CRM voor de Gezondheidszorg: Het maken van ziekenhuizen efficiënter met slimmere integraties

Huis > produktiviteit > CRM voor de Gezondheidszorg: Het maken van ziekenhuizen efficiënter met slimmere integraties

Ziekenhuizen efficiënter met CRM-integratie

Zorginstellingen vandaag worden geconfronteerd met enorme hoeveelheden druk te waden door de menigte en uit te komen als de toonaangevende merk. De redenen voor deze situatie kan variëren van meer concurrentie, verouderde programma's, verminderde stichting financiering, onvoldoende marketingcampagnes, ongeorganiseerd klantendatabase, enz.

In het hart van elk probleem is de focus van de instelling op de business, en zichzelf, om meer leads en klanten te genereren, en meer omzet. Deze aanpak is schromelijk achterhaald als klant te worden - een grote user base die bestaat uit patiënten, artsen en artsen - zijn begonnen aangetrokken in de richting van diensten die waarde en naar hen luisteren, en construeren's voor hun specifieke behoeften. Dit pad naar een customer-centric markt vereist ziekenhuizen om hun marketing strategie te heroverwegen om het maximale rendement op investeringen te bereiken en stel het juiste business.

In de afgelopen tien jaar of zo, medische instellingen in toenemende mate heeft een Klantrelatie management (CRM) systeem in hun marketingmix, dat broodnodige hefboom om te gaan met meer mensen en zet ze in loyale bieden, lange termijn klanten.

De belangrijkste doelstellingen en voordelen van de uitvoering van een CRM marketing software werkzaamheden verrichten het ziekenhuis organisatie omvatten alle gegevens die wordt verkregen uit een klant die in contact komt met het ziekenhuis. Zodra de gegevens zijn gecentraliseerd in een data repository, CRM analytische tools kunnen leads die in klanten kunnen worden omgezet door middel van profilering en segmentatie te herkennen, en komen met marketing plannen om dat te doen door middel van targeting en communicatie. Eindelijk, als de berichten worden afgeleverd bij de juiste mensen op het juiste moment, ziekenhuizen kunnen de voortgang en status van hun marketing campagnes te monitoren, en invloed op de noodzakelijke veranderingen, indien nodig.

Catering aan patiënten

Een CRM-database bevat elk stukje informatie die wordt verstrekt door een klant wanneer ze interageren met een ziekenhuis. Deze gegevens helpen het ziekenhuis te begrijpen elke individuele patiënt en hun gezondheidseisen, zodat ze kan komen met medische programma's en pakketten die niet alleen waarde te bieden aan de patiënt, maar ook een stimulans de klanttevredenheid en loyaliteit, die uiteindelijk leidt tot meer omzet.

verantwoordelijkheid van een ziekenhuis jegens hun patiënten moeten niet als de patiënt verlaat het ziekenhuis eindigen, vooral degenen die lijden aan chronische ziekten. Ziekenhuizen kunnen de medische toestand van de patiënt door middel van routine check-ups te controleren, of follow-up door middel van gesprekken of e-mails, of hen te informeren over evenementen of seminars die voor hen relevant zijn. Al deze inspanningen de klant laten weten dat ze voor worden gezorgd, en zijn meer geneigd om te suggereren en het bevorderen van het ziekenhuis aan hun kennissen.

Catering voor artsen

Ziekenhuizen met gespecialiseerde artsen vaak de bron van hun bedrijf vanuit zowel huisartsen of organisaties in de gezondheidszorg. Dit komt omdat het eerste aanspreekpunt van een patiënt is meestal een van de twee eerder genoemde entiteiten, waarna ze worden genoemd die specialisten die in staat zijn om ze nauwkeuriger te.

Door een CRM-integratie software, ziekenhuizen kunnen invloedrijke artsen toe te voegen aan hun rooster, die zou brengen in meer verwijzingen en maken de patiënten associëren tevredenheid met hun ziekenhuis en de artsen, die uiteindelijk leidt tot een hogere patiënt retentie. Het staat ook ziekenhuizen en instellingen hun communicatie met elkaar, dus dat er een relatie kan worden vastgesteld die zullen profiteren niet alleen de betrokken partijen, maar ook de eindgebruikers, de patienten.

Gezien de omvang van de opdracht een zorginstelling met de community, het is ongelooflijk essentieel voor een ziekenhuis om CRM methoden om de bedrijfsvoering te verbeteren op te nemen waarbij de focus op de gezondheid van de behoeften van de klant en het algemeen welzijn. Dit bouwt een sterke gemeenschap en verbetert de algehele gezondheid van de bevolking.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop