Hoe te klantervaring te verbeteren door het behoud van een goede moreel van de werknemers?

Huis > produktiviteit > Hoe te klantervaring te verbeteren door het behoud van een goede moreel van de werknemers?

Verbeter de customer experience door het handhaven van een goede moreel van de werknemers

Een business 'doel is om zoveel mogelijk klanten te bedienen als ze kunnen, en doen dus terwijl het opbouwen van wederzijds voordelige relaties. Als de klant tevreden is het omgaan met de organisatie, dan betekent dat ze tevreden met het bedrijfsleven representatieve - hun enige koppeling met de organisatie.

Voor een bedrijf om efficiënt te kunnen werken en te voldoen aan de doelstelling, ze moeten niet alleen hard werken om te gaan met hun klanten, maar ook hun eigen werknemers, aangezien zij de levenskracht van de organisatie en zijn degenen die ervoor zorgen dat het werkt efficiënt en soepel te allen tijde. Een gemotiveerd team is ook creatief, efficiënter en meer kans om het beeld naar rechts bedrijfszetels, en zet inkomende leads in lange termijn klanten.

Een ontevreden of een ongemotiveerde werknemer kan niet daadwerkelijk met een klant, en is zeer waarschijnlijk te verliezen op elke potentiële klanten. voorts, het verlies van klanten betekent een verlies imago van het merk en de customer experience in, die verder leidt tot meer verloren gegane – Het is een vicieuze cirkel.

Het bedrijfsleven moet identificeren en proberen de bron te verdrijven(s) de terugtrekking van een werknemer om hun moreel te versterken, zodat ze beter kunnen communiceren met de klanten. Opdat de medewerker goed aangrijpen met een klant, elk bedrijf moet bepaalde procedures volgen met behulp waarvan zij moreel van de werknemers kan meten, alsmede de tevredenheid van de klant met de werknemer tijdens de sales meeting.

Het verkrijgen van feedback van uw klanten

De eenvoudigste en beste manier om te weten hoe uw vertegenwoordigers werken op het veld door landmeetkundige de klanten en hen te vragen hoe ze het gedrag van de werknemer zou kunnen waarderen. Deze onderzoeken kunnen zowel worden geduwd in real-time, nadat het systeem detecteert dat de bijeenkomst voorbij is, of het kan worden uitgevoerd na een bepaalde tijd.

In plaats van het verstrekken van de werknemer met een verkorte versie van het feedback rapport dat alleen wijst op de essentiële punten, waardoor ze het volledige beeld helpt hen de impact volledig begrijpen dat ze met de klanten.

Feedback van klanten is een geweldige manier voor een werknemer om zelf te denken en te herkennen mogelijke probleemgebieden op een dagelijkse basis, zodat ze kunnen werken aan de demotiverend elementen te verwijderen en zichzelf te verbeteren.

Het verkrijgen van feedback van uw medewerkers

Om te begrijpen hoe een van de medewerkers gedraagt ​​zich rond een klant, een bedrijf kunt kijken naar hoe ze zich gedragen met hun collega's. Dit soort gebruiker feedback wordt aangeduid als interne gebruikmaking, en het kan een zeer krachtig instrument om de persoonlijkheid van elke werknemer te begrijpen, professionalisme en werkcultuur.

Interne feedback geeft het bedrijf, en medewerkers, inzicht in mogelijke problemen of uitgifte-prone domeinen, en bereidt hen om elkaar te werken op hen en zwakke punten om te zetten in sterke punten.

Analyseren en implementeren van de feedback

Of de feedback extern verkregen van klanten, of inwendig worden van de werknemers, De belangrijkste doelstelling is om analytische gegevens te verstrekken over de gedragscode van een werknemer en te verbeteren op eventuele afwijkingen proactief.

Dit zorgt niet alleen dat alle medewerkers hebben een hoge moraal en goed kan gaan met de klanten, maar vermindert ook de organisatorische kosten van opleiding en het inzetten van acties. Werknemers moeten ook de juiste uitrustingsstukken om de productiviteit op te nemen in hun bedrijfsvoering; een bedrijf moeten de eisen van een werknemer te begrijpen door middel van de verkregen feedback en hen te voorzien van functionele tools die hen zal helpen het bedrijf beter te kunnen bedienen.

Het creëren van een gesloten feedback loop binnen een organisatie faciliteert een werkomgeving met een constante verbeteringen, ongeacht hoe klein ze ook mogen lijken, die uiteindelijk boost moreel van de werknemers en uiteindelijk klanttevredenheid.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop