CRM kan bli en belastning än en tillgång. Detta kan vara ett resultat av en upptrappning av de totala kostnaderna, bristande överensstämmelse mellan olika avdelningar och höga licenskostnader. Kortfattat, du kan inte vara närsynt under tiden för CRM-implementering eftersom det kan kosta både tid och pengar.

I den här artikeln, Vi kommer att diskutera de sju sällan diskuteras orsaker till CRM integration misslyckanden. Jag kommer också att berätta de positiva sätt att reducera sådana risker och tillhandahålla hälsosamma alternativ.

Inte Anpassad till affärskrav

Användningen av klipp-och-torkades CRM-lösningar kan leda till under organiserad affärsprocesser. Vanligtvis, dessa lösningar kan inte ta itu med eller optimera interna organisatoriska verksamhet eller är chef för operativa resurser. Att ha en skräddarsydd lösning kan du också granska processer för att öka sin skicklighet.

Eftersom detta inte kan ta itu med interna organisationsverksamhet eller är chef för utvecklingsresurser, detta kan bli en snabbt granskas väg mot i optimerad process. När inte att härleda klart urskiljbara resultat, CRM kan vara på väg att anses föga.

För det första, let’s ask what is hantering av kundrelationer?

Detta skulle kunna mildras genom att förstå organisatoriska krav hela vertikala och vidtar åtgärder för att genomföra dem.

Informations Distortion tvärs laget vertikaler

Detta kan anses vara slutresultatet av ofullständig CRM integration i hela organisationen. I detta scenario, Information blir förvrängd medan det passerar genom återförsäljare till distributören och slutligen till tillverkaren. I FMCG, denna information distorsion kallas Bullwhip effekt. Det kan vara slutresultatet av felaktig tillämpning eller felaktig manuell inmatning.

Som integrerad informationshantering är det främsta målet för en CRM-plattform, Detta kan leda till ogynnsamma antaganden, ganska snabbt.

Denna fråga kan övervinnas genom att införa en noggrant inriktad informationsflöde.

Ganska komplicerade organisatoriska rutiner

Den ökande konkurrensen har presenterat blandade incitament för utvecklare att faktiskt förenklar deras Software API. Du kan sträng ihop flera funktioner som inte har någon praktisk nytta för att få mer synlighet och dragkraft på kort sikt.

Ett företag kan faktiskt få mer körsträcka genom att kombinera de mest nödvändiga verktygen i en lättillgänglig form.

Ojämn Anpassning Across Organization

Det är vanligt affärskunskap att all teknik antagande drivs av användarnas intresse. Detta står sant för CRM-integration för. idealt, CRM-plattform ska kunna anpassas över affärsplattformar. Detta garanterar också de kombinerade utgångar, som är betydligt bättre än individuellt framställda utgångar.

En anpassad CRM måste integrera viktigt verktyg i hela organisationsstruktur. Det hjälper dig att bygga lika konsensus för CRM-lösning över lag, därigenom driver upp användning.

Det går inte att öka kundlojalitet

Studier har visat att en överväldigande majoritet av kunderna lämnar på grund av dålig kundservice.

En väl integrerad CRM ska kunna sätta stopp för detta vanlig orsak till kundförlust. Kundlojalitet råkar också vara ett effektivt och enkelt övervakas metriska kundutvärdering.

en väl integrerade CRM-lösning bör inte bara begränsat till hantering av digitala kundinteraktioner.

Genom att ha en lättillgänglig plattform, du kan hantera alla direkta och ansikte mot ansikte interaktion att positivt öka kundlojalitet.

Hög investerings på plattformar

Som CRM-implementering är en organisation som omfattar hela verksamheten, kollektiva CRM licenskostnader kan visa sig vara ett till synes storskaliga investeringar. Detta kräver en proportionell ökning i effektivitet. Tyvärr, de flesta företag inte kan uppnå detta stora investeringar.

Dessutom, den globala prissättningen av ett CRM-produkt kan förbli dyr i utvecklingsländer.

I detta scenario, måste man noggrant välja ett prisvärt alternativ till befintliga lösningar.

Inte skalbar till nuvarande organisatoriska Krav

CRM kan bilda den springande punkten i flera pågående processer. Tyvärr, Detta innebär också att eventuella problem eller brister också kommer att förstärkas och uttalas. Ofta, CRM företag inte kan ge stabila 3: e parts servrar. I dessa situationer, CRM-lösningar kan plötsligt bli otillgängliga under normala processer.

Slutsats:-

När du integrerar en CRM-plattform, det kan ta plötsliga deviancy från sina nuvarande operativa metoder.

Vi vill inte vara vår egen aficionado, men vi tar vederbörlig omsorg vid varje steg under CRM-implementering. Vi förstår din nuvarande operativa affärsmodell för att ge en väl integrerad lösning med strikt hanterbara fel risker.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning