Hoe Inefficiënte FMCG Distribution vertraagt ​​je bedrijf en manieren om dit te voorkomen

Huis > Industrie > FMCG > Hoe Inefficiënte FMCG Distribution vertraagt ​​je bedrijf en manieren om dit te voorkomen

FMCG Distribution

FMCG goed gedaan een van de meest winstgevende bedrijven zou kunnen zijn, maar het kan tevens draaien om verliezen u voornamelijk bederfelijke goederen met beperkte houdbaarheid.

Als u niet aan uw goederen efficiënt te verplaatsen of producten bereikt bestemming laat, Uw label kan zijn best beroep niet meer uitvoeren. Bovendien, de beste schapruimte kon reeds worden genomen door concurrent product, degraderen uw producten in mindere oogballen en aandacht krijgen.

Een inefficiënte distributiesysteem is een kenmerk vergissing aan voorgerechten en lokaal gerichte activiteiten. In deze situaties, uw producten hebben de neiging om krijgt om buitenspel gezet voor grotere bedrijven met een meer gestroomlijnde inventaris levering kanalen.

Het beheren van uw inventaris is een zeer gevraagd Skill

Grote bedrijven en bedrijven voor lang hebben de nadruk gelegd op de inventaris distributiekanalen. Het maakt voorraadbeheer tot een zeer gewaardeerde vaardigheid in het talent markt.

Bijvoorbeeld, Apple CEO Tim Cook is voornamelijk verantwoordelijk voor het optimaliseren van inventaris stroming over Apple-fabriek en retail outlets. Nu weet je over de Steve Jobs perspectief over het belang van de distributie kanaal op je inventaris kanaal.

Zelfs als je een inventory management specialist als Mr.Cook niet kunt gebruiken, het verwerven van de nodige instrumenten en informatie kan u helpen om de inventaris stroomlijnen.

Hier zijn de manieren, waarbij inefficiënte inventaris stroom zou kunnen vertragen uw bedrijf, samen met manieren om een ​​positieve manier te overwinnen hen.

Het maakt uw product verkopen meer ontvankelijk in een concurrerende markt.

Krijgen maximale blootstelling bij Retail Chains

inventory management in fmcg industry

Er wordt gezegd dat een teken op een goede inventarisatie systeem is dat een ‘product aan de productie-eenheid met zijn beoogde inschuifafstand zou worden afgestempeld.’ Er zijn onveranderlijk praktische problemen bij het bereiken van deze efficiency. Bijvoorbeeld, vraag van de markt is een voortdurend wisselende factor, die voortdurend verschuift de beschikbare ruimte in de winkel. Zonder de nodige aandacht, U kunt eindigen met een overmaat vervaardigd inventaris zonder mogelijkheid van verkoop van de ruimte.

Volgens studies, het wordt steeds maximale winkelruimte plank blootstelling en de nieuwste productie-data die de kansen van de verkoop van een bepaald product te bepalen. Wanneer een stack had kunnen worden door slechts één detailhandelaar, een winkel best mogelijke plek krijgt maximale aandacht en maximale buys.

There are five main factors that a retailer could help you achieve the best retail space:

Het kan worden onderverdeeld in de volgende paragrafen.

1. Het berekenen toewijsbare Space

2. Inzicht Retail Eisen

3. Het leveren Laatste Manufacturing Data

EEN CRM Voorraadbeheer kunt u een duidelijk inzicht in al deze factoren geven, zelfs bij een retail-root-niveau. Met producten die in een voortdurend bewegende industrie, met een toegankelijk formaat van het verkopen van uw producten is van cruciaal belang voor bedrijven. Met een CRM-systeem, uw retail personeel of personeel kan periodiek actualiseren van de beschikbaarheid van de voorraad in winkels. Deze data kunt u de nieuwste product data in winkels te leveren, zodat u om producten te leveren zoals ze lopen-out.

Managing Product Manufacturing Flow

Manage Product Manufacturing Flow

Zoals hierboven aangegeven, er zijn duidelijke stimulansen voor het krijgen van de nieuwste gedateerde producten in handen van de consument. In een drukke FMCG industrie, een wenselijke product beschikbaarheid datum kan binnen een dag variëren van twee weken op zijn maximum.

In dit scenario, je nodig hebt om een ​​nauwkeurig perspectief te verwerven over benutten optimale productie datum en de aanschaf van noodzakelijke grondstof. bijgevolg, U kunt ook het beheer van de aanschaf van grondstoffen en het fabricageproces voor een bepaalde periode. Al deze helpt u maximale product output binnen de gestelde budget.

Door CRM Processing , beheert u uw productieproces dat het past in uw window of opportunity. Het stelt u in staat om uw producten te vervaardigen in de meest efficiënte manier, terwijl het geven van uw klanten de nieuwste gedateerde producten. Als CRM verwerking pannen uit elk detail, vind je de beste prijzen voor de nieuwste producten te krijgen.

Het beheer van tussenpersonen en specificaties

Manage Inventory Network

Voor het beheer van een inventarisatie netwerk en distributie, je zou kunnen werken met tussenpersonen en distributeurs. Vaker, je distributiekanaal kunnen individuele motivatie of stimulans hebben voor de verkoop van uw concurrent product. In dit scenario, uw concurrent product kan in plaats worden geduwd van uw product, resulteert in een vertraging van uw verkoop.

Het runnen van een FMCG onderneming gaat ervoor te zorgen dat uw product niet wordt buitenspel gezet om uw concurrent profiteren. EEN CRM Software stelt u in staat om voortdurend te volgen uw product vraag in markt en tijd. Dit helpt u direct een onregelmatigheid in producteisen of voorraad stroom te herkennen.

Omdat het een industrie waar zowel tijd en prijs zijn de beslissende factoren, FMCG is moeilijk te beheren door het menselijk overzicht. Een CRM-systeem stroomlijnt uw processen van de productie en de winkels, een betere efficiency en winstmarges. Neem contact met ons op weten, hoe een CRM-systeem zou kunnen verbeteren van uw FMCG Inventory Management.

distributie van consumptiegoederen, CRM voor distributiekanaal

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

2 Comments

  1. Its a very useful information. Any organisation that carries an inventory of products has a need to maintain accurate information on the movements of all these items to better serve its customers and run a profitable business.

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop