Hoe Customer Service Software verhoogt uw Customer Experience

Huis > Klantenservice > Hoe Customer Service Software verhoogt uw Customer Experience

CRM Systems Kapture

In de afgelopen tien jaar of zo, industrieën beginnen te beseffen dat zij niet meer gelegen in het centrum van de economie, maar eerder moeten draaien en te werken rond hun klanten om ervoor te zorgen dat ze loyaal zijn aan hen te blijven en op het leveren van meer business.

Met de snelle vooruitgang in de technologische netwerken die plaatsvinden in dezelfde periode, klanten zijn niet langer beperkt tot alleen vertrouwen verkopers op hun woord voor het verstrekken van goede kwaliteit en waarde in hun producten of diensten. Ze kunnen direct verbinding met hun collega's die eerder zijn behandeld met het bedrijfsleven en hebben hun persoonlijke ervaringen gedeeld.

Om deze machtsverschuiving in de markt te overwinnen, bedrijven zijn begonnen opnieuw aanpassing van hun verkoop en marketing inspanningen om hun bestaande klanten loyaal te houden, in plaats van constant bezig in meer en meer klanten te brengen. Een onderzoek uitgevoerd door Ipsos, een marktonderzoeksbureau, heeft geconcludeerd dat het behoud van een klant is bijna 5 keer goedkoper dan te proberen om een ​​nieuw exemplaar te verkrijgen.

Daarom is een Klantrelatie management (CRM) software service is quickly gaining popularity in most business circles. Hoewel het begon als een instrument voor het beheer van de verkoopcyclus, CRM-software is ontwikkeld door sprongen en grenzen, met de meeste bedrijven de vaststelling van het aan hun relaties met klanten effectief te beheren.

Maak contact met uw bestaande klanten

Hoewel het belangrijk is om een ​​deel van uw middelen te verdelen voor het verwerven van nieuwe klanten, zich te concentreren op uw klanten op lange termijn is nog gunstiger voor het bedrijf. Heb je relatie niet beperken zodra de verkoop wordt gemaakt en een lead wordt omgezet in een klant. Houd bereiken om hen lang na de aankoop, hen te voorzien van waarde en geef ze een gevoel van vertrouwen in uw bedrijf. In het kort, pro-actief in uw aanpak voor de klantenservice in plaats van simpelweg te reageren op hun vragen, zorgen of feedback.

EEN Service CRM-software is een perfecte pasvorm voor dit doel, als met zijn krachtige automatisering functies, kunt u persoonlijke gegevens van elke klant te organiseren in een centrale database en plannen de juiste communicatietaken op basis van hun profiel. Hen te informeren over evenementen, verkoop, aanbiedingen en exclusives die voor hun leeftijdscategorie relevant zijn, of geografische locatie, of zelfs op basis van hun aankoopgeschiedenis.

Op maat past bij uw bedrijf voor uw klanten

Bedrijven krijgen informatie over hun klanten via verschillende marketingkanalen, zoals e-mail, websites, social media platforms, enz. Echter, dit soort informatie is nooit statisch, omdat veel klanten hun levensstijl kunnen veranderen, meningen, of de aankoop van patronen.

Proactief updaten van uw database kunt u scenario's waarin uw berichten en aanbiedingen irrelevant aan de klant te voorkomen, omdat zij meer geschikt is voor hun oude zelf. Deze scenario's kan het vertrouwen van de klant in uw bedrijf te verminderen, omdat zij dergelijke kunnen het gevoel dat je niet genoeg zorg over hen of ze te begrijpen.

Uw klanten in de besluitvorming cyclus

Het creëren van een product of dienst mix zonder het realiseren van uw klanten wensen en behoeften is een van de grootste blunders die een bedrijf kan maken. Aan het einde van de dag, als je geen waarde kan bieden aan uw klanten, dan zullen ze niet aarzelen om over te schakelen naar uw concurrenten. Dit is de reden waarom het belangrijk is om eerst uw markt te meten door te vragen uw potentiële klanten veel vragen over hun behoeften en verwachtingen.

Uw eerste product of dienst misschien niet perfect compatibel met de klant, en dit verschil kan worden gevuld door het intelligent analyseren van de verkregen feedback en suggesties, en de integratie van het in uw product. By showing your customers that you value their opinions sets the right tone in their mind about your business, en maakt het meer kans voor hen om meer zaken te doen met je.

Geniet van uw trouwe klanten

Als een klant voelt alsof ze alleen maar in de bedrijfsprocessen worden geduwd zonder dat voorzien is van waarde, zij zullen de banden verbreken met u en nemen hun bedrijf aan een concurrent. Loyaliteit is een belangrijk concept, en is vooral van toepassing voor een omgeving die wordt gekenmerkt door hevige concurrentie en onvoorspelbare klanten.

Toon dankbaarheid aan uw klanten voor het kiezen van u en uw bedrijf op uw concurrenten. Structuur loyaliteitsprogramma's te belonen lange tijd klanten en hen te laten weten dat ze een belangrijk deel van de business. Offering them freebies, diepe kortingen, en exclusieve aanbiedingen kan een lange weg te gaan in het smeden van loyale relaties.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop