7 Hindren för mötes projektet avslutats deadlines och sätt att övervinna dem

Hem > Produktivitet > 7 Hindren för mötes projektet avslutats deadlines och sätt att övervinna dem

Project Deadlines

I en konkurrenskraftig industri, en produkt eller tjänst levereras för sent motsvarar vara oförlösta. Om du ser fram emot långvariga kundrelationer, ditt företag behöver för att sätta upp tydliga slutdatum och upprätthålla strikt följsamhet till dessa datum.

När engagerade datum är en viktig faktor för att vinna nya projekt, projektledare kan frestas att ställa relativt osannolika datum, räknar med möjligheten att senare iterera dessa datum eller skjuta de anställda att leverera projekt i tid. Även om det kan fungera ibland, Detta kan potentiellt leda till anställd utbrändhet och / eller missnöjda kunder.

För att uppfylla de tidsfrister, man måste förstå de hinder som måste övervinnas. Här adress vi standard hinder eller juxtapositions lösas av en kundansvarig.

Är du säker på Ställa realistiska Arbets Mål?

Work Targets

Även när du försöker att vinna nya projekt, sätta upp realistiska arbets mål är betydande. När ont om tid, Vi tenderar att överskatta vår förmåga och som ouppnåeliga mål. I sin bästsäljande bok "Att tänka snabbt och tänka långsam" Nobel vinnande psykolog Daniel Kahneman beskriver att det är standard natur våra hjärnor att överskatta sina egna resurser och över löfte om slutdatum.

Snarare han råder tänka igenom de olika potentiella problem och verkliga utmaningarna i ett projekt som genomförs, som oavsiktligt kan dra tillbaka projektdeadlines. Trots att datum som ursprungligen kan tyckas idiotsäker, du behöver för att dubbelkolla projektkrav och tillgängliga talang. Du kan också dra nytta av din erfarenhet av att leda tidigare liknande projekt eller erfarenheter från andra lag som du är medveten om! Alla dessa åtgärder kan du sätta upp mål som återspeglar verkligheten.

Multi-tasking eller fokusera på ett enda projekt?

Focus on a Single Project

Det är en evig fråga om man ska multi-task eller fokusera på en enda uppgift i taget. När multi-tasking har sin egen fördel som utnyttjar en speciell talang i flera projekt, maximal produktivitet verkar vara uppnått när en anställd får fokusera på en enda visst projekt åt gången.

Det tenderar också att tona hjärnan till de särskilda utmaningar som ett specifikt projekt, att låta honom rita på specifika utmaningar. I dessa fall, anställd multi-tasking kan vara oumbärlig. I sådana situationer, man kan ordna särskilda anställd utgång att fokuseras på ett begränsat antal uppgifter snarare att spridas bland många projekt.

Att tillåta flexibilitet Tid för projekt upprepningar?

Time Management - CRM

En bra projektledare alltid sätter en 15-20% spelrum tid för ett nytt projekt. Det är helt enkelt orealistiskt att förvänta sig någon iteration eller oväntade utmaningar att dra tillbaka på dina slutdatum. Det är vanligt att en ny idé endast kunde sporra under genomförandet eller genomföra ett projekt, vilket kan avsevärt förbättra ditt projekt.

Under dessa omständigheter, tillgången på extra tid skulle kunna förbättra eller avleda produktkvaliteten till de önskade nivåerna.

Förvärva och underhålla en komplett projekt Outlook

Project Organization

Även med större projekt, Det bör någon tilldelas för att upprätthålla en fullständig utsikterna om den utsedda projektet. När oberoende avdelningar behöver matas ut från olika delar, man behöver ett projekt som härleder utsignalen från varje del av projektet. Om detta inte upprätthålls, det kan leda till stora väntetiden eller tomgångskörning, vilka båda kan hamna upp som resursslöseri. Också, finns det en risk att olika delar kan bli oförenliga.

En projektledare behöver alltid att bibehålla optimal arbetsflöde,co-koordinerande beroende delar av organisationen, när framgång verkar osannolikt.

Behöver för att utvärdera och hantera de anställdas produktivitet

Employee Productivity - KaptureCRM

Är du direkt hantera din anställdas produktivitet?

Vill du tillåta eller blockera sociala medier på dina Office system?

Om att tillåta 3: e parts programvara som ska installeras på systemen?

Alla dessa små frågor behöver de rätta svaren för att köra en organisation på rätt sätt. Som svar på dessa frågor beror på individuella omständigheter, har de rätta svaren kan göra en stor skillnad. idealt, den anställde och arbetsgivaren bör alltid kunna följa en transparent produktiv rapport.

En arbetsplats CRM-lösning skulle kunna låta dig integrera de olika arbetsrelaterade funktioner till en enda plattform, möjliggör enkel och direkt utvärdering.

Eftersom det kan innebära, den viktigaste komponenten till i tid projektet avslutats är att inte ha flera händer eller ens lägga arbetskraften förstärkning. Snarare, det handlar om medveten analys och iteration längs varje steg i projektgenomförandet. Hantera och anpassa projektet för exakt avslutad med oss, Kapture CRM.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning