5 Gyllene regler för att öka försäljningen

Hem > produkter > försäljning > 5 Gyllene regler för att öka försäljningen

Rules for Increasing Sales

Försäljningen tech har utvecklats avsevärt under de senaste tio åren. Banbrytande verktyg, ökande efterfrågan på marknaden och innovativa marknadsföringspolitik frambringa en enorm konkurrens. För närvarande är det rör sig snabbare än någonsin. Bara i en blink, nya konkurrenter visas, produkter som liknar ditt företag släpps, och innan du ens vet det, Det är en kapplöpning mot botten.

Men med tusentals konkurrenter ute, Hur kan entreprenörer veta vilka är rätt för dem och deras företag? Keen affärsmän tror aldrig hur att upprätthålla; för dem är den enda bekymmer är hur man blir en storsäljare.

Så, Nedan finns fem gyllene regler som hjälper dig att nå ditt företag nisch.

Vet dina konkurrenter

Din konkurrent är din bästa guide på marknaden. Om du börjar forska dina konkurrenter och större företag i din bransch, kommer du att inse att de faktiskt din nya bästa vänner. Varför? Det är främst tre skäl-

hur man kan öka försäljningen

 • Du kan lära av sina misstag
 • Du kan få en inblick i vad som fungerar för dem
 • De visar också möjligheter inom försäljning

Genom att göra en lite gräva på nätet, du är bundna att gräva upp några resultat och misstag som dina konkurrenter har gjort. Det kommer att jämna din väg till framgång, som ni kommer att få en bättre förståelse för din målgrupp.

Håll en aktiv närvaro på sociala medier

Sociala nätverk är den största inflytelserika verktyg i dagens marknadsekonomi. Över 90% unga vuxna (ålder 18 - 19) använder sociala medier på något sätt eller annat. Aktiv närvaro över sociala nätverk kan vara ett spel förändras val för ditt företag.

hur man använder crm för att öka försäljningen

Vet du?

 • 95% av online vuxna (18 - 34) är mest sannolikt att följa ett varumärke via sociala nätverkssajter. (Källa: Marketing Sherpa)
 • 71% kunder, som har haft en bra sociala medier driftserfarenhet med ett varumärke, kommer sannolikt att rekommendera den till andra. (Källa: Ambassadör)
 • Det finns 1.65 miljard aktiva mobil sociala konton globalt med 1 miljon nya aktiva mobila sociala användare läggs till varje dag. (Källa: Vi är sociala)
 • 81%+ av marknadsförare fann att ökad trafik inträffade med så lite som 6 timmar per vecka investerat i sociala medier marknadsföring. (Källa: Social Media Review)

Den högsta fördelen att du kan ha från sociala nätverk är en stor möjligheter att interagera med dina befintliga och potentiella kunder direkt. Direkta interaktioner genererar varumärkeslojalitet och långsiktiga kundrelationer. Det gör att du ytterligare stärka dina utsikter databas samt.

Du kan även följa din varumärke, hålla ett öga på kundernas samtal och relevanta kopplingar. Det kommer att ge dig en tydlig vision på försäljning prospektering process.

Sociala medier råkar vara den mest effektiva marknadsföring plattform för att utföra märkesreklam och kampanj. Du kan få maximal synlighet och stort antal svar från kunder.

Skänka mer vikt vid Content Marketing

Innehållet är den finaste beväpning för alla typer av företag. Med "innehåll" i allmänhet människor förstår bloggar och artiklar. Men, i marknadsföringen sikt varhelst du använder innehåll, det kommer under innehåll marknadsföring, inklusive videor, graphics, Google-annonser, bilder, GIF, E-post, och så vidare.

För att förstå den värdefulla effekten av innehåll marknadsföring, Låt oss se några snabba fakta-

 • Tre viktiga mål av innehåll marknadsföring är- lead generation (85%), försäljning (84%) och bly vårda (78%). (Källa: marknadsförings Profs)
 • 70% av B2B marknadsförare planerar att skapa mer innehåll i 2017, jämfört med 2016. (Källa: Innehåll Marketing Institute)
 • Efterfrågan på infographics har ökat med 800% i det senaste året. (Källa: Urbounce)
 • 69% av företagen rapporterar deras video marknadsföringsbudget har ökat. (Källa: Ascend2)
 • 75% av marknadsförare att använda interaktivt innehåll plan för att öka sin användning av medel i år. (Källa: Innehåll Marketing Institute)
 • 45% av marknadsförare säger blogging är deras topp viktigaste innehållet strategi. (Källa: Social Media Examinator)
 • 80% av beslutsfattare föredrar att få företagsinformation i en serie artiklar jämfört med en annons. (Källa: Stratabeat)

Innehållet är det enklaste sättet att förmedla ditt budskap på ett mycket intressant formulär. videoklipp, bilder, grafer och mönster lägga till något mer till det. Det hjälper säljare att nå ut till sina mål kunder att öka affärsmöjligheter. Det har en positiv innebörd för sökmotorer som bidrar till att förbättra din webbplats synlighet samt. Förutom, människor föredrar att lära artiklar att fatta viktiga beslut, i stället för reklam baserad klick beten.

5 golden rules of sales

Tänka mer på E-postmarknadsföring

Bland de olika innehåll marknadsföringsstrategier, ge lite mer vikt vid E-postmarknadsföring. Varför då? Låt oss kolla-

 • 44% av e-postmottagare gjort åtminstone ett köp förra året baseras på en PR-e-post. (Källa: Övertyga och konvertera)
 • 72% av B2B köpare är mest benägna att dela användbar innehåll via e-post. (Källa: Earnest Agency)
 • E-postmarknadsföring teknik används av 82% av B2B och B2C-företag. (Källa: Ascend2)
 • 95% av företag som använder marknadsföring automatisering tar Fördelen med e-postmarknadsföring CRM. (Källa: Regalix)
 • 56% företag använder för närvarande ett e-postmarknadsföring leverantör och är 75% eller mer sannolikt att vara köpare av marknadsföring automatisering CRM-program under det kommande året. (Källa: Venture beat-)
 • Marknadsförare har noterat en 760% ökning av intäkterna från segmenterade kampanjer. (Källa: kampanj Övervaka)
 • 81% av online-shoppare som får e-post baserat på tidigare köpvanor var åtminstone något benägna att göra ett köp på grund av riktade e-post. (Källa: eMarketer)

hur fungerar crm öka försäljningen

Enligt rapporten från Monetate, E-postmarknadsföring driver fler omvandlingar än någon annan marknadsföringskanal, inklusive sökning och social. Detta kostnadseffektiv marknadsföring politik kan hjälpa dig att nå någon i världen; dock, dess effekter kan lätt mätas. Dessutom, e-postmarknadsföring är också en mycket mer personligt sätt att nå ut till din målgrupp, än annonser.

Anslut Dots med CRM-programvaran

Oavsett om du är i en B2B eller B2C företag, du behöver ett integrerat CRM-system som hjälper till att genomföra hela affärsstrategi. Det ger dig helhetssyn och en gemensam plattform för att ta kontroll över varje del av din affärsstrategi. Förutom, Det hjälper dig att få en fullständig förståelse av dina kunder och prospects affärs. Det är därför-

 • CRM marknaden förutspås nå $36 miljarder 2017. (Källa: Gartner)
 • 80% marknadsföring automatisering användare förklarade deras antal leads ökade. (Källa: VB Insight)
 • 6 ut ur 10 småföretag använder sin CRM för e-postmarknadsföring. (Källa: marknadsförings Charts)
 • Vi kan se att 6 år sedan endast 12% företag som används molnbaserade CRM - Denna siffra har nu ökat till 87%. (Källa: Super Office)

Varför CRM har blivit så mycket populär i näringslivet? För att förstå dess nödvändigheten att öka försäljningsintäkterna, vi behöver känna några av dess funktioner-

 • Det utnyttjar kund datahantering.
 • Det gör kontakthantering enklare än någonsin.
 • Det hjälper till att spåra leads och följa upp med framtidsutsikter.
 • Det integrerar en gemensam plattform för att spåra sociala återkoppling medier, sökfrågor, kommentarer och även kunden ringer och e-post.
 • Med CRM-systemet kan du snabba upp din kundrespons.
 • Dess exklusiva biljett anläggning berikar hela systemet kundservice.
 • Det ger processen för försäljning analys, hela säljstöd och säljprognoser.
 • Med sina sammanhållande verktyg som förstärker automatisering av arbetsflöden och samarbetet mellan anställda.

Slutsats

Business är som att cykla. du hålla antingen flytta eller om du faller ner. - Frank Lloyd Wright

Om du vill hålla sig i rörelse, du måste hålla jämna steg med de aktuella trenderna i branschen du tillhör. Annars, du kommer att hamna på efterkälken. De fem strategier som nämns ovan är de mest accepterade och trendiga affärsstrategier som ger en organisation en vision att utmärka.

Faktiskt, det är inte lätt att underhålla alla fem strategier samtidigt, men CRM-program gör arbetet mer organiserad och enkel. En CRM-program är inte bara en strategi i sig, men det bidrar också till att genomföra andra affärsstrategier.

Kapture CRM ger dig alla funktioner i en avancerad kundvård verktyg för att öka din försäljning framtidsutsikter.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

 • Kör ditt företag från handflatan
 • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
 • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning