Wat is First Response Time in een Call Center en hoe deze te verbeteren?

Huis > Oplossingen > Callcenter > Wat is First Response Time in een Call Center en hoe deze te verbeteren?

Wat is First Response Time in een call center en hoe te verbeteren

De eerste responstijd (FRT) is de tijd dat uw klanten moeten wachten voordat ze worden bijgewoond door een gekwalificeerd middel.

Voor een call center, de eerste responsietijd of FRT is gelijk aan de eerste handshake de klant ze lopen in door de voordeur. In deze betekenis, de FRT is een belangrijke graadmeter voor een call center prestaties te meten.

Zoals het spreekwoord gaat, als je iets kunt meten kun je het verbeteren. Door het hebben van de juiste call center software, U kunt automatiseren van het meten van de FRT en een dozijn andere call center metrics over de hele linie.

Goed, Laat ons uitleggen.

In de afgelopen jaren, we hebben gezien customer experience te verdringen andere traditionele factoren bij het bepalen van het succes van een bedrijf.

Giphy

Dit is afhankelijk van de ander punt van de interacties tussen de klant en bedrijf.

Deze interacties gebeuren meestal via de call centers. In deze betekenis, een geweldige call center ervaring kan customer relationship voeden en verdere zakelijke kansen te bevorderen.

Met dit in gedachten, eerste responstijd of FRT is van cruciaal belang in het creëren van een geweldige klantervaring.

Call center Prestaties en First Response Time

Tijdens een bepaalde verkoop cyclus, kunnen er tal van gelegenheden van de interacties tussen de klant en de respectievelijke support team.

Als ze bereiken-out, de klanten verwachten het bedrijf om te reageren op hun vraag op zijn vroegst. Om deze verwachting te voldoen, de service team moet reageren op elke vraag binnen een bepaalde termijn, los van die dag werkdruk.

Voor deze, het call center prestaties moet constant worden geëvalueerd en bijgehouden op basis van bepaalde key performance indicators – zoals de eerste responstijd (FRT).

De eerste responstijd (FRT) kunnen ervaring en acties van uw klant te bepalen. Het is ook belangrijk om de klant zich veilig voelen over eventuele toekomstige transactie of interactie met het bedrijfsleven.

Hier zijn enkele van de factoren die het moeilijk maken om de eerste hoge respons tijd te handhaven. We zullen ook opzichten een te bespreken helpdesk software kan een beter kader om deze kwesties te beheren.

Het integreren van een omnichannel Ondersteuning

Laten we voorstellen dat de drukte in een typisch callcenter op een bepaalde dag.

De klant kan elk inkomend communicatiekanaal kiezen, zoals call, babbelen, en social media kanaal of direct telefoontjes. Het call center rep nodig heeft om te beheren en te coördineren tussen de verschillende inkomende kanalen van de klant onderzoek.

Om optimale reactietijd te handhaven, uw service team zullen hun ogen en oren verdeeld over verschillende kanalen nodig.

Voor een support team, continue multitasking is niet de meest effectieve methode voor het dagelijks gebruik. Zoals per onderzoek, organisaties bij het realiseren tot 59.8% efficiëntie door simpelweg het elimineren van multitasking in hun dagelijkse activiteiten.

Een helpdesk software combineert alle inkomende kanalen in een enkel platform. Dit kunt u automatisch het stroomlijnen van alle inkomende vragen van klanten om een ​​enkel dashboard.

Beurtelings, dit maakt het mogelijk de servicemedewerkers te reageren en beheren van alle communicatiekanalen met behoud van het hoge niveau van productiviteit.

Het creëren van een kennis management systeem

Voor een werkende call center, elke nieuwe interactie met de klant neemt de tijd en energie van een dienst rep. Dit betekent dat elke klant onderzoek is extra werklast voor de dienst center activiteiten.

In plaats daarvan, het service center kunnen proberen om te vergemakkelijken de klanten om hun problemen opgelost door middel van het handhaven van een uniforme kennisbasis.

Een klant knowledge base helpt u al klant oplossen van problemen informatie het beheren op een enkel platform. Dit zal de klant in staat stellen om hun problemen direct op te lossen tijdens het opslaan van de kostbare tijd voor zowel zichzelf en uw service team.

dus, dit systeem kan een aanzienlijke vermindering van de werklast voor elke dienst representatieve. Nu, de service rep kan meer tijd en energie te richten om klachten van meer dringende aard andere klanten op te lossen.

Dit maakt het ook mogelijk de servicemedewerkers om zich te concentreren op het verbeteren van hun responstijden en andere klanttevredenheid metrics.

Beter uitgerust Call Center Reps

Een customer service rep is slechts zo goed als de gereedschappen. Een constante instroom van problemen van klanten kan te veel voor zelfs de meest ervaren en toegewijde personeel worden.

Het hebben van een groot aantal hangende problemen van klanten ook betekenen dat het moeilijk is om voldoende middelen toe te wijzen aan een nieuwe inkomende kwestie.

In deze plek, een helpdesk software tool helpt u de gestelde doelen op de meest efficiënte manier te bereiken.

Allereerst, alle inkomende problemen van klanten worden geaccepteerd en gestroomlijnd door middel van een enkel dashboard. Beurtelings, een customer service tool maakt het mogelijk het collectieve oplossing voor elk probleem in de kortste tijd interval.

Kapture CRM mobiliteit eerste benadering zorgt voor een naadloze interne communicatie en samenwerking tussen de teamleden. Problemen kunnen ook worden toegewezen aan de meest geschikte teamlid.

In deze betekenis, Kapture kon een snelle en eenvoudige manier om eventuele problemen van klanten op te lossen.

Uitdagingen van eerste interactie in verschillende industrieën

Hoewel deze factoren zijn universeel toepasbaar, verschillende industrieën hebben hun eigen uitdagingen en eisen. Het gaat om de kwaliteit en het perspectief van hun first-time reacties.

Bijvoorbeeld, een e-commerce call center moet in staat zijn om resoluties te leveren over de bestellingen van klanten en leverbaar binnen de eerste interactie. Anders, het kan leiden tot een groot aantal kostbare annuleringen en retouren.

evenzo, het service center rep moeten begrijpen de omvang van de uitgifte van de klant en hun dagelijkse plannen bewerken om individuele klantgerelateerde taken omvatten.

In het kort, je nodig hebt om een ​​kwaliteit eerste reactie moet uw klanten te betrekken op een real-time basis.

Kapture's helpdesk software kan helpen uw call centers proactief bereiken van de optimale responstijd. Hier zijn enkele van de verschillende manieren waarop een geïntegreerde helpdesk een verschil maakt voor uw snelheid en kwaliteit van resoluties.

  1. Een enkele ticketing dashboard oplossing kunt u tegelijkertijd meerdere inbound onderzoek kanalen beheren.
  2. Integreer online- offline kanalen Omni-kanaalintegratie.
  3. Gemakkelijk herziening van de individuele klant gerelateerde opdrachten en informatie voor de snellere respons.
  4. Wijs en resoluties bereiken door middel van een uniform ticketsysteem.
  5. Volg alle hangende taken via een uniform ticketsysteem

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

1 Commentaar

  1. The first response to the customer is important as it builds a relationship with the customer and it helps in retaining the existing customer or making a new customer retain in the business.

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop