factors that influence customer satisfaction

Ik ben ervan overtuigd dat de zinsnede “De eerste indruk is de laatste indruk”Moet zijn bedacht door een customer service medewerkers die uiteindelijk ging over tot de mantra voor elke organisatie te worden. De sleutel tot een succesvol bedrijf is “De klant heeft altijd gelijk”, maar het duurt meer dan een aangenaam gesprek op het besluit van een klant te beïnvloeden over de vraag of om te vertrekken of komen naar u terug. U kunt de beste medewerkers en de meest premium technologie, maar het duurt een enkele klacht om dingen te laten bederven. Het duurt een goede strategie en regelmatige ontwikkeling van een trouwe klantenkring op te bouwen.

Zoals onderzoek uitgevoerd door Forrester suggereert, “71% van de aangesloten verbruikers voelde negatief in de richting van merken als ze tegenkwamen inconsistent ervaringen; en 10% zei deze inconsistenties zou ze te stoppen interactie met een merk helemaal.”

Wilt u uw bedrijf kunnen groeien? Boek een gratis consult met onze Business Experts om te leren hoe u uw bedrijf te laten groeien door gebruik te maken bedrijfsautomatisering.

In dit artikel, We discussiëren 5 Factoren Verantwoordelijk voor klanttevredenheid.

werknemers:

-factoren die bepalen-klant-tevredenheid

 

Het is een intuïtief idee dat de betrokkenheid van medewerkers vergroot de klanttevredenheid op de sterk stijgende hoogten. Zij fungeren als de eerste points-of-contact tussen uw bedrijf en de klanten. Een tevreden werknemer zal de klanten tevreden te houden, waardoor ze geloven in het product van de onderneming. Als werknemers zijn ongelukkig op het werk, zij zullen niet gaan boven-en-daarbuiten voor een klant. Colloquy gelooft, “Klantenbinding tarieven zijn 18% gemiddeld hoger wanneer werknemers in hoge mate betrokken zijn.”Vandaar, met het oog op het geloof van uw klant te versterken in uw organisatie, je moet concentreren op het geluk van uw medewerkers eerste.

 

Aanmelden voor een gratis Trail

De wachttijd:

Tijd is geld, en als een service-organisatie, je nodig hebt om uw klant tijd de moeite waard. Wanneer de deliverables missen hun geplande timing, Het werpt een rode vlag aan de klant. Overweeg een restaurant: Als een gerecht kost meer tijd dan normaal te komen van de keuken, het is gebonden aan de klant te verlaten geërgerd of misschien zelfs het hoofd van de plaats. Hetzelfde is het geval in punt. Volgens Harris Interactive, “75% van de klanten geloven dat het te lang duurt om een ​​live-agent te bereiken.” Als u het aanbieden van een live-dienst (telefoon / chatten), is het noodzakelijk om te reageren op 2 minuten of minder, anders-, je blijven zitten met een ontevreden klant. Wanneer klanten rekenen op uw dienst, zij zullen geen excuses vermaken.

Inzicht in de klant:

factoren-of-klantenservice

 

Als klanten weten dat een bedrijf geeft, en is niet alleen een geld-knijpen winstoogmerk machine, zullen ze weten dat ze in goede handen. De aard van de campagnes die u lopen beslissen over het aantal mensen dat zal worden beïnvloed. Een gehumaniseerd aanpak raakt de juiste snaar in het achterhoofd van de klant. Wanneer een klant investeert in uw product, hij / zij het recht heeft om feedback te geven. Als deze veranderingen worden doorgevoerd, ze zullen weten dat hun mening telt en zij zullen blijven met u voor een lange tijd.

bijgewerkt Technology:

In de huidige dag en leeftijd, het is niet alleen de Kardashians moet worden houden met. In plaats daarvan, focussen op Customer Relationship Management (CRM) of applicatie software die u helpt bij te blijven met de nieuwste technologie om toe te voegen aan de ervaring van de consument terwijl het verminderen van handenarbeid. Er is geen alternatief voor een snelle technologie, vooral met moordende concurrentie in de markt. In 2016, Appetitive vond dat “66% van de bedrijven die een daling van de klantenbinding zag in het afgelopen jaar niet over een Applicatie voor de mobiele telefoon.”Dit toont aan hoe ver je moet gaan om te verblijven in het spel.

 

book-a-consult

Focus op wat je hebt:

Het verwerven van nieuwe klanten lijkt misschien als het primaire doel om een ​​klantenbestand te bouwen. Maar, de spil is niet het aantal klanten, het is de kwaliteit. Zoals gepubliceerd in een blog door Invesp, “Repeat kopers te brengen 33% meer dan nieuwe, en gewoon 20% van bestaande klanten zijn goed voor 80% van de toekomstige winsten van een bedrijf.”Vandaar, herhaling in het geval van de klanten is een goede zaak voor uw organisatie. Ook de uitgaven voor loyaliteitsprogramma's helpt bij het behoud van toegewijde klanten.

Klanten tevreden houden en tevreden is geen rocket science. Het grootste belang om te onthouden is het bijhouden van de kwaliteit intact; of het nu uw product of uw dienst; en wat volgt is een betere relatie.

Customer Experience Hacks for Big Brands

Kennis is macht. Kennis over uw klanten is een supermacht. Als je leert hoe je een vooruitziende blik te oefenen en de consumenten wat ze willen, je zal altijd een stap voor te blijven in het spel. Een van de klanttevredenheid factoren is een go-to-database naar uw agenten die hen prent in gebieden die ze zijn onzeker over; een begeleide setup die hen meer inzicht geeft in de geest van de klant. Geautomatiseerde response systemen, zoals Kapture's, zal u helpen scheren kostbare seconden af ​​van responstijden. De klanten zullen extra blij met de snelle reactie en de resolutie op hun vragen zijn. Aan het einde van de dag, CRM voor klanttevredenheid is de oplossing en dat weet je.