Zero-in op het juiste aantal follow-ups voor de beste conversies

Huis > producten > verkoop > Zero-in op het juiste aantal follow-ups voor de beste conversies

Kapture Sales Follow Ups

Voor bijna elk bedrijf, elke lead die afkomstig is door de marketing team heeft de kans om te zetten in een klant. Het houden van die klant loyaal niet alleen boosts klanttevredenheid, maar biedt ook een constante bron van inkomsten en verhoogt de kans op het verkrijgen van meer leads, en de cyclus gaat.

De reden waarom deze koers niet is geplaatst 100% is dat, zoals bijna alle bedrijfsprocessen, wordt geplaagd door een aantal hinderpalen. In het digitale tijdperk, waar de informatie gemakkelijk kan worden verloren of vergeten, een van de belangrijkste obstakels voor een conversie klant tijdig lead follow-up.

Hoewel de follow-up lijkt misschien een vrij eenvoudige en duidelijke taak, meer en meer bedrijven er niet in slagen om het uit te voeren, hetzij door keuze of door het toeval. voorts, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven die er wel in slagen om follow-up met de leiding of de klant zijn ofwel niet effectief opgeleid of niet adequaat uitgerust om een ​​omzetting te bewerkstelligen, en kan zelfs leiden tot het beeld verkeerde zaken instellen.

Om dit probleem tegen te gaan, bedrijven moeten kijken naar de beste praktijken op te nemen en uit te voeren een uitgebreide markt en de klant studie om te herkennen welke klant moeten voorschrijven hoeveel follow-ups - het moet niet zo zijn minder dan de lead uiteindelijk verloren, mag ook niet zo ver gaan om op voorsprong te komen of de klant veroorzaken overweldigd en geërgerd geworden, waardoor ze om de banden met het bedrijfsleven te snijden.

Maak de eerste contact met uw klanten en de voorbereiding van uw verkoopteam

Tijd is van de essentie, en dit is vooral belangrijk en wanneer toegepast op een sales team. Zodra een lead wordt gegenereerd in het systeem, of een lead of prospect status wordt verbeterd, een vertegenwoordiger moet proberen om te gaan met hen en zorgen voor volledige transparantie, terwijl het aanbieden van de producten en diensten.

A CRM software service is extremely valuable for collecting and organizing the information on every lead or prospect, en automatisch toewijzen van hen een inactieve vertegenwoordiger. Dit zorgt niet alleen dat elke verkoop personeel is bezig catering aan een potentiële klant, maar het biedt ook waardevol inzicht in de tijd die nodig is voor een bepaalde vertegenwoordiger om een ​​deal te beveiligen, zodat de sales manager kan hen te trainen en verkorten van de verkoopcyclus.

Gebruik verschillende kanalen om te communiceren

Volharding is de sleutel voor een vertegenwoordiger naar een voorsprong met succes om te zetten in een klant. Echter, constantly interacting with a lead through a single mode of communication can make them frustrated and disinterested towards the product and the company.

Om dit te omzeilen, Het is belangrijk om het aantal kanalen dat het bedrijf de leiding bereiken identificeren, and seamlessly deliver a consistent message across each channel. Bijvoorbeeld, een lead zou in eerste instantie worden benaderd door middel van een telefonische uitwisseling, en later bood meer informatie via e-mail of social media platforms.

Plan uw communicatie

Als je eenmaal hebt besloten wie verantwoordelijk is voor het omzetten van de lead in een klant, en hoe ze het gaan doen, is het belangrijk om te kijken naar het 'wanneer' aspect van het proces. Te lang wachten tussen de follow-ups zal het voortouw verliezen rente te maken, while timing them too closely will make them less likely to want to interact with you.

EEN CRM-software dienst biedt automation tools die gebruikt kunnen worden om effectief te begrijpen van het gedrag van de voorsprong van hun beschikbare gegevens, en planning gesprekken, e-mails, social media platform engagementen op het meest geschikte moment. Dit verhoogt niet alleen de kans op een geslaagde conversie, maar helpt je ook lood gedrag te begrijpen in een veel betere manier.

Door het gebruik van een zorgvuldig geplande follow-up strategie en te integreren met een gevestigde CRM-software dienst, bedrijven kunnen verbeteren lead-to-customer conversiepercentages, inkomsten boost, en verhoging van de omzet en het aantal verwijzingen.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop