CRM-software voor de horeca: Hoe horeca Airbnb model kan verslaan

Huis > Industrie > Gezondheidszorg > CRM-software voor de horeca: Hoe horeca Airbnb model kan verslaan

Hospitality BusinessDe horeca heeft altijd al de opvang van veranderingen in de manier van zakendoen. Maar in de afgelopen jaren, het is een complete verandering-over geweest.

Met de komst van de industrie veranderen van diensten, zoals ‘Airbnb', de hospitality service providers zijn gedwongen om hun manier van operandi opnieuw te evalueren. De ‘Airbnb’ alleen geschikt voor rond 150 miljoen gebruikers die kunnen bladeren en kies uit een van de 4 miljoen geverifieerd Airbnb listings.

Om te overleven en gedijen, de hospitality service providers moeten meer georganiseerd en gestroomlijnd in hun dagelijkse activiteiten te zijn.

Dit vereist de gastvrijheid provider noodzaak om een ​​compleet pakket te dienen in plaats van accommodatie stand-alone.

Laat het me uitleggen

Wanneer de gast koopt een hospitality pakket, het moet een volledig ontspannen hands-off ervaring. De horeca beter is afgestemd op deze dienst dan een stand-alone machinist. In deze blog, we zullen bespreken hoe horecabedrijven hun inherente voordelen zou kunnen uitmonden in een groot concurrentievoordeel. Het gaat om de bouw van het publiek en het verzamelen van feedback op een dagelijkse basis.

Herdefiniëren stiptheid en time management

Iets dat zeker de zonnige jolige bui van uw gasten zouden kunnen verminderen is slechte planning of gebrek aan stiptheid van uw kant tijdens hun vakantie. Als u niet enthousiast over het bijhouden van uw planning, kan je uiteindelijk het draaien van het enthousiasme van uw gasten in nors frustratie.

Zelfs met de beste bedoelingen, er zijn een aantal factoren die uw stiptheid zou kunnen gooien uit de rails. Bijvoorbeeld, u kunt het aantal gasten misrekenen, krijgen de timings van het programma verkeerd of zelfs slechte reservering vlekken. In al deze gevallen, je nodig hebt om een ​​meer systematische manier om uw boekingen te beheren.

In plaats van te proberen om uw verplichtingen te behandelen op een fly-by-basis, U kunt implementeren van een gastvrijheid CRM-software om uw hospitality services te beheren op een meer systematische basis. Dit zorgt ervoor dat uw hele team is beschikbaar op een enkel platform. Ook kunt u ervoor zorgen dat uw boekingen nooit de weg gemarkeerd of verkeerd als gevolg van slechte regeling.

Met de CRM-software voor de horeca, u kunt stroomlijnen en optimaliseren van de verschillende activiteiten die verder gaan in een grote gastvrijheid pakket. De Mobile CRM zorgt ervoor dat alle teamleden zijn op dezelfde pagina met betrekking tot details van het programma en hun respectieve verantwoordelijkheden. U kunt ook een tijdstempel start uw verschillende activiteiten voor latere evaluatie en analyse.

Passend in het menu aan de gast voorkeuren

In het geval dat u aanbiedt tour pakketten, moet je bereid zijn om groepen te dienen met andere smaak en voorkeuren. Net iets anders in het leven, het begrijpen van voedsel voorkeuren zou de snelkoppeling naar het begrijpen van uw klant.

Allereerst, Dit betekent dat het niet een goed idee om uw gasten opties om een ​​‘te beperken cut-en-klare menu-optie’. Je moet flexibel genoeg zijn om te passen en te voldoen aan de specifieke eisen van uw gasten.

Of u nu een hotelier of flight service provider, je nodig hebt om uw gasten hun voorkeuren kenbaar te maken en voldoen ze aan de beste van uw vermogen.

Later, U kunt deze gegevens gebruiken u later ontmoet die verwachtingen.

Bijvoorbeeld, laten we eens kijken een luchtvaartmaatschappijen menu. Als je erover nadenkt, de horeca moet ook tegemoet te komen aan groepen passagiers zo divers als luchtvaartmaatschappijen.

menu van de luchtvaartmaatschappij probeert te dekken en verzadigen van de smaak van haar diverse personenauto voorkeur.

In deze situatie, je zou kunnen profiteren van het creëren van een klantprofiel voor elke gebruiker. Al deze profielen kunnen worden opgeslagen in een CRM Platform. Dit is in principe bekend als klantprofilering

Binnen een enkele cloudgebaseerde profiel, je kunt verzamelen en stroomlijnen van de eisen van de klant op een enkel platform. Op basis van deze informatie, je kunt beginnen met het aanbieden van betere opties in de toekomst.

Dit proces kan een katalysator om een ​​beter begrip van uw gasten te krijgen zijn. Als het voedsel voorkeuren bieden bijna een kijkje uitzicht op de gast smaken, U kunt deze strategie gebruiken om uw gast ervaringen te verbeteren.

Stroomlijnen en het organiseren van uw tour pakketten

Met de hoge kosten van gastvrijheid pakket, uw gasten zullen niet tevreden met alleen de table-top diensten. of een ruw plan van een pakket. Je moet te strijken de details en voer ze naar gevest.

Je moet in staat zijn om de verschillende activiteiten te verbinden en sluit ze aan op een enkele pijpleiding van activiteiten. Het gaat om het bepalen en uitvoeren van nauwkeurig waar de gasten moet blijven, wel of geen tijd etc…

Als u op zoek bent om uw gasten te voorzien van een volledig hands-off ervaring, deze moeten betrekken het organiseren en beheren van alle ingebakken articuleren details van de tour.

Voor deze, je hebt een nodig CRM-software in plaats van een standalone software. Het gaat om het organiseren en stroomlijnen van het verkoopproces via één platform.

Door te beloven en leveren van de juiste tour pakket, U kunt voldoen aan uw bestaande klanten tijdens het rijden toekomstige verkopen. Dit betekent hogere marges in de toekomst. Betere marges betekenen hogere winsten, die kan worden omgevormd tot geschiktere gastvrijheidspakketten.

Breng uw ‘competitve-pricing’ voordeel

Volgens studies, prijsstelling is een duidelijke factor in de vergelijking-and-kiezen fase van het bedrijf. Maar dat is slechts het startpunt van de klantrelatie.

U moet follow-up concurrerende prijzen met een goede service-ervaring. Met andere woorden, je kunt niet dwingen uw klanten het gevoel dat je terug te trekken over mogelijke kosten.

Met andere woorden, je kunt ze het gevoel dat ze net zijn geland in de ondeugdelijke torens waar ze zich niet welkom.

In plaats van kostenbesparingen, een gast management systeem kunt u het overzicht en optimaliseren van de verschillende hotelier processen. Dit helpt u effectief bezuinigen op de prijsstelling zonder dat de gasten ervaring.

Het helpt u ook continu de reservering levels, waarmee u om te beslissen over de optimale pricing om boekingen te maximaliseren aan de overkant van de kalender.

En, Dit brengt ons bij het volgende punt.

Maak een sales funnel te vullen-up van de accommodatie plekken

Als u werkt met een bedrijf, het is niet een goed idee om te verwachten dat uw gasten uit te schakelen van de blauwe en vul-up alle plekken in de hele 365 dagperiode.

Als u onderhouden fill-up tarieven in uw boeking vlekken, het zal een aanzienlijke opleving van de omzet leveren. Hierdoor kunt u een betere dienstverlening en voordelen bieden voor uw gasten.

Voor al deze, je nodig hebt om relatief opgevuld boekingen over de hele linie te handhaven

Dit zou mogelijk zijn door middel van het ontwikkelen van een sales funnel aan uw potentiële gasten te beheren

Travel of gedrag van de toeristU kunt een sales funnel mechanisme zo simpel als hieronder uitleggen.

Alle potentiële gasten die vragen over uw diensten misschien niet direct plannen om de aankoop te doen. Ze konden gewoon het controleren van de markt op een seconde gril of ze zou kunnen kijken naar de vakantiemogelijkheden voor een vakantie van zes maanden op de weg.

Je moet om te evalueren en hun belangen te begrijpen in te zetten voor een bepaalde aankoop. Door het hebben van een CRM-gebaseerde sales funnel, kunt u er zeker van zijn dat u effectief met elkaar communiceren van deze leads om ze om te zetten in betalende gasten in de toekomst.

Met Kapture CRM, U kunt direct evalueren en het niveau van de rente toegewezen aan elke klant toe te wijzen. Zo kunt u direct boekingen te doen met de juiste klant. Anders, kunt u ook toewijzen en herinneringen voor toekomstige aanspreekpunt voor elke individuele klant.

Conclusie:-

Als u een hospitality service provider, je moet leren om een ​​meer omvattende benadering in de richting van het dienen van uw gasten. Door het creëren van servicepakketten op maat van uw gasten, kon u uw zakelijke dienstverlening meer wenselijk voor uw specifieke doelgroep te maken.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Jayakrishnan
Auteur:
Jayakrishnan
Over:
Jay is een kopie hacker op Kapture CRM. Naast het werk Jay besteedt tijd aan het lezen en het graven van oude tv-shows.
Meer artikelen van: Jayakrishnan

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop