De rol van automatisering in uw verkoopproces: Hoe het werkt en verbetert uw verkoopactiviteiten

Huis > producten > verkoop > De rol van automatisering in uw verkoopproces: Hoe het werkt en verbetert uw verkoopactiviteiten

Role of automation in sales

De woorden creativiteit en inzicht zijn meestal gegooid rond voor meer gravitas in verkoopgesprekken. Maar in het echte zakelijke situaties, het concept van de creativiteit en inzichten is gereserveerd voor engineering en marketing afdelingen. De sales teams zijn duidelijk naar verwachting de aanbiedingen klanten met zo min mogelijk gedoe te sluiten en krijgen.

In de nu verzadigde en concurrerende markt, organisaties moeten behendig en flexibel zijn aan te passen in het veranderen van de verkoop scenario's. Dit vraagt ​​om een ​​veel dringender reden om beter creativiteit om uw bestaande sales situatie te verbeteren bezielen.

In deze situatie, een gedeeltelijk of volledig geautomatiseerd systeem voor de verkoop kan een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie in uw verkoopprocessen.

In dit artikel, we zullen het onderzoeken van de automatisering in verschillende sales situaties. U leert ook over de factoren die betrokken zijn bij het maken van iteraties en afwijkingen aan uw bestaande sales situaties te verbeteren. Dit zal u helpen een snellere groei te realiseren.

De rol van creativiteit in de moderne sales management

Een regelmatige instroom van creativiteit en inzichten is een vereiste in het beheer van de moderne sales uitdagingen. De moderne verkoopproces is radicaal verschillend van de beproefde methodiek.

Laten we denken voor een tweede, waarom moderne sales management is zo verschillend?

In de traditionele zin, de marketing of de klant outreach programma is verantwoordelijk voor het come-up met een lijst prospect contact. Daarna, deze adressen worden gesuggereerd door middel van directe mailers of andere gesprek initiatiefnemers. Als u een reactie van de klant te ontvangen, uw sales team kan schoppen in actie en neem het uit naar de laatste fase van de conversie.

Redenen voor het falen van de traditionele verkoop aanpak

 1. gebruikers zijn voortdurend gebombardeerd met e-mails, die de belangstelling voor deze kanalen afvoert
 2. Het succes tarieven voor reguliere e-mailers en call outreaches zijn voortdurend afneemt
 3. doorgaans, klanten kiezen om te antwoorden via verschillende kanalen
 4. Het is moeilijk om te kiezen tussen tegenstrijdige opties
Nu, Denk aan de moderne sales Approach

Alle hiervoor genoemde storing redenen zou kunnen worden overwonnen door het volgen van een-automatisering enabled selling aanpak.

Sales automation approachWanneer u een scherpere kijkje nemen, uw selling aanpak kan doorgaans worden vertegenwoordigd in deze vorm.

Dit cyclische proces bestaat uit verschillende stappen. Het helpt u een ultieme waarheid te begrijpen:

De geautomatiseerde sales aanpak is een proces van voortdurende evolutie.

De beginfase betrekken gewoon werk maken van een aantal pre-sales bestaande procedures. De eerste reeks van de verkoop, uitwisselingen betreft het verkrijgen van gerichte informatie over de huidige verkoopsituatie.

Later kunt u wijzigingen aanbrengen in uw verkoopprocessen en het effect van deze veranderingen te evalueren.

Dit systeem helpt u de bestaande uitdagingen en mogelijke veranderingen te begrijpen. U kunt ook inzicht in de effecten van mogelijke afwijkingen in uw bestaande sales stroom. Dit helpt u zero-in op de veranderingen die kunnen turn-out van de meest invloedrijke wijzigingen in de definitieve verkoop uitkomst.

In het eerste deel, zult u eerst ondernemen een pre-existent verkoopproces.

Daarna, kunt u de mazen in uw huidige verkoop procedures en eventuele wijzigingen die kunnen worden gedaan om ze op te lossen te begrijpen. Deze aanpak maakt het ook mogelijk om scherpere veranderingen die leiden tot incrementele verbeteringen in uw bestaande sales situaties.

Het succes van deze aanpak is afhankelijk van het verkrijgen van een regelmatige instroom van ideeën en concepten in uw bedrijf. Je moet ook een beter inzicht in de uitvoering van die ideeën in uw dagelijkse bedrijfsproces hebben. Hierdoor kunt u uw verkoopproces te behouden voor meer succes.

Voor deze, heb je een concreet systeem voor het bijhouden en beheren van uw gehele verkoopproces verantwoordelijkheden.

Hiermee kunt u een creatief proces volgen naar de juiste inzichten en verbeteringen in uw lopende verkooptransacties bereiken.

Dit betekent ook dat de automatisering op zich is veel meer dan een simpele gedachten proces. Een geautomatiseerde selling aanpak bestaat uit meerdere stappen, zoals het verzamelen van informatie, gegevensbeheer, client lijst gebouw etc ....

U hebt een uitgebreid systeem dat end-to-end sales verantwoordelijkheden omvat om de juiste beslissingen met minimale fout maken. Typisch, dit zou ook eisen dat een grotere flexibiliteit in het omgaan met uitdagingen en kansen in de omgang met uw sales verantwoordelijkheden.

Verbetering van de structuur van uw verkoopteam

Zoals per studie uitgevoerd door de HBR onderzoeksteam, uw salesteam structureren en organiseren is een zeer belangrijke factor die uw uiteindelijke succes bepaalt.

Improving sales process

Onder hen, de succesvolle organisaties hebben een bepaalde vorm van strikt gehandhaafd rapportage of automatisering procedure.

Wanneer kom je te denken van het, een geautomatiseerde sales rapportage heeft tal van voordelen.

Het geeft u directe meldingen op de omzet omzet en verkoopmarges.

Hierdoor kunt u zich richten op rechts mogelijkheden in uw betrokken verkoopafdeling. Het creëert ook een ingebouwde flexibiliteit die je helpt om gedwongen beslissingen en improvisaties in uw huidige situatie selling.

Hierdoor kunt u zich het recht voor wijzigingen aan te brengen om een ​​optimale sales cycle te vestigen.

Het verhogen van uw inzicht in de markt en Penetration

In een zeer drukke markt, de grootste marketing- en sales uitdaging is het bereiken van de vereiste aanwezigheid in een concurrerende markt. U kunt meer te leren over het bereiken van de juiste penetratie in een concurrerende markt in dit artikel.

Als je zichtbaar zijn voor het juiste personeel en de juiste niche, het kan onmiddellijk verhogen uw conversie.

De sleutel tot het bereiken van rechts penetratie is klantsegmentatie en gerichte outreach.

Het wordt bereikt door klantprofilering om klantcontact gegevens te beheren.

Hierdoor kunt u Omni-channel customer gegevens die nodig zijn om meerdere klanten te bereiken te behouden.

Dit systeem stelt u in staat om secundaire gesprekken door middel van klantspecifieke mailer of een ander gesprek initiators zoals bepaalde adressen te initiëren.

Het verbeteren van uw klantwaarde Exchange

In de meeste gevallen, uw vermogen om deals te sluiten is grotendeels afhankelijk van de allerbelangrijkste factor - het verbeteren van customer value uitwisseling.

In plaats van het verstrekken van kortingen en aanbiedingen, de automatisering kunt u meer gebruikersgerichte benadering op te bouwen op uw individuele waarde voor de klant te verhogen.

Voor deze, moet je eerst begrijpen van de verschillende elementen die uw klantwaarde uitwisseling te verbeteren.

automation in sales

Per deze data, het vermogen om te begrijpen en te verbeteren elk aspect van interactie klant is zeer belangrijk.

Dit zijn de vele factoren die de grootste betekenis kan zijn:

 1. klantinteracties
 2. gepersonaliseerde Interacties
 3. Cross selling / up selling
 4. Customer Segmentatie
 5. Het creëren van Omni channel ervaring

U kunt controleren en herhalen deze verschillende factoren door middel van een geautomatiseerde verkoopproces. Het helpt je ook een teugel te houden op meerdere processen die momenteel verloopt in uw dag.

Afhaal:-

doorgaans,het beheer of de sales manager kan zelden genoeg aandacht besteden aan elke prospect of klant.

Als je bepaalde activiteiten kunt automatiseren, het bevrijdt-up meer tijd en energie aan activiteiten voor het beter rendement te behalen.

Een geautomatiseerde selling aanpak kunt u bepalen en activiteiten te coördineren om uw eigen lange-termijn de verkoop doelen.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop