Kwalitatieve Lead Scoren achter elkaar de juiste soort Prospects: Een Marketeers Perspective

Huis > producten > verkoop > Kwalitatieve Lead Scoren achter elkaar de juiste soort Prospects: Een Marketeers Perspective

Qualitative Lead Management

Een mode-ontwerper streeft ernaar om de beste van de combinatie ambacht - de beste van de esthetica, het beste van kleding materiaal, de beste gewelfde vooruitzichten, enz. De vaardigheid van een ontwerper komt met de genuanceerde combinatie die stijl en comfort presenteert in een pluche vorm.

De marketing spectrum speelt momenteel een zeer vergelijkbare uitdaging. De rol van de marketeer is niet beperkt tot alleen het genereren van verkeer en leads. Een moderne marketeer moet in staat zijn om een ​​actieve rol in het werven van klanten spelen, die later kan gedijen in langdurige zakelijke relaties.

Een marketeer ook geconfronteerd met een soortgelijke uitdaging. Zij zijn verplicht verschillende marketing kanalen en campagne-opties te combineren om kwalitatief hoogwaardige leads te genereren.

De rol van de marketeers is niet alleen beperkt tot het creëren van hoogwaardige leads. Maar hij moet uitgekozen prospects om het sales team die kan leiden tot langdurige zakelijke toekomst inschrijving.

In deze situatie, je nodig hebt om te ziften en te filteren uw inkomende leads aan de juiste prospects die gekwalificeerd kunnen worden op basis van specifieke kenmerken te identificeren. Dit proces staat bekend als lead kwalificatie.

Zelfs als uw prospects vorige interesse hebben getoond en moeten een voldoende budget, is het niet nodig dat ze geschikt is voor uw specifieke bedrijf komen. Je moet ervoor zorgen dat uw werkelijke zakelijke behoefte is kneedbaar om uw product of dienst.

Maar de betekenis van lead kwalificatie is er niet beperkt!

Laten we eens een specifiek scenario!

Overweeg verschillende industrieën met een hoog volume, maar lage kwaliteit leidt zoals Real Estate, retail etc. In deze industrieën, je moet concentreren op de kwalificatie uw individuele leads die betere kansen van conversie dragen en bloeiende klantrelaties.

Dit laat onvermijdelijk je je hoofd krabben over slimmere manieren om uw lead kwaliteit te verbeteren.

DIFFERENTIËREN meerdere stappen VAN leadkwalificatie

De eerste stap van lead kwalificatie wordt erkend dat alle leads niet zijn gemaakt met dezelfde intentie. De meervoudige online en offline kanalen maken het makkelijker voor u om uw lead verstrikt en met elkaar verbonden.

Daarna, je nodig hebt om de leads te kwalificeren via het selecteren van de verschillende stappen die betrokken zijn in de kwalificatie elke lead.

Laten we eens kijken een industrie met de meest proactieve toepassing van lood scoren - Real Estate. Hiermee kunt u de on-stormloop van lage kwaliteit verzoeken dat het grootste deel van de makelaar te vormen aan te pakken lead management werkwijze. Daarna, u kunt overbrengen van de betere kwaliteit leidt tot uw verkoopteam.

Bijvoorbeeld, als u uw klant kan overtuigen om te onderhandelen en stelt een referentieprijs, dan is het een positief teken dat je naar beneden de hamer op sluitingen kan brengen.

Tegelijkertijd, als je rondhangen over een bepaalde vooruitzicht voor een lange tijd, je zou willen gaan naar uw volgende klant. De leadkwalificatie stap mogelijk maakt om een ​​gemakkelijk gevolgd stap voor dit specifieke proces.

Het proces kunt u ook elke lead vlag zo heet, koud of warm.
In de toekomst, staat het u te overhandigen al het warme leidt tot de sluiting team. Dit leidt tot productieve sluiting tarieven.

BOUWEN AAN EEN portefeuille van hoogwaardig KLANTEN

Een succesvolle marketeer weet dat het bereiken van hoge kwaliteit klanten is niet alleen een eenmalige Credit Card vegen arrangement. U moet zich richten op het creëren van een zich herhalend proces dat draagt ​​bij aan de bestaande klantenlijst. bijna, je kunt zelfs zeggen dat het opbouwen van een goede klantenportefeuille is grotendeels een momentum bouwactiviteit.

U bent verplicht om de toonhoogte en krijgen op elke kwaliteit prospect. Hiermee kunt u door te gaan naar de volgende klant. Daarna, u de voortgang van de keten van activiteiten om uw klantenbestand te creëren.

Op Kapturecrm, hebben we een lijst van de kwaliteit van ondernemingen die ons product dagelijks gebruiken gebouwd.

Dit werd bereikt door middel van het creëren van een systematische lead kwaliteitssysteem dat resulteert in een betere verkoop sluitingen. Ook kunt u beheren en acclimatiseren onze lead kwaliteit.

LEAD SCORING VOORDELEN

1. De lead scoring kunt u eenvoudig ziften neer lage rente vooruitzichten. Dit laat meer ruimte om nieuwe mogelijkheden na te streven of te investeren in het genereren van nieuwe leads.

2. De lead scoring systeem kunt u meer tijd doorbrengen met prospects die een betere positieve neiging vertonen.

3. De lead scoring kunt u verpleegkundige een betere pool van prospects die om meer betrokken klanten leidt.

4. Zo kunt u een lange termijn proces om alle gegenereerde leads stroomlijnen creëren.

5. Het laat u vast te stellen en het creëren van een lange termijn sales funnel dat betere kansen van de conversie heeft.

AFHAAL:-

Als u op zoek bent naar een vuistregel, proberen om de gewaardeerde klanten te krijgen is vergelijkbaar met de winning van goud uit zand; Een daarvan is een zeldzaam en kostbaar goed, maar de andere is net zo gewoon als ... .sand.

Een goede marketeer moet in staat zijn om pro-actief te zorgen dat de juiste soort leads gaan naar de toekomst sluiting verkoopteams. Dit wordt bereikt door het selecteren en filteren van kwalitatieve leads door kwaliteit lead prospectie proces.

Meer informatie over het gebruik van kwalitatieve voorsprong doelpunt van het verbeteren van uw klant zwembad.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop