wat is er nieuw

Bedrijven die zich bezighouden met grote hoeveelheden tickets kunnen enorm profiteren van nieuwe uitval Kapture CRM'S ticketing module. In het zeldzame geval van een storing, Deze functie zal bedrijven helpen voorkomen massale SLA escalaties door het creëren van een meester ticket dat alle vragen in verband met de storing verzamelt onder één support thread.

Zodra een uitvalt, een bericht flitste over de CRM huis dashboard. Beheerders kunnen dan gewoon een sub ticket te maken door te klikken op de boodschap die vervolgens initieert een meester ticket waarin agenten kunnen beginnen met het sluiten van tickets van verschillende klanten met betrekking tot het netwerk mogelijk op grond van deze unified thread.

Om de oorzaak analyse van de verdeling samen te evalueren met statistieken met betrekking tot vragen in het kader van de master ticket afgehandeld, afzonderlijke rapporten kunnen worden gegenereerd met details met betrekking tot de eerste call resolution, gemiddelde gespreksduur afhandelingstijd en de productiviteit van de medewerkers rapporten.

Kapture's Contact center management software wordt gebruikt door bedrijven die zich bezighouden met meerdere tickets per minuut. De omnichannel ticket inbox verzamelt vragen van meerdere kanalen, waaronder telefoongesprekken, e-mails, gesprekken en socials in een verenigd thread. Query die vanuit dezelfde klant uit verschillende kanalen in dezelfde thread totdat het ticket afgesloten. De CRM kan worden geïmplementeerd in het kader van 60 dagen en kan bedrijven helpen verhogen van de effectiviteit van hun steun vanaf één software.

Gratis CRM Trail Banner