Hoe om te gaan van goed naar geweldig Customer Support

Huis > Klantenservice > Hoe om te gaan van goed naar geweldig Customer Support

eenvoudige-efficiant-n-fast

In het huidige scenario, klanttevredenheid is uitgegroeid tot de belangrijkste factor voor een merk of een onderneming. Bedrijven streven moeilijk om de customer experience zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit type erkenning is een product van bewustzijn en de globalisering van de consument. De stem van de consument is mondiger dan ooit omdat ze het beleid van elk bedrijf dicteren. Sommige bedrijven nemen zelfs tot sociale standpunten als gevolg van overweldigende publieke opinie over bepaalde kwesties. In een dergelijke consument bewuste markt, is het noodzakelijk om het proces van behandeling van klanten en het leveren van oplossingen te begrijpen.

how-to-go-fromgood-to-great-klanten-02-01

Chat Integratie:

Chat integratie winkels eerdere interacties met de klant, zodat uw support team u direct toegang tot relevante informatie over klanten. Persoonlijke communicatie zal helpen om de relaties en de verkoop aan klanten. Chat is geïntegreerd met de CRM-software, zodat agenten klanten kunnen herkennen en productiever, terwijl het leveren van oplossingen. Kapture CRM kunt u Auto reageren sjablonen maken, zodat uw klanten niet hoeven te wachten op een reactie. Bijvoorbeeld, de chat-begroet automatisch de klant, terwijl het middel wordt toegewezen, Dit zorgt ervoor dat de cliënt bezig totdat ze worden bijgewoond.

how-to-go-fromgood-to-great-klanten-06-01-1

Zelfbediening:

Customer Self Service (CSS) is een belangrijk kenmerk dat moet bestaan ​​in alle CRM-systemen. CSS kunnen uw klanten standaard acties uit te voeren zoals het opzetten van accounts en betaalmethoden zonder de aanwezigheid van een medewerker van de klantenservice. De self-service functie bespaart veel tijd voor de steun agenten als de ingevoerde informatie wordt direct bijgewerkt.

how-to-go-fromgood-to-great-klanten-01

Kapture's e-mailoplossing:

Kapture's krachtige ticketing dashboard laat je categorisch filteren door middel van een groot aantal tickets van meerdere kanalen en naadloos integreert alle communicatiekanalen in één geïntegreerd platform. Vragen van e-mails en sociale media platformen worden omgezet direct naar tickets, zodat je nooit spoor van hen te verliezen. Uw inkomende gesprekken worden omgezet in spraak tickets en klanten kunnen direct praten met uw ondersteunend personeel met de klant onderzoek kanaal.

how-to-go-fromgood-to-great-klanten-04-01

Interactive Voice Response:

Interactive Voice Response is erg handig in routing oproepen naar specifieke afdelingen. De klanten bellen met het bedrijf en ze kiezen opties uit het vooraf opgenomen voice. Dit geeft hen opties die zijn onderverdeeld in secties, zodat de vraag kan worden opgelost met het geschikte middel met de nodige kennis om dit te doen. IVRs versnelt het proces van de klanten krijgen van oplossingen voor hun vragen.

how-to-go-fromgood-to-great-klanten-03-01-1

Service level agreements:

Service level agreements staan ​​service en support vertegenwoordigers om de tijd die het kost om een ​​vraag op te lossen volgen. De SLA is opgezet in een zodanige wijze dat een onopgeloste of onbeheerd ticket automatisch wordt doorgestuurd naar een hoger niveau vertegenwoordiger die is goed uitgerust om de situatie om te gaan. Dit ticket blijft zich herhalen totdat de ticket / query wordt opgelost. Dit bevordert een gevoel van verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid binnen de service en support teams. SLA zorgt ervoor dat elk ticket / query wordt bijgewoond waarop de klanttevredenheid verbetert drastisch.

how-to-go-fromgood-to-great-klanten-05-01-1

Social Media Integratie:

Met leads wordt bijgehouden van alle social media platforms zoals Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, enz, de CRM kunt u leads uit social media platforms scheiden en organiseert hen op basis van prioriteit, zodat de steun agenten oplossingen zo snel mogelijk te kunnen bieden.

Klanten erkennen het gemak van zaken doen met een bedrijf en zijn dankbaar voor. Inbedding deze functies in een CRM alleen snel verbeteren klantrelaties. De verkoop en service team kan naadloos samen te werken met elkaar om de meest optimale customer experience mogelijk te verstrekken.

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop