Mobile CRM: Hoe kan Business Productivity worden verbeterd met behulp van het mobiele platform?

Huis > producten > mobiel > Mobile CRM: Hoe kan Business Productivity worden verbeterd met behulp van het mobiele platform?

Mobiele CRM Hoe kan de productiviteit worden verbeterd door het mobiele platformCRM heeft, dusver, beperkt tot een omgeving die alleen bevat apparaten, zoals desktops en laptops. Hoewel ze draagbaar, inschakelen laptops gewoon het uitvoeren van een kleine dag-tot-dag taak kan onhandig en onproductief voor een zakenman of een vertegenwoordiger te worden.

Communiceren met uw klanten en klanten via e-mail, studie en analyse van de gegenereerde rapporten inzicht of het controleren en bijwerken van de CRM klantendatabase - al deze taken niet meer beschikbaar zodra het personeel het kantoor verlaten ecosysteem. This tends to result from a lot of delays and wastage of time, die uiteindelijk vermindert de productiviteit van de onderneming.

Met een toenemend aantal mensen over de hele wereld de vaststelling van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets om te communiceren en gaan met elkaar, het is niet meer dan logisch voor bedrijven om te springen op de bandwagon, voor meer effectiviteit. Koppel dit mobiele revolutie met de komst van cloud-gebaseerde systemen en snellere computers en u de mogelijkheid van het creëren van een nauw geïntegreerd zakelijk netwerk dat zich richt op naadloos schakelen tussen grote apparaten om meer draagbare batterijen te krijgen.

Vanuit een meer gerichte zakelijk perspectief,mobiele CRM-software kan worden gebruikt door een bedrijf voor verschillende doeleinden, zoals voeg een communicatiekanaal als interface met klanten (mobiele apps), vergemakkelijken snelle en efficiënte inter-afdeling communicatie (het marketing team kan tips te nemen van het sales team de voorsprong parameters goed te definiëren), bijhouden en onderhouden werknemer verantwoording (route in kaart brengen en volgen van verkoopmedewerkers), het verkrijgen van bruikbare inzichten, terwijl in het veld of on-the-go, of gewoon knelpunten in de bedrijfsvoering, zoals die eerder vermeld. Al deze functies aan te moedigen efficiënte praktijken in het bedrijf, die de juiste zakelijke imago in de hoofden van zowel bestaande als potentiële klanten uiteindelijk creëert.

Snelle toegang tot belangrijke informatie over uw vingertoppen

Wanneer een bedrijf neemt een CRM-software dienst, ze krijgen toegang tot tools die hen in staat stellen om klantgegevens te verzamelen van elk van hun bronnen en centraliseren het in een uitgebreide cloud-enabled databank. Dit stelt elke afdeling eenvoudig toegang tot en het delen van informatie onderling voor meer effectieve samenwerking.

Daarnaast, op individueel niveau, sales executives kunnen op afstand toegang krijgen tot de CRM-database van hun smartphone of tablet op te zoeken informatie over een specifieke klant voordat ze naar hen te ontmoeten - dit kan variëren van persoonlijke informatie van de klant zijn om hun aankoop geschiedenis, voorkeuren, grieven, suggesties, en status in de sales funnel.

Hiermee automatisering van saaie en monotone taken

Zelfs met een traditionele CRM, soms werknemers moet handmatig een aantal van de meer repetitieve taken uitvoeren, zoals het invoeren van gegevens in de database of door te reageren met dezelfde boodschap aan honderden klanten. Deze activiteiten verminderen van de effectieve tijd dat de werknemer doorbrengt in het verwerven van een nieuwe lead, werken aan een hete lood zetten, of interactie met een bestaande klant om meer business te genereren door middel van cross-selling en up-selling.

Door de integratie van de zaken met mobiele CRM-software deze oninteressante, zij het belangrijk, taken kunnen worden geautomatiseerd met vooraf ingestelde categorieën of berichten die de juiste software kan begeleiden. Hiermee, de sales executive heeft meer tijd om bij te wonen om leads en klanten, waardoor effectieve vermindering van de lengte van de verkoopcyclus en het creëren van meer inkomsten.

Vergemakkelijkt proactieve groei in een steeds veranderende markt

Mobile CRM software heeft voordelen die ook van toepassing is op andere personeelsleden dan sales executives zijn - product planners en ontwikkelaars. In de huidige customer-centric markt, Het is belangrijk om historische gegevens bestuderen om nieuwe toekomstige trends te herkennen; Dit kan in wezen worden uitgevoerd door het verkrijgen van relevante informatie van klanten zo snel mogelijk.

Zodra ze de informatie door middel van bijeenkomsten bron, het sales team u direct doorgeven aan de planners en ontwikkelaars voor analyse. Hoe sneller een bedrijf reageert op de veranderingen in de markt, hoe beter de waarde die zij leveren aan hun klanten en onderhouden van zowel de tevredenheid van de klant als het marktaandeel - een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

2 Comments

  1. De inhoud is geweldig en perfect voor wat je probeert te zeggen. Awesome website. Wachten op meer berichten op dit artikel om meer te lezen. Blijf op de hoogte van uw excellentie en efficiency in deze zelfde niveau.

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop