5 tillämpningar av mobila CRM som kommer att få dig 5X försäljningsresultat

Hem > produkter > försäljning > 5 tillämpningar av mobila CRM som kommer att få dig 5X försäljningsresultat

Mobile CRM Application

Vare sig du är på kontoret eller shopping eller säng, hur ofta du inte har mobiltelefonen utanför din räckhåll?

Jag slår vad om att du oftast kan palm din mobiltelefon genom att knycka med handleden.

Mobiltelefonen har blivit en oumbärlig del av 21st talets livsstil.

Men om du ens tillnärmelsevis i samband med försäljning, Detta blir nu en av dina arbetsuppgifter; I dag, försäljnings pro användning mobiltelefon som ett primärt medel för professionell kommunikation.

Försäljare reser ofta, delta i evenemang och kundmöten eller delta i konferenser. Vid alla dessa tider, du har mobil som ett medel för anslutning med dina kolleger gruppmedlemmar och kunder.

Detta innebär att mobiltelefonen tar en viktig roll i ditt yrkesliv.

Nu, låt oss betrakta en verklig situation.

Antag företaget har beslutat att 5X din försäljning mål från den kommande månaden. Snarare än motbjudande, kan du göra ändringar som hjälper dig att uppnå detta mål?

Dessa är primära förändringar som kommer till dig för att stegvis skala resultat.

  • Har flera team att arbeta samtidigt
  • Rikta och samarbeta mellan marknadsföring och försäljningsverksamhet
  • Var vig med leadhantering
  • Säkerställa noggrannhet om din försäljningsprognos

När man tänker på det, kontentan av alla dessa program är ditt behov av att börja arbeta som ett team, snarare än att lägga upp alla ensamstående ansträngningar.

1) Hantera och uppmuntra Dagliga interaktioner

På en hektisk dag, internt missförstånd kan vara en källa till anställdas konflikter och tid avfall.

Till exempel, de frekventa samtal med en anställd skulle kunna tolkas som tillfällig störning av en annan gruppmedlem. Detta blir allt högre, när du försöker att nå marken säljteam.

Ofta, de kan vara out-of-räck oklart om de kommunikationsmedel. Eller meddelandet kan tas emot efter rätt tidpunkt.

När säljarna är på väg eller deltar i möten utanför kontoret, mobil CRM kan vara mycket viktig roll för den interna kommunikationssystem.

Du behöver inte installera någon extra program för att kommunicera med dina kollegor. Mobile CRM är enbart tillräckligt för att göra ditt kommunikationssystem bättre.

Till exempel - Kapture CRM har en unik möjlighet som heter KapChat som ger möjlighet att kommunicera med dina medmänniskor.

Du kan göra chattgrupper, dela filer, och skicka videoklipp, utan att logga in i en annan app.

Application of Mobile CRM - Kapchat

Rimligen, det kommer att spara mer tid och göra din interaktion processen smidig och praktisk. Effektiv kommunikation Systemet bygger hög förståelse och boost s stödjande sinne uppsättningar av de anställda.

Detta förhindrar missförstånd, bristande kommunikation och en låg laganda från omintetgöra dina grupp ansträngningar. Den interna kommunikationen hjälper dig också att öka din affär nedläggningar och få maximal transaktionsvärde för varje bly.

2) Dela med sig, Tilldela, Samarbeta och Lös

Det stora antalet beslut varje säljare måste ta varje dag har potential att överbelasta den person. Det kan också påverka produktiviteten hos försäljaren. För att få det högsta värdet från data, säljare måste ha tillgång till den suggestiva information som direkt hänför sig till deras organisatoriska roll.

Med moln-aktiverade KaptureCRM programvara, Du kan dela flera filer med andra gruppmedlemmar, allokera operationer, diskutera problem och komma fram till en sammanhållen lösning.

Mobile CRMÄven i olika filer som du kan lagra information, segregera det enligt användbarhet och kvalitet. Det ökar naturligtvis laget produktivitet, eftersom den vinner över den kooperativa andar anställda.

Det är därför, sales reps saw productivity increased by 15% when they had mobil tillgång till CRM-applikationer.

3) Möjlighet att skapa Live rapport och ladda upp information på instrumentpanelen

Processhastigheten är en viktig faktor som avgör nuvarande försäljningsutfall.

Ju tidigare ledningen blir svarade; Ju tidigare ett beställning; ju förr den valda tjänsten eller produkten är klar att levereras, den kortare varje order cykel kondenseras. Detta gör det möjligt att få mer nöjda kunder.

För att stödja hela denna process och fäst leveransprocessen, ledningen ska ha direkt överblick över olika kundinteraktioner. Detta gör det möjligt för arbetstagaren att driva varje potentiell affär. De behöver en gemensam portal, där de kan se arbetet utvecklingen av hela laget. En mobil CRM-system erbjuder denna möjlighet till dig.

Till exempel - i Kapture CRM instrumentbräda, en säljare kan överföra information när en beställning. Även de kan uppdatera orderstatus, och protokoll från möten med kunder.

Mobility in sales

Du kan visa prioriteringar ditt företag på instrumentbrädan; kan generera månadsrapport och dagliga rapporter, om det behövs.

Detta allt överskuggande Systemet ger dig en perfekt plattform, där gruppsamarbete och automatisering av arbetsflöden går hand i hand. Och det slutliga resultatet kommer alltid att vara positivt.

4) Behåll själv och kunddatasekretess

Nu, du tänker, sådana anläggningar är tillräckligt bra för gruppsamarbete, men hur är det med sekretessproblem?

Detta problem är inte helt begränsad till kunden datasekretess. Till exempel, kan ni föreställa din försäljning prospektering lista slutar upp i din konkurrent hand?

Detta kommer direkt att begränsa din hastighet av kundförvärv.

Detta innebär att du inte kan dela din prospektering lista över ditt lag, där vem som helst kan besluta att offentliggöra listan.

En daglig planerare och tilldelning kommer att hjälpa dig att lösa detta problem. Du kan bifoga särskilda möten till varje anställd på en daglig skala.

Baserat på dessa data, Du kan också följa anställda över geografi.

Mobile CRM technology

Mobile CRM in Customer data ManagementDetta gör det möjligt att begränsa arbetstagarnas tillgång till endast visst antal butiker. Dessutom, Du kan begränsa information tillgång till varje anställd till dess önskad gräns.

Du kan också se till att dina mobiloperatörer får tillräcklig information om varje butik aktivitet.

Du kan ge din teammedlem tillgång till instrumentpanelen, så att de kan hantera hela systemet. Å andra sidan, Du kan begränsa åtkomst från andra för att garantera säkerheten av data.

Till exempel - med Kapture mobilt CRM-system kan du begränsa åtkomst från chefer och medarbetare, som inte längre är en del av ditt team eller företag.

5) Accelerera Deal gör protokoll

i affärer, du är inte helt nytt att ha dina mest lovande erbjudanden falla platt på ansiktet.

Med tidens gång, dina utsikter initiala uppmärksamhet kan avta-off eller så kan du ha nya beslutsfattare kommer in i bilden på nytt.

Hur som helst, har förmågan att snabbt svepa upp erbjudanden gör en stor skillnad för din vinst.

I den här situationen, du måste ha ett protokoll för accelererad beslutsfattande.

Mobile CRM kan du införa accelererad deal-making inom din befintliga affärsprocesser.

Detta hjälper dig att undvika de traditionella förfaller tid att hantera din normala verksamhet.

Slutsats

I dag, försäljning och marknadsföring processer som krävs för att snabbt skala resultaten.

Mobile CRM ger dig möjlighet att hantera data, men också mäta resultat och förbereda värdefulla rapport från det.

Funktionerna i denna ansökan lämna direkt effekt på försäljningsintäkter och kontorsarbete kultur. Med en bättre miljö anställd kan ge sitt bästa prestanda, så företaget kan öka sin ROI takten.

Enligt Innopple Technologies, 65% av säljare som har antagit mobil CRM har uppnått sina försäljningskvoter. medan endast 22% reps använder icke-mobil CRM har nått samma mål.

Gratis CRM Trail Banner

NYA INLÄGG

Avatar for Kapture CRM
Författare:
Kapture CRM
Handla om:
Detta är admin.
Fler artiklar av: Kapture CRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*

Var inte rädd för att fråga
Vi bits inte
Senaste nytt om CRM

Låt oss ta en SAMTAL

  • Kör ditt företag från handflatan
  • Har exakt kontroll över din säljaktiviteter
  • Tillhandahålla kontinuerligt stöd efter varje produkt försäljning