How To E-Commerce Customer Service maximaliseren

Huis > Klantenservice > How To E-Commerce Customer Service maximaliseren

Customer Service Software

In de laatste paar jaren, We zijn getuige geweest van een ongekende stijging van de acceptatie van mobiele e-commerce transacties, customer service en bedrijven. Eigenlijk, een onderzoek van Gartner bleek dat ongeveer 89% van de bedrijven van plan om in de eerste plaats te concurreren op basis van hun customer experience. Veel consumenten beslissen of ze zullen nemen in het bedrijfsleven met een bedrijf op basis van de kwaliteit van zijn mobiele CX. Een mobiele customer experience met gemakkelijk toegankelijke functies, middelen en informatie beschikbaar met een minimale klant inspanning verbetert de klantloyaliteit en retentie niveaus. In order to reach out to customers who are seeking support on mobile and provide a high-quality customer experience, bedrijven moeten een “mobiele eerst” strategie toe te passen. Dit betekent, alles wat een klant moet doen, zij het leren over een nieuw product, ontvangen klantenservice, of chatten met een medewerker, kan worden gedaan op een mobiel apparaat met geen vermindering van de customer experience.

Manieren waarop E-commerce organisaties klantenservice kan verbeteren

 • Customer Experience op Mobiles – Slechte klantervaring en navigatie moeilijkheid is de belangrijkste zorg. Voor het bewerken van een mobiele strategie apparaat, bedrijven moeten beslissen of ze willen een responsieve mobiele website te maken, die net een mobiele versie van een desktop website zouden kunnen zijn, of ontwerp een applicatie die specifiek voor de mobiele gebruiker. Veel websites zijn ontworpen voor weergave op desktop- en laptop-schermen. Als een website is niet mobiel reageert, de inhoud ervan is niet correct weergegeven op de kleinere mobiele schermen, wat resulteert in een slechte gebruikerservaring. Bijvoorbeeld, de foto's en tekst mogelijk niet correct worden weergegeven, pagina-elementen onjuist worden geschaald en navigatieknoppen misschien moeilijk te vinden en klik op.
 • Meerdere mobiele Channel Engagement: Om echt te verbinden met mobiele consumenten, bedrijven moeten hen te betrekken door middel van meerdere mobiele kanalen. Mensen gebruik van mobiele apparaten voor een verscheidenheid aan activiteiten, zoals tekstberichten, browsen via sociale media, Internet-based chat-platforms, surfen op het internet etc. Een onderzoek van Haywire, een SMS-platform voor bedrijven, ontdekt dat 67% zakelijke professionals hebben SMS gebruikt voor zakelijke communicatie. Engagement door middel van SMS-berichten, Twitter en andere platforms mogelijk niet effectief voor elk business model, maar zijn voorbeelden van hoe bedrijven meer mobiel-vriendelijke kan worden.
 • Bouw een kennisbank: De tweede meest voorkomende uitdaging is wanneer klanten gebruik maken van de website van het bedrijf intern zoeken op elk apparaat, en het onderzoekshulpmiddel toont irrelevante resultaten. De meeste consumenten gewoon opgeven met het oog op de enorme overlast van het sorteren door veel van de resultaten op een mobiel apparaat te voorkomen. Dit is een slechte klantenservice ervaring die klanten frustreert en dwingt hen om het bedrijf te bellen, een email schrijven, of zelfs hun zakelijke elders. Onthouden, de beste klantenservice is helemaal geen dienst. Een bedrijf moet zijn online database met artikelen herwaarderen, Veelgestelde vragen en ondersteuning documenten met verbeteringen in kennismanagement om dit probleem op te lossen. Belangrijke informatie zoals de scheepvaart en de terugkeer beleid moet duidelijk worden vermeld op de website zelf. Bedrijven ook gebruik maken van virtuele middel van software die in wezen een meer geavanceerde zoekmachine. Het maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking en een hele lijst van vragen aan de exacte vraag van de klant te begrijpen en het beste antwoord.
 • Maak een intelligente klantenservice: Het is niet alleen de automatisering, maar een intelligente en passende wijze te automatiseren dat telt in klantenservice. Met behulp van geavanceerde technologie, zoals machine learning, kunt u een slimmere en betere klantenservice. Hoe meer data uw bedrijf, hoe meer de machines te leren, de slimmere en meer accurate algoritmen worden. Een voordeel van een intelligente customer service is dat u kunt voorzien in de behoeften van uw klanten zelfs voordat ze contact met u op. Bijvoorbeeld, populaire e-commerce websites zoals Flipkart en Amazon, worden vaak aanbevolen aankopen op basis van eerdere activiteiten, zoals toont u een selectie van de mobiele telefoon gevallen als u onlangs een telefoon hebt gekocht.
 • Customer Support Software: E-commerce bedrijven staan ​​om veel voordeel halen met behulp van een CRM-systeem die voorziet in een hele reeks van integratie mogelijkheden en die kunnen helpen verbeteren van hun support systeem en hun bedrijf volledig mobiel. Kapture CRM stelt klanten in staat om instant chatberichten tegen hun bestellingen te verzenden via uw eigen mobiele app. Het biedt directe ondersteuning en helpt bij het verhogen van uw bestelling reservering kansen door 20%. Klant gegevens worden automatisch bijgewerkt in de database om de meest recente informatie weer te geven.

Customer Experience

Kapture CRM distribueert automatisch inkomende service requests om uw steun leidinggevenden op basis van een vooraf gedefinieerde regels als bron wijs, product wijs, prioriteit wijs etc. Dit stelt u in staat om alleen die verzoeken bekijken die relevant zijn voor uw team. Daarnaast, Er is ook een live dashboard dat een gescheiden zicht op verzoeken van klanten van verschillende types zoals klachten weergeeft, ruilaanvragen, Om problemen, levering problemen of een andere categorie.

Customer Support Software

 • Social Customer Service: Om effectief te kunnen richten op de duizendjarige klant, is het noodzakelijk om toevlucht te nemen tot promoties en communicatie op de sociale media kanalen zoals Facebook, Twitter en YouTube. E-commerce bedrijven kunnen gaan met hun klanten door het creëren van en het ontwikkelen van strategieën door middel van deze gratis platforms. Een voordeel hiervan is dat het u toestaat om problemen van klanten of onderzoeken aan te pakken sneller dan de traditionele klant ondersteuning belt of ticket indienen. Dit zal helpen bij het bereiken van een betere e-commerce klantbeleving en het verbeteren van de loyaliteit van klanten en inkomsten tegen lagere kosten.
 • Gepersonaliseerde Transaction Emails: Transactie e-mails zijn follow-up e-mails die bedrijven sturen na elke transaction.Instead van het gebruik van de traditionele, maar verouderde tinten, aanpassen van uw e-mails als het aanpakken van een vriend. Een informele manier van communiceren met uw klanten die een frisser gebruikt, meer upbeat toon worden vaak gewaardeerd als ze spreken van persoonlijke gevoelens, die klanten kunnen gemakkelijk betrekking hebben op.

Enkele van de factoren die moeten worden gehouden bij de ontwikkeling van een mobiele CRM voor customer experience zijn:

 • Type mobiele interacties: Bedrijven moeten mobiele voorkeuren van hun klanten te begrijpen en wat voor soort informatie die ze verwachten van een app. Dit kan variëren, afhankelijk van de aard van de app en de functionaliteit. Dit helpt bedrijven bij het ontwerpen schoon en minimalistische user interfaces.
 • Gepersonaliseerde klantinteracties: Mobile customer experience is een belangrijk onderdeel van omnichannel de strategie van de bedrijven. Bedrijven kunnen de kansen te benutten die de mobiele customer service biedt; bijvoorbeeld, het bepalen van de locatie van een klant van de GPS van zijn / haar telefoon, die kritisch per interactie kan. Ze kunnen ook coupons en speciale aanbiedingen bieden uitsluitend aan mobiele shoppers op basis van hun boodschappen geschiedenis en gewoonten.

Ondersteuning voor mobiel gebruik zal verdere verbetering van de self-service en helpdesk middelen en instrumenten te zien. Dit is een win-win situatie voor organisaties en klanten als gevolg van lagere kosten voor het verlenen van service en de steeds toenemende voorkeur van klanten voor mobiele platforms in vergelijking met andere omroepen. Live chat, andere populaire ondersteuningskanaal die enorme mogelijkheden voor verbetering en betere mobiele compatibiliteit heeft. En tenslotte, in de toekomst, we waarschijnlijk meer op maat van de mobiele ondersteuning van individuele klanten te zien, dat is waar veel onontgonnen waarde van een online support kanaal wordt gevonden.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Archit
Auteur:
Archit
Over:
Archit combineert eigenzinnigheid en intelligentie in zijn schrijven. Buiten het werk, hij houdt van de combinatie van een goed boek en warme koffie.
Meer artikelen van: Archit

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop