4 groot onderhoud criteria aan de verwachtingen van uw klant te voldoen

Huis > Klantenservice > 4 groot onderhoud criteria aan de verwachtingen van uw klant te voldoen

Customer service expectations

De term tevredenheid is nauw verwant aan verwachting. Relatief gezien, u hoeft alleen maar uw huidige verwachtingen te overtreffen om de klanttevredenheid te bereiken.

In voor en tegenspoed, de afgelopen jaren hebben de klant verwachting gezien steil klimmen hoog.

Nog, het is meer dan ooit belangrijk voor bedrijven om indruk te maken en te voldoen aan hun klanten. 89% van de marketeers denken customer experience zal de belangrijkste onderscheidende factor in geworden 2017.

Soms is het echt moeilijk om te begrijpen wat de klant wil en hoe ze tevreden te krijgen. Elk individu heeft unieke voorkeur, maar als een klant, Alle mensen willen een ding - kwaliteit van de dienstverlening.

Nu, wat is kwaliteit van de dienstverlening? Simpel gezegd, kwaliteit van de dienstverlening is iets wat de klant verwachtingen overtreft. In deze blog gaan we over vier grote verwachtingen van de klant te bespreken en hoe je die te pakken.

Personaliseer je klant Ervaringen

customer expectation management

De klanten van vandaag zijn gewend aan het ontvangen van persoonlijke ervaringen in het web en digitale ecosystemen. Ze zijn uitgegroeid tot dezelfde ervaringen verwacht te worden toegediend in hun dagelijkse en klantenservice interacties.

Ze gaan ervan uit dat je de kennis over de doelstellingen, belangen, en uitdagingen. Soms zelfs begroeting door de voornaam betekent veel voor hen. service op maat, gepersonaliseerde aanbiedingen, follow up calls te garanderen satisfaction- maken ze zich speciaal voelen.

Beginnen met, deze feiten.

 • 66% van de klanten zeggen dat ze waarschijnlijk merken te schakelen als ze worden behandeld als een nummer in plaats van een individu.
 • 73% van de klanten liever zaken doen met merken die persoonlijke informatie gebruiken om hun ervaring beter.

In het kort, er is een onmiddellijke behoefte voor u om uw klantenservice ervaringen personaliseren. EEN customer management platform kunt u verzamelen en alle klantinformatie te stroomlijnen. Dit kunt u ook de nodige reacties van klanten te stroomlijnen.

U krijgt toegang tot de kennis over de naam van de klant ', telefoonnummers en achtergrond, informatie over de aankoopgeschiedenis, en doorlatende klachten, zo verder en zo voort. U kunt ook toegang krijgen tot persoonlijke gegevens op basis van bijbehorende contactgegevens en andere verwante parameters.

Dit helpt u direct overschakelen naar de één-op-één klant gesprekken en stroomlijnen verschillende interacties. U kunt ook de gegevens in benodigde formulieren cumuleren.

Initiëren Communicatie via meerdere kanalen

vier meest voorkomende oorzaken van de verwachtingen van de klant

De business moet openen meerdere kanalen voor interactie met de klant te houden.

Klanten willen self-service, digitaal, stem, en sociale manieren om te communiceren met merken en hun leidinggevenden - en ze verwachten elk om een ​​persoonlijke ervaring te bieden. In de afgelopen drie jaar, het gebruik van live chat en social media communicatie is sterk toegenomen.

 • 63% van de klanten zeiden dat ze meer kans om terug te keren naar een website die live chat optie biedt.
 • Uit onderzoek van JD Power vindt 67% klanten tik nu sociale netwerken zoals Twitter en Facebook voor de klantenservice.
 • Nielsen heeft geconstateerd dat 33% van de klanten de voorkeur aan in plaats van contact met merken voor de informatie en customer care service gebruik van sociale media dan telefonische gesprek.

Zo, als je een veelzijdige communicatiesysteem met mensen, uw klanten zullen meer bezig met het merk worden. Je zal meer feedback voor verbetering en meer kansen hebt om uw doelgroep in de sales funnel te brengen.

Beheer Quick en Slick Customer Responses

how to meet customer satisfaction

Het hebben van een snelle reactie op een klacht of een query gebeurt er met de eerste zorg van een klant. Terwijl de lancering van een klacht bij de customer care service, mensen zijn altijd in een staat van urgentie.

Volgens een onderzoek van de gebruikers van sociale media door de gezamenlijke Nielsen-McKinsey-venture NM Incite-

 • 33% van de klanten een merk dat een snelle biedt zou aanraden, maar ineffectieve reactie.
 • 17% van de klanten een merk dat een langzame biedt zou aanraden, maar effectieve oplossing.

onbetwistbaar, de vraag naar snelle en effectieve oplossing zal sterker zijn dan de bovengenoemde twee zijn. Maar, het interessante is de klant altijd de voorkeur aan de merken die ze te bereiken binnen een uur van de klacht of query.

53%van mensen, die tweet over een merk, verwachten een antwoord binnen een uur. Dat cijfer stijgt tot ten minste 72% voor mensen met een klacht. Terwijl, net 14% van de klanten te anticiperen op een reactie van een volle dag of meer dan nemen 48 uur.

Maak Diligent Follow-up Protocols

understanding customer expectations

De meerderheid van de klanten graag follow-up oproepen. Maar, dat betekent niet dat u uw klant altijd bellen.

Deze feiten zal het licht te werpen op de betekenis van de follow-up-activiteiten-

 • Vreemde tijden zijn niet geschikt om een ​​klant te bellen, aangezien het veroorzaakt irritatie.
 • Wanneer klanten vragen om te bellen na een uur, moet je ze belt precies na één uur - de betrouwbaarheid toch te behouden.
 • Bel uw klanten naar tevredenheid te garanderen, zelfs na de aankoop.
 • overmatig gesprekken, mails en berichten leiden tot onthechting.

Follow-up calls te verhogen loyaliteit en verrijken van de merk-klantrelatie. Laat uw klanten weten dat de relatie van belang is voor u en u bent ongelooflijk te popelen om het te handhaven.

Consequent voldoen aan de gestelde verwachtingen van de klant

manage customer expectations

Vanzelfsprekend, sporadische goede customer management zou kunnen leiden tot een toename van klachten. Je moet de zekerheid consequent te bieden door het verstrekken van goede reacties van klanten.

U kunt ontmoeten en te beheren deze verwachtingen met een customer management platform. In deze, kunt u de volledige gegevens van de klant die betrokken zijn bij het verstrekken van gepersonaliseerde diensten te verzamelen, het beheren van meerdere communicatiesystemen en het leveren van snelle reactie op een enkel dashboard. Je moet ook een herinnering systeem voor de follow-up met prospects.

CRM of Customer Relationship Management-software faciliteert u met-

 • Mogelijkheden om de details van de klant en samenvattingen call actualiseren
 • Een gemeenschappelijk dashboard zodat de informatie gemakkelijk
 • Een wederzijdse platform voor het ontvangen van en reageren op feedbacks, social media opmerkingen, vragen, en klachten
 • Een kans om unieke ticketnummer in te zamelen voor elke zoekopdracht, zodat leidinggevenden up kan volgen met de status van het onderzoek
 • Een geïntegreerd systeem om klantrelaties te beheren om meer tevreden klanten te creëren.

Conclusie

customer expectations of service

Omdat het een zeer cruciale uitdaging voor elke Customer Service Executive, 'Customer verwachting' is een nooit eindigende topic. Zelfs voor de klant is belangrijker dan wat dan ook. 86% kopers zouden meer te betalen voor een betere klantenservice.

Voor het aanpakken van al die verwachtingen heb je een perfecte tool om informatie goed te beheren en te coördineren met andere medewerkers. Kapture CRM kun je daar te helpen.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop