Hoe werkt CRM Gamification Help In Rijden Customer Engagement?

Huis > producten > afzet > Hoe werkt CRM Gamification Help In Rijden Customer Engagement?

how-does-crm-gamification-help-in-rijden-customer-betrokkenheid

Gamification is de toepassing van het spel technieken in de non-gaming omgevingen om continue verbetering te bewerkstelligen. In het kader van een zakelijke toepassing, gamification is bedoeld om werknemers te verbeteren, evenals de betrokkenheid van klanten.

The fundamental concept behind gamification is that it works on the human need for competitiveness and makes an individual want to constantly improve themselves and excel at their activities, en doen dat op een prettige wijze. Gamification begeleidt de individu op een gewenste pad door ze te motiveren met een aantrekkelijker en plezier processen, in plaats van dwerggroei hun productiviteit met saaie en repetitieve taken.

Waar er gamification, Er is een voorziening voor een beloningssysteem. Voor uw medewerkers, beloning kan worden verschaft als punten, badges, of creatieve titels om hun prestaties op een continue basis in plaats erkennen dan een kwartaal of half-jaarlijkse periode. Aan de andere kant, gamification voor uw klanten kan worden in de vorm van exclusieve kortingen, Time-based aanbiedingen, enz., die kunnen een stimulans om de klanten te kopen van uw bedrijf te geven.

Met de komst van het digitale tijdperk, bedrijven steeds vaker technologische innovaties om hun interne werking te verbeteren, en gamification is niet anders. Een goed gevestigde en efficiënte software-systeem kunt u uw klantgegevens vast te leggen en op te slaan centraal, zodat uw bedrijf gamification methoden kunnen worden afgestemd op uw zakelijke doelstellingen.

EEN Klantrelatie management (CRM) software service is een dergelijk instrument dat kan worden gebruikt voor de effectieve uitvoering van een gamification strategie. Bij correct en efficiënt gebruikt, -CRM enabled gamification kan helpen omzetten van uw trouwe klanten in de grootste ambassadeurs van uw bedrijf.

  • Identificeer de klant

Alvorens met de klant, moet je eerst identificeren wie ze zijn. traditioneel, marketing teams gaan door de bergen van de gegevens om te zoeken naar relevante informatie over hun klanten, en vervolgens handmatig op te slaan en te organiseren in fysieke databases. Via CRM, al het eentonig werk kan nu automatisch worden uitgevoerd door het systeem zelf, reducing the amount of time that a marketer wastes on the entry of data.

Nu, the marketers can focus on the more important part of the process – identifying the leads and ranking them according to their profitability. met gamification, you can create internal competitions by pitting marketing groups against each other and allot rewards for the most productive time, bijvoorbeeld. Dit zorgt ervoor dat ze bezig en hen motiveren om harder te werken om de beste resultaten te produceren. Met de CRM-systeem, kunt u eenvoudig de voortgang van elk team en visualiseer het met een leaderboard-stijl ranking grafiek.

  • Interactie met de klant

Once the leads have been recognized and qualified by the marketing team, het is tijd voor uw bedrijf om ze direct te betrekken en werken om ze met succes te zetten in een lange termijn klant. Met het gebruik van de verschillende beschikbare communicatiekanalen - een populair medium dat social networking sites - u kunt wedstrijden en loterijen te houden en uit te nodigen uw klanten om uw producten uit te proberen en hun ervaringen te delen met hun vrienden en kennissen op Facebook, tjilpen, Instagram, enz. Dit maakt de customer engagement proces veel levendiger en effent de weg voor vriendelijke klantenservice-zakelijke relaties.

Met CRM-integratie, u kunt verkrijgen en nuttige informatie over de voortgang van de verschillende betrokkenheid activiteiten vanuit een enkele database te delen, vergemakkelijken gemakkelijker toegang en connectiviteit tussen de verschillende teams. Door ranking van de voortgang van elk team op basis van hun prestaties, de teams kunnen zien hoe goed ze het doen in vergelijking met hun leeftijdsgenoten, die hen aanmoedigen om harder te werken.

  • Behoud van de Klant

Zodra de wedstrijden zijn voltooid, is tijd te analyseren en bestuderen van de resultaten in het CRM-database. met krachtige CRM analytische hulpmiddelen, kunt u eenvoudig meten van de prestaties van elk individu en als team, en train je zwakste performers voor verbetering.

Uw sales team kan werken op deze data, en opnieuw uitlijnen hun plannen en voorbereiding op de klant effectief veranderen in een langdurige, trouwe en tevreden klant.

Aan het einde van de dag, een betrokken klant kan alleen komen van een betrokken werknemer. Dus het is absoluut noodzakelijk voor een bedrijf om te rijden klantbinding met behulp van employee engagement. En gamification is een grote hulp als het gaat om het bereiken van deze belangrijke prestatie.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop