3-sätt-till-förbättra-c-s-at-poäng-like-a-boss-1

Excellent kundsupport det som svindlar sinnet hos slutanvändaren om hur fantastisk hans erfarenhet var med medlet är en resa som du behöver för att genomföra samtidigt bygga din verksamhet.

Återkopplingsslingan är en viktig ingrediens för att skapa en stödoperation framför andra. Men om ditt korttids validering är bara i form av biljetter stängda och lägre samtals handtag gånger, hela din idé om supportteam bygga relationer som överleva en enda inköp och förvandlas till en långvarig fandom som ger fler och fler kunder till din kanal på grund av det underbart sätt som du behandlar dem - kan vara i fara.

Vad är en C.S.A.T Score?

Lyssna, din slutspelet mål kan vara att stänga biljetter, men du måste lära din supportteam att göra det med finess genom att erbjuda lösningar som ger i den del av en mänsklig interaktion som kan förfalska järn relationer som gör dina kunder att le igen och igen.

Den ideala tiden för att få denna känsla i huvudet är rätt efter en interaktion, blanda ihop en begäran av återkoppling genom IVR'S ett automatiskt meddelande i chatbots och du har den gyllene gås som lägger återkoppling på feedback på feedback.

3 SÄTT ATT FÖRBÄTTRA C.S.A.T SCORES

SMILEEEEEEE PLEASE

stick_type

En rynka pannan vände upp och ned måste vara målet för en agent att analysera och lösa biljetter från dina kunder.

Han gör detta genom att;

1 - le och sitter upprätt att svara ett telefonsamtal

2 - Lägga personlighet till sin e-post så att kunden läser ord skrivna av en människa och inte en robot. Han måste få vana att skriva som han talar så att samma känsla förvandlas via ord.

3 - SLA'S måste vara siffror som lockar dina agenter i handling. Chattar behöver särskilt kortare och mer flytande svar så att de verkar kort, söt och hyper-specifika problemet till hands.

3 - Sociala biljetter kan tyckas enkelt att avfärda, men ditt varumärke rykte är i fara om biljetten höjs är av en arg kund. Ber om ursäkt för besväret och ge dina agenter med rabattkuponger och återbetala befogenheter att blidka rykande köpare.

Mått ÅTGÄRD

stick_chat

Om man tittar på dina siffror på en gång i veckan och varannan månad – riktar nyckeltal av genomsnittlig samtals handtag gånger, biljetter pågående vs de löst och samtal besvaras vs de tappade kan visa dig hur man navigerar återkoppling som behövs för ditt lag för att förbättra deras interaktioner.

Solid datadrivna beslut kommer att ge kalla hårda bevis på var du faller platt och var du står högt och C.S.A.T poäng är den bästa indikationen på om dina goda siffror är i proportion till kundtillfredsställelse eller inte.

Bra siffror = bra kundservice är en myt. Mät din C.S.A.T poäng ständigt och du kommer att se att alla data i form av produktivitet agenter matchar aldrig tillfredsställelse betyg som du känner ditt lag ska nå för.

Trimma din TONALITET, Tala som en NIGHTINGALE

stick_music

Kraften av god känns i sin energi när du talar till dem personligen, men bra över telefon innebär, fixa den rösten.

Genom att fastställa hur dina agenter besvara samtal – innebär att se till att;

1 - De svarar i telefonen med en varm hälsning som ”Good Morning, Mitt namn är Alexis, Hur kan jag hjälpa dig idag?”

2 - Agenten måste lyssna mer och prata mindre visar kunden att de kan ventilera ut eventuella frustration de känner med produkten eller tjänsten och agenten kommer att ge dem den upplösning som krävs för att göra det hela ok.

3 - Ursäkter. Ursäkt först och sedan lösa nästa avväpnar en skitförbannad kunden och förvandlar dem till kitt, hjälpa dig att få de poäng upp till där du vill ha dem

4 - Samman. I slutet av ett samtal som sammanfattar den lösning som du just förutsatt ser till att dina agenter är på samma plattform som kund hjälpa dig sålla bort onödiga gångarna på biljetter som behöver hålla öppet på grund av brist på förståelse.

SLUTSATS - det ultimata sättet att förbättra din C.S.A.T Score

Marknadsförare ofta köpa produkten i samband med deras företag innan du skapar en plan, eftersom de vill se köparens resa som konverterar och vänder kunder till återkommande köpare.

Främjande insatser kan vara fruktbart att studera, ta en penna och papper och börja använda tjänster och höja klagomål. Studie företag som blåser dig bort med sina slag och mer effektiva svar, sätta det i en mapp och dela den med ditt team.