Begin doelgerichter uitgaven door middel van een stap-voor-stap-campagne Assessment: CRM Lessen

Huis > Gids > Begin doelgerichter uitgaven door middel van een stap-voor-stap-campagne Assessment: CRM Lessen

CRM Campaign Management

Een groeiende en losgekoppeld markt vraagt ​​om gerichte marketing.

Iedere marketeer wil die perfect campagne die een maximale conversie krijgt binnen een bepaald budget draaien. Maar de waarheid verschilt sterk.

Een bedrijf moet idealiter beginnen door te focussen op een bepaald publiek eigenschap. Dit zou een publiek groep, leeftijdscategorie, specifieke smaak, geloof etc.

Een bedrijf moet in het algemeen niet richten op een enkel publiek karakteristieke. Een ideale doelgroep groep kan één of een combinatie van deze functies vereisen, waarbij het identificeren van dat bepaalde combinatie is een uitdaging voor marketeers.

Uitlijnen Besteedt met Market Reality

Want er zijn talloze manieren om de uitgaven een beperkt budget, eigenaar van een bedrijf nodig heeft om de uitgaven met zijn werkelijke behoeften af ​​te stemmen. Dit zijn de belangrijkste diverse vragen een marketeer gezichten, terwijl het segmenteren van zijn uitgaven campagne.

1. Nieuwe marktkansen - Seizoensgebonden eisen of nieuwe trends
2. Het sluiten van kansen in de markt - Passen seizoen eisen of Old trends
3. De uitgaven voor verschillende kanalen Market - Balanceren tussen zoek-en sociaal opzicht
4. De uitgaven voor lokale of nationale markt - om te besteden aan nationale of lokale markt
5. Beslis over Brand Equity - Geef een brand equity op een bepaalde uitgaven

Een succesvolle zakelijke behoeften evenwichtige uitgaven voor elk van deze aspecten. Dit legt de grond voor maximale conversies, terwijl niet te veel geld uitgeven aan een beperkt aantal factoren.

Hoewel het niet universeel, onderstaand cirkeldiagram geeft een gemiddelde segmentatie voor een voorgestelde lokale uitgaven. De besteding van elke organisatie kan variëren afhankelijk van de doelen en eisen van de klant voor een voorgenomen publiek base.

Spending you Ad Budgetvele manieren om de uitgaven van uw advertentie budget

Verzamelen en prioriteren Zaken Trefwoorden

Al uw zoekwoorden zijn niet gelijk gemaakt; en het vinden van de betere is de sleutel tot uw bedrijf.

Als je niet bekend bent met zoekwoorden bent, zij zijn de definitieve zoektermen die gebruikers invoeren in een zoekmachine voor de toegang tot een bepaald product of dienst.

Als u actief zijn in een sterk concurrerende markt, uw 1e keuze van trefwoorden zou reeds worden genomen door concurrenten. In deze scenario's zou u productiever zijn door te kijken naar de 2de reeks van trefwoorden. Het is gekoppeld aan je doelpubliek, die al graag en gekocht uw product.

Dit kan alleen worden bereikt door middel van het filteren van relevante informatie over een bepaalde cliënt. Zo'n gerichte marketing campagne kan worden gerealiseerd op een CRM-Account Management Feature, die verzamelt en gebruikt de relevante klantgegevens.

Het filteren van de juiste klant Kenmerken

Filtering Chracteristics - CRM

Een CRM direct verzamelt zoveel mogelijk informatie over elke klant. Met directe ingebouwde filters, U kunt herhalen en vind de meest relevante functie met betrekking tot uw doelgroep. Deze data stelt u in staat om efficiënt te richten op een publiek-groep, door middel van een reeks van zeer selectieve trefwoorden. Deze strategie zal naar verwachting betere resultaten en met sterk geringere concurrentie.

Serveer je advertenties op het juiste Sociaal Platform

Social Platform

Met zijn lage betrokkenheid en laag lood verhoudingen, de meeste bedrijven beginnen om uit de buurt van social media campagnes terugschrikken. Op weg naar deze, gebrek aan inhoud het aantrekken van de doelgroep en niet te concentreren op de juiste sociale media kanalen kunnen een reden voor de lage omzet zijn.

Het internet biedt tal van sociale en direct marketing mogelijkheden, zoals e-mail marketing, Facebook, Linkedin, Instagram etc ... Met een groot aantal beschikbare kanalen, het kiezen van de juiste marketing-kanaal is lastig. Bijvoorbeeld, E-mail marketing kan worden geschikt voor een hardware-winkel, waar hij als Facebook toegankelijker te maken voor een fitness-liefhebber zou moeten zijn.

The CRM Analytics and sales rapportage platform geeft u direct feedback over de prestaties van elk kanaal. Hiermee kunt u de prestaties en de bezoeker instroom bijhouden via elk kanaal. Nu kunt u de meest geschikte sociale kanaal te identificeren voor uw bedrijf, zodat u uw sociale campagnes dichter te nemen om uw publiek.

Running PPC en affiliate campagnes

Als u werkt met PPC of affiliate campagnes op 3rd party blogs of websites, je nodig hebt om de meest geschikte partners vinden. Als u adverteert op een blog op irrelevante onderwerp, het zal niet relevant publiek te rijden, wie heeft uiteindelijk geen echte invloed op uw webverkeer. Alvorens te investeren op elke 3rd party website, je nodig hebt om zeker beantwoorden van deze belangrijke vragen.

Die blogs te adverteren? Wat is de optimale kosten voor elke klik op een perspectief pagina? Kunt u deze klikken voor een lagere prijs?

In plaats van te speculeren, de CRM Reporting Analytics geeft een direct rapport over je doelpubliek. Als u al een aantal klanten, u kunt filteren de belangrijkste kenmerken van uw doelgroep. Dit kan onder meer Leeftijd, Seks, plaats, Groep of een aantal speciale functies.

Classificeren uw Doelgroepkenmerken

Classify Audience - CRM Campaign

Op basis van deze, kunt u de meest relevante blog te identificeren uit een voorgestelde lijst. Hierdoor kunt u uw budget te besteden aan een kern-target van het publiek, zonder uw tijd en geld te verspillen aan doelgroepsegmenten waarschijnlijk om uw product te kopen.

Met Kapture CRM, kunt u geleidelijk nieuwe classificaties toe te voegen aan uw doelgroep lijst. Hiermee kunt u veel voorkomende kenmerken te identificeren, die specifiek is voor uw publiek. U kunt ook afleiden aangepaste rapporten, die een beter idee over de impact van elke indeling geeft.

Track and Optimize offline campagnes

Toon uw advertenties direct aan uw klanten

Track Offline Campaigns

Hoewel het gemakkelijker zijn om de set-up offline campagnes, behandeling van de rest is veel complexer. Er zijn vele offline media, waaronder kranten, tijdschriften, papieren, boards en banners. Zonder directe manieren om het rendement te volgen, het optimaliseren van deze campagnes zijn moeilijker.

Kapture CRM helpt je de offline campagnes door middel van locatie tagging, die rechtstreeks perspectief op elke doelgroep op basis van een set van vooraf toegewezen parameters.This toont uw lead informatie direct op een CRM-dashboard, die u helpen de prestaties van uw offline campagnes bij te houden.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop