Hoe zijn web-based CRM-software beter dan hun traditionele tegenhangers

Huis > produktiviteit > Hoe zijn web-based CRM-software beter dan hun traditionele tegenhangers

how-zijn-web-based-crm-software-beter-dan-hun-traditionele tegenhangers

Web-based CRM Software kan vrij een mysterieus beest, zelfs voor tech-savvy ondernemers.

Laten we beginnen met de basis: Wat is precies een CRM-software-service? Simpel gezegd, CRM staat voor klantrelatie management. Zo, het in wezen is software ontworpen om u te helpen uw klantrelaties beter te beheren.

Veel web-gebaseerde CRM-systemen zijn onder andere extra functies zoals web integratie, zakelijke prognoses en database management. Je kunt zelfs 'totaaloplossing’ systemen die CRM-mogelijkheden, voorraadbeheer en boekhouding opgerold in een keurig pakket. Deze systemen zijn misschien wel de meest voor de hand liggende keuze voor het beheer van al uw zakelijke aangelegenheden van het ene systeem, omdat er dan geen overlapping van informatie en verloren minuten, terwijl ook het verbeteren van de communicatie.

Zo, wat zijn de verschillen tussen een web-based CRM en de meer traditionele CRM-opties?

In de vroege dagen van CRM ontwikkeling, de meest gebruikte oplossingen waren desktop-oplossingen. Desktop CRM-software was een module die gebruikt worden op een individueel systeem te installeren (zoals een desktop of laptop) op te slaan en het organiseren van uw klantgegevens. Die systemen werkte prima als je een klein sales team had, maar iets groter dan dat en de dingen zou beginnen om echte rommelig echt snel te krijgen. Deze systemen waren, en meestal nog steeds, net als elke andere toepassing die u op te slaan op uw lokale computer - er was geen manier om gegevens tussen de teamleden en deel constant houden van de gegevens up-to-date werd een constante strijd.

Als gevolg, veel bedrijven de overstap gemaakt intern gehoste CRM-systemen. Dit is, zoals de naam al zegt, een CRM-software dienst die op een interne organisatorische server wordt gehost. Dit maakte het makkelijker voor bedrijven om ervoor te zorgen dat alle sales teamleden op de hoogte werden gehouden, so they could access the same data from the centralized system via their own computers. Dit geëlimineerd aandeel van de communicatie-problemen van een leeuw en gedupliceerd data; echter, hief een hele reeks andere problemen.

Dergelijke gespecialiseerde servers kosten vaak een bedrijf grote hoeveelheden kapitaal voor het krijgen van het geïnitialiseerd en actief. Ze kunnen ook vaak zeer onbetrouwbaar, met buitensporige stilstand, verminderde productiviteit en een hoog potentieel voor gegevensverlies. Afgezien van deze bezwaren, andere problemen kunnen ook ontstaan, afhankelijk van de specifieke software dienst die is aangenomen en hoe vaak het werd bijgewerkt. Helaas, veel intern gehoste CRM-aanbieders hebben hun jaarlijkse licentiekosten te werken, waardoor bedrijven om boven dollar betalen voor hun verouderde software.

Als gevolg van de verbetering van internet snelheden en de opkomende verschuiving naar mobiel (of uitbesteding) arbeidskrachten, een nieuw type van CRM-systeem begon te ontstaan ​​- webgebaseerde CRM. Met een web-based CRM, uw sales executives toegang tot de klantendatabase van overal - of ze nu buiten het kantoor, op het veld, of zelfs in een ander land - en alles wat je nodig hebt is een betrouwbare internetverbinding.

Uw web-gebaseerde CRM-provider zorgt voor de hosting, zodat u niet hoeft te investeren in dure server apparatuur en betalen voor het exorbitante onderhoud prijzen. Web-based CRM-systemen zijn ook betrouwbaarder, omdat ze zijn uitgerust met een weergaloze beveiliging, strikte back-up procedures en climate control server down-time te voorkomen.

Daarnaast, een groot deel van de beschikbare web-gebaseerde CRM-systemen bieden regelmatige updates, wat betekent dat u altijd de nieuwste software zonder extra kosten. Dit wordt steeds meer instrumenteel als CRM-functionaliteit beweegt vooruit in sprongen. Gewoon met een CRM-software dienst is niet genoeg om concurrerend te blijven. U moet ook het juiste type van CRM.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop