Live chat support

Live chat support

Stel je voor je post naar een zak winkel.

Met de talloze aantal zakken aanwezig zijn op de rekken, je bent gebonden te krijgen overweldigd. Plotseling, je je realiseert dat je hebt geen idee welke ideaal is voor uw behoeften zou zijn.

Je kijkt rond de winkel om wat hulp te krijgen, maar er is niet eens een enkele verkoper beschikbaar. Alles wat je kunt zien is een klein briefje met een e-mail of telefoonnummer voor u helpen met het probleem.

what-klanten-liefde-en-haat

Hoe zou u uw customer experience?

Als ik het goed, je zou de winkel te verlaten en naar een andere; de hele tijd te denken over hoe zielig deze ervaring was. Nu, als je goed kijkt, online en in-store bedrijven zijn niet zo verschillend. Het ontbreken van de hulp bij het maken van een aankoop is een van de meest voorkomende scenario's in e-commerce.

“77% van de klanten zullen niet een aankoop te doen als er geen live chat ondersteuning,”Volgens een rapport over Business 2 Gemeenschap. Terwijl die nummers genoeg zou moeten zijn voor mensen om live chat software op hun website te integreren meteen, maar helaas, Het is niet zo eenvoudig!

Ik weet zeker dat sommigen van u zich misschien af ​​“als live chat is zo aantrekkelijk voor klanten, waarom hebben sommige online klanten waarderen hun typische live chat ervaring zo slecht?”

Zoals ik zei, HET IS NIET ZO SIMPEL!

Bij het gebruik van een dienst als live chat, je moet ook leren om het te gebruiken optimaal. alleen met live chat ondersteuning zal je geen goed doen. Laat me de bovenste delen 3 punten te volgen en degenen om te voorkomen dat wanneer u kiest voor de live chat support-oplossing.

Dingen klanten zullen terugkomen voor;

live-chatten-what-klanten-liefde-en-haat

  • Goede bereikbaarheid

Wanneer klanten internet op hun rug en call, ze niet graag te wachten op antwoorden. En, Waarom zouden ze? Zij verwachten dat informatie binnen handbereik. Als klant zelf, Ik zou veel liever chatten op de plek in plaats van in te loggen op mijn e-mailaccount naar een e-schrijven, terwijl het maken van een aankoop; het is een no-brainer. Uw klanten zullen een veel soepeler ervaring wanneer iemand beschikbaar is om hun vragen direct te beantwoorden op tijd, het blijft immers afleiding op afstand.

  • Gepersonaliseerde customer experience

Het beste deel van het gebruik van online customer support is dat klanten niet zal hebben om het hele verhaal te vertellen aan de representatieve. Dit is mogelijk gemaakt door de beschikbaarheid van surfgeschiedenis en aankopen uit het verleden (indien toepasselijk). In gevallen, waar ze nodig hebben om meer dan eens contact op met de Live Chat Ondersteuning, zij verwachten dat de rep om te kunnen gaan waar ze gebleven waren.

  • directe communicatie

Onmiddellijke service is een van de belangrijkste onderdelen van de stijgende verwachtingen van de klant uit hun online ervaring. Als een kanaal dat direct antwoord en snelle oplossingen biedt, is gemakkelijk verkrijgbaar, ze zouden hun tijd te besparen en kiezen voor deze. Dit is de belangrijkste reden dat de klantenservice responstijd is gedaald van uren naar seconden, het maken van e-mail bijna achterhaald.

Nu naar de dingen die zou maken klanten verdwijnen

  • Slow afhandelingstijd

Als er één zou iedereen over eens zijn is dat niemand het leuk vindt wanneer je hebt om verhalen uit het niets heen en weer naar de customer care rep vertellen op het telefoongesprek. Forrester Research zegt dat “77% van de mensen het erover eens dat de waardering van hun tijd is het belangrijkste wat een bedrijf kan doen om hen te voorzien van goede service.” Dit vergroot in het geval van de online consumenten.

Hoewel een goed opgeleide customer support agent kan verwerken chats met 2-4 bezoekers op hetzelfde moment, zonder enig compromis aan kwaliteit, U kunt niet hetzelfde voor een toename van het aantal bezoekers te zeggen. Vandaar, heroverwegen het personeelsbestand u de taak toe te wijzen aan en toe te wijzen meer middelen om van de chat te behandelen.

  • Gebrek aan respons

Slechte ervaring met live chat aan het licht komt als er niemand beschikbaar om te chatten. Om eerlijk te zijn, niets zal uw klanten meer dan het probleem dat uw Live Chat steun onbeheerd wordt achtergelaten irriteren wanneer de pop-up boodschap duidelijk zegt dat iemand aan de andere kant beschikbaar om te reageren op alle momenten zullen zijn. Zo, in plaats van misleidende pop-ups aan gedegen verwachtingen van de klant door het maken van de functie alleen beschikbaar als je team is beschikbaar, evenals.

  • Slechte post-chatervaring

Afgezien van de interacties die plaatsvinden tijdens de chat, de post chatervaring telt ook. En zorg ervoor dat follow-ups doen en vragen om feedback is waardevol voor uw klant. Toen hem werd gevraagd om feedback, moderne online consumenten verwachten dat het er echt toe doet en waarderen de mogelijkheid om de dienstverlening waarderen. Ze laten zelfs hun opmerkingen over de kwaliteit van de dienstverlening en suggesties om het beter te maken. Zo, zorg ervoor dat je in staat om hen te geven dat zijn.

Met live chat ondersteuning aan uw kant, er is geen twijfel over het succes van uw bedrijf.

Gratis CRM Trail Banner