Het optimaliseren van uw merk voor Voice Assistant Zoekopdrachten

Huis > Digital Transformation > Het optimaliseren van uw merk voor Voice Assistant Zoekopdrachten

merk-optimalisatie-for-voice-search

"Oke Google, Wat is vandaag de koppen?"

“Alexa, spelen de beste van Imagine Dragons!"

“Hey Siri, wat is de beste plek om pasta hebben bij mij?"

Een jaar of tien terug, deze vragen zou waarschijnlijk niet geven ons het antwoord wat we zouden op zoek naar en als zodanig lijkt wartaal zijn. Niet meer! Dankzij de fenomenale vooruitgang in de technologie, met name op het gebied van Kunstmatige Intelligentie en Machine Learning, Vandaag zijn we in een positie om te kunnen chatten met onze gadgets en apparaten als waren zij menselijke wezens en hebben zelfs de werkelijke gesprekken met hen voor een groot deel.

Voice-technologie verandert de manier waarop we surfen op het net, online winkelen en communiceren met onze toestellen. De toenemende populariteit van de stem assistent-apparaten kan worden toegeschreven aan het feit dat zowel de input en output is een stem. Het gebruik van voice, kunnen we nu al doen een hele lijst van taken, waaronder het zoeken naar een café of pizza volgorde met behulp van domotica apparaten. In de toekomst, zullen we in staat zijn om onze Smart TV's te praten, koelkasten, fitness tracker bands en nog veel meer.

Vandaag, de belangrijkste spelers in de stem van assistent-apparaten zijn Amazon, Google, Microsoft en Apple. Vaststelling van voice-aangedreven smart sprekers zoals Amazon Echo en Google Home is echt opstijgen. Volgens een rapport van Canalys, smart speakers zijn de snelst groeiende technologiebedrijven segment in het eerste kwartaal van 2018. Een rapport van Juniper Research voorspelt dat smart devices zoals Amazon Echo en Google Startpagina in ongeveer zal worden geïnstalleerd 55% van het Amerikaanse huishoudens. In nieuwe markten zoals India, Google werkt samen met bestaande netwerk dragers zoals ACT Fibernet en Jio om nieuwe klanten en kopers krijgen.

Echter, ondanks de toename van het aantal slimme speakers, een rapport van eMarketer stelt dat een meerderheid van de stem assistent gebruik zal plaatsvinden op smartphones, met meer dan 5 miljard assistenten voorspeld wereldwijd op smartphones te worden geïnstalleerd door 2022. Als gevolg van de aanzienlijke aanwezigheid van smartphones onder de mensen, mobiele medewerkers hebben een duidelijk voordeel. Ook, het is natuurlijk makkelijker om te vragen aan onze telefoons vragen dan ze te typen op hun relatief kleinere schermen. Wat nog meer, mobiele spraak assistenten bieden het gemak van het toestaan ​​van multitasking en het zoeken op de weg.

Kunstmatige Intelligentie is de technologische pijler waarop mobiele spraak technologie berust, want het is instrumenteel in het aanbieden van een superieure klantervaring en het ontwikkelen van meer voorspellende zoekmogelijkheden. AI helpt leveren betere en nauwkeurigere resultaten door te leren van aankoop en zoekgeschiedenis en andere voorkeuren van de klant. Mobiele spraak assistenten geholpen door AI hulp te bieden een meer persoonlijke ervaring wanneer klanten zijn interactie met de merken.

De proliferatie van smartphones heeft geleid tot een snelle toename van de frequentie van “near me” zoekopdrachten. Volgens Google, over 1.5 miljard bestemmingen bezocht door mensen per maand zijn gerelateerd aan een zoekopdracht. Mensen kijken meestal voor de prijs van een item in een winkel in de buurt, of het nu in voorraad, locatie van de dichtstbijzijnde winkel met het item op voorraad, contactgegevens en richt zich op de meest tijdens het uitvoeren van zoekopdrachten gerelateerd aan winkels en diensten in hun buurt.
Optimaliseren voor spraakgestuurd zoeken is heel anders dan de traditionele SEO-technieken gebruikt voor normale zoekopdrachten. Het is absoluut noodzakelijk dat bedrijven beginnen met de voorbereiding en het optimaliseren voor voice search op zijn vroegst. Er wordt geschat dat door 2020, tot de helft van alle zoekactiviteiten zal worden uitgevoerd door de stem. Hier zijn een aantal strategieën die SEO kan krijgen geoptimaliseerd voor stem en:

Snellere laadtijden:

Wanneer mensen hun toevlucht tot spraak gebaseerde vragen en zoekopdrachten, ze zoeken voor onmiddellijke informatie. Bovendien, Google heeft uitgerold zijn “speed-update” voor gebruikers wereldwijd welke pagina snelheid mogelijk maakt in mobile search ranking.

Met behulp van lange staart zoekwoorden:

Variërend van 3-5 woorden lang, long-tail keywords specifieker zijn dan de standaard zoekwoorden en helpen kleinere bedrijven om een ​​hogere Google ranking in sommige zoekopdrachten. Bijvoorbeeld, een schoenen winkel met avontuur en sportschoenen kan niet goed rang voor zoekopdrachten naar “schoenen”. Maar, het gebruik van meer gerichte long-tail keywords zoals “avontuurlijke sporten schoenen voor mountain-trekking voor mannen” kunnen mensen op zoek naar de specifieke soort schoeisel aan te trekken. Het feit dat mensen altijd de neiging om long-tail keywords te gebruiken terwijl je praat met stemherkenning apparaten alleen maar versterkt dit argument.

Focus op Vragen en natuurlijke spraak patronen:

We niet gewoon gebruik maken van trefwoorden, terwijl interactie met onze smart luidsprekers of stem assistent mobiele apps; we vragen stellen. Focussen op conversatie, long-tail trefwoord zinnen in de inhoud zal u helpen beantwoorden natuurlijke taal vragen beter.

Focus op Local Content:

Het Internet Trends Report 2016 toont aan dat, terwijl mensen gebruiken voice search voor een verscheidenheid van redenen, over 22% van hen gebruiken om te zoeken naar lokale inhoud en informatie. Volgens Google, “Near me” zoekopdrachten hebben meer dan gegroeid 130% YoY. Een smartphone kan onze locatie detecteren en geven informatie over de lokale weersomstandigheden of het verkeer, die helpen geven een betere en nauwkeurigere zoekresultaten. Lokale bedrijven moeten hun aanpak van de lokale SEO vernieuwen om ervoor te zorgen dat ze het structureren van hun zoekwoorden rond de 5 Ws (Wie, Wat, Wanneer, Waar en waarom).

Met behulp van Structured Data:

Zoekmachines bepalen de page ranking op basis van een aantal factoren, afgezien van de inhoud. Een voorbeeld van zo'n factor is de Schema markup, a.k.a gestructureerde gegevens. Eigenlijk, het is metadata, d.w.z. de gegevens over de informatie op de site die gaat in de broncode van een site. Hoewel het niet direct van invloed op de ranglijst, het kan helpen geef uw pagina een voorsprong op uw concurrenten.

Get Your Google Mijn Bedrijfsvermelding:

Het krijgen van uw bedrijf wordt weergegeven op Google is een geweldige manier voor de zoekmachine om meer informatie over uw bedrijf en de essentiële details te krijgen zoals het adres, contactgegevens, werktijden en meer. Wanneer iemand voert een voice search voor bedrijven vergelijkbaar met de jouwe, deze aanbieding kunt u de kans dat in de zoekresultaten verbeteren.

zoekopdrachten Voice zijn hier om te blijven, en zal zeker het bolwerk van online zoekopdrachten vormen die mensen te maken voor de komende jaren. Dat betekent dat de strategieën om ervoor te zorgen dat de stem zoekopdrachten werk voor u zijn voortdurend steeds bijgewerkt. Blijf bij ons en volg onze feeds voor de laatste weetjes over wat u kunt doen om te blijven op de top van de digitale marketing en SEO voedselketen.

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop