Top 5 Factoren die vorm Customer Satisfaction

Huis > Klantenservice > Top 5 Factoren die vorm Customer Satisfaction

factors that influence customer satisfaction

ik geloof echt, de zin "eerste indruk is de laatste indruk,”Moet worden bedacht door een customer service medewerker, die uiteindelijk ging op de mantra voor elke organisatie te worden. De sleutel tot een succesvol bedrijf is “de klant heeft altijd gelijk,”Maar het duurt meer dan een aangenaam gesprek op het besluit van een klant te beïnvloeden over de vraag of om te vertrekken of contact met u op. U kunt de beste medewerkers en de meest premium technologie, maar het duurt een klacht om dingen te laten bederven. Het maakt gebruik van de psychologie, methoden en regelmatige ontwikkeling met het oog op een trouwe klantenkring op te bouwen.

Zoals onderzoek uitgevoerd door Forrester suggereert, “71% van de aangesloten verbruikers te voelen negatief in de richting van merken als ze inconsistent ervaringen tegenkomen, en 10% zeggen dat deze tegenstrijdigheden zal ze te stoppen interactie met een merk helemaal.”

In dit artikel, we discussiëren 5 factoren die verantwoordelijk zijn voor de klanttevredenheid.

werknemers:

-factoren die bepalen-klant-tevredenheid

Het is een intuïtief idee dat de betrokkenheid van medewerkers drives klanttevredenheid tot een hoogte stijgen. Zij fungeren als eerste aanspreekpunt tussen uw bedrijf en de klanten. Een tevreden werknemer zal de klanten tevreden te houden, waardoor ze geloven in het product van de onderneming. Als werknemers zijn ontevreden met hun werk, zij zullen niet gaan boven-en-daarbuiten voor een klant. Colloquy gelooft, “Klantenbinding tarieven zijn 18% gemiddeld hoger wanneer werknemers in hoge mate betrokken zijn.”Vandaar, met het oog op het geloof van uw klant te versterken in uw organisatie, je moet concentreren op het geluk van uw medewerkers eerste.

De wachttijd:

Tijd is geld, en als een service-organisatie, je nodig hebt om uw klant tijd de moeite waard. Wanneer de deliverables missen hun geplande timing, het wordt een rode vlag voor de klant. Overweeg een restaurant. Als een gerecht kost meer tijd uit de keuken te komen dan optimaal, het is gebonden aan de klant te verlaten geërgerd of misschien zelfs het hoofd van de omgeving. Hetzelfde is het geval in punt. Volgens Harris Interactive, “75% van de klanten geloven dat het te lang duurt om een ​​live-agent te bereiken.” Als u het aanbieden van een live-dienst (telefoon / chatten), is het noodzakelijk om te reageren binnen 2 minuten of minder, anders-, je blijven zitten met een ontevreden klant. Wanneer klanten rekenen op uw dienst, ze geen excuses vermaken.

Inzicht in de klant:

factoren-of-klantenservice

Als klanten weten dat een bedrijf geeft, en is niet alleen een geld-knijpen winstoogmerk machine, zullen ze weten dat ze in goede handen. De aard van de campagnes die u run, beslissen over het aantal mensen dat zal worden beïnvloed. Een gehumaniseerd aanpak raakt de juiste snaar in het achterhoofd van de klant. Wanneer een klant investeert in uw product, hij / zij aansprakelijk is om feedback te geven. Als geïmplementeerd, ze zullen weten dat hun mening telt en zij zullen blijven met u voor lange.

bijgewerkt Technology:

In de huidige dag en leeftijd, het is niet alleen de Kardashians moet worden houden met. In plaats daarvan, focus op Klantrelatie management (CRM) of applicatie software die in overeenstemming is met de nieuwste technologie toe te voegen aan de ervaring van de consument terwijl het verminderen van handenarbeid. Er is geen alternatief voor een snelle technologie, vooral met enorme concurrentie op de markt. In 2016, Apptentive ontdekte dat “66% van de bedrijven die een daling van de klantenbinding zag in het afgelopen jaar niet over een applicatie voor de mobiele telefoon."

Focus op wat je hebt:

Het verwerven van nieuwe klanten lijkt misschien als de belangrijkste doel om een ​​klantenbestand te bouwen. Maar, de spil is niet het aantal klanten is de kwaliteit. Zoals gepubliceerd in een blog door Invesp, “Repeat kopers te brengen 33% meer dan nieuwe, en gewoon 20% van bestaande klanten zijn goed voor 80% van de toekomstige winsten van een bedrijf.”Vandaar, herhaling in het geval van de klanten is een goede zaak voor uw organisatie. Ook de uitgaven voor loyaliteitsprogramma's helpt bij het behoud van toegewijde klanten.

Klanten tevreden houden en tevreden is geen rocket science. Het grootste belang om te onthouden is het bijhouden van de kwaliteit intact; of het nu uw product of uw dienst en wat volgt is een betere relatie.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Sakshi
Auteur:
Sakshi
Over:
Typisch eigenzinnige en inzichtelijke. Sakshi houdt van het gezelschap van haar Kindle en twee poedels.
Meer artikelen van: Sakshi

3 Comments

  1. medewerkers van een organisatie vertegenwoordigen de eerste indruk van haar klanten; de uiteindelijke contactpunt. Het meten van betrokkenheid, klantbehoud, bevrediging en andere belangrijke maatstaf is van belang voor het bereiken van een trouwe klantenkring. Echter, in hun inspanningen om nieuwe klanten te werven, bedrijven moeten niet bestaande negeren ze het grootste deel van hun winst en een plan om ze te onderscheiden te genereren is belangrijk ervoor te zorgen dat ze op passende wijze worden behandeld.

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop