Vier handige manieren CRM kan je terugkerende klanten

Huis > Klantenservice > Customer Data Management > Vier handige manieren CRM kan je terugkerende klanten

CRM for repeat customer

Tijdens de reis naar een nieuwe bestemming, Bezoekers hebben altijd een scala aan accommodaties en recreatieve mogelijkheden. Als u in de horeca, bent u waarschijnlijk geconfronteerd met twee grote uitdagingen -

De primaire zorg is om de kwaliteit van dienstverlening van de concurrenten onderscheiden. Stel je hebt een plaats in de buurt van Gokarna beach, echter, er zijn nog andere hotels ook, op dezelfde locatie. Hoe ga je te ondersteunen in de competitie en bieden superieure service aan de bezoekers? Waarom kiezen mensen uw resort verlaten van andere beschikbare opties?

Het tweede punt is om meer terugkerende bezoekers te krijgen. Mensen meestal willen proberen nieuwe plaatsen te bezoeken. Het heeft een grote aantrekkingskracht op hen terug naar uw hotel opnieuw en opnieuw te brengen. Gewone gastvrijheid en gemiddelde service kan nooit maken ze zich op hun gemak. Ook hier je iets nodig hebt meer aan uw klanten te behouden.

Nu, laten we uitleggen hoe CRM-software kan u helpen aandacht schenken aan de bovengenoemde uitdagingen.

 1. Begrijp en afkeuren van gasten

“Dichter dan ooit om uw klanten. Zo dichtbij dat je ze vertelt wat ze nodig hebben goed voordat ze het zelf beseffen.” – Steve Jobs, appel

Hoteliers moeten intense kennis van de behoeften van hun gasten hebben, activiteiten, en voorkeuren. Zodat u uitstekende gastvrijheid kan leveren, waarde te creëren en daarom, stimuleren klantbehoud op het hoogste niveau.

Elke persoon heeft een individuele voorkeur terwijl uitje voor een reis. Sommige mensen houden van avontuurlijke reizen en sommigen de voorkeur feestdagen alleen voor ontspanning. hetzelfde, zijn er verschillen in de kamer en de dienstverlening alsook.

Voor deze, je moet de wil te begrijpen en antipathieën van uw gasten. Dat kan alleen worden gedaan door het bijhouden van hun dienst en product verbruik geschiedenis met een geschikte CRM-systeem.

Je moet een uitzonderlijke ervaring aangepast aan de behoeften van de gasten te creëren om de organisatie succes op lange termijn te handhaven.

why customers move away

Customer Retention in Hospitality

Hieronder zijn een aantal snelle feiten over reizigers en hun praktijken-

 • Meer dan 50% van hotelboekingen plaatsvinden online.
 • 3 in 4 reizigers het erover eens dat smartphones zijn erg belangrijk, zelfs cruciaal.
 • 1 in 3 reizigers geeft aan het gebruik van smartphones meer wanneer ze reizen dan ze thuis doen.
 • Vakantiegangers lezen gemiddeld 6-7 beoordelingen voor de boeking (besteden een gemiddelde van 30 notulen, hoewel 10% besteden meer dan een uur); zakenreizigers lees gemiddeld 5 beoordelingen.
 • 30% van de reizigers gebruik maken van de mobiele app hotel informatie vinden.
 1. Zorg voor persoonlijke ervaring die hun vakantie onvergetelijk maakt

“De eenvoudigste soort relatie is met tienduizend mensen, het moeilijkste is met één.” - Mahatma Gandhi
Hotel CRM laat u ace dit aspect van gasten lekkernijen met een weergave van informatie over uw gasten. Deze records u helpen een perfecte gevoel van persoonlijke gastvrijheid te bieden.

Bijvoorbeeld, terwijl inchecken, de leden hotel kunt uw gasten te begroeten bij naam. De begeleider kan laten zien geschikte lokalen, die zij meeste voorkeur.

Plus, Het genereert ook accurate rapporten met elk detail, zodat u consumptiepatronen van uw klant kunnen observeren en bieden service dienovereenkomstig.

Een tevreden gast is de toekomst troef van uw hotel. Stel dat u een bezoek Maldives Beach Resort en had een geweldige ervaring. Uw Facebook-foto's kunnen invloed hebben op uw vrienden om de plaats te bezoeken.

Aanzienlijk, 72% reizigers plaatsen vakantiefoto's, 46% de check-in naar een locatie en 70% werken hun Facebook-status, terwijl nog op vakantie.

trouwens, meer dan 50% klanten wereldwijd een aankoop gedaan van de dienst of product op basis van de online aanbeveling. Een CRM faciliteert u te zien op de sociale media kanalen en ook de snelheid van reacties op online vragen en feedback.

 1. Integreer CRM voor Superior Infrastructuur en Workflow Automation

"De eerste regel van elke technologie die wordt gebruikt in een bedrijf is dat automatisering toegepast op een efficiënte werking zal de efficiëntie vergroten. De tweede is dat de automatisering toegepast op een inefficiënte operatie zal de inefficiëntie te vergroten. " - Bill Gates

Soms is het moeilijk op de hoogte van uw hotel om te verblijven. Ja, het is mogelijk. Als u eigenaar bent van een groot resort met meerdere vestigingen op verschillende locaties, blijven op de hoogte van alles is echt moeilijk. Met Customer Relationship Management software kunt u alle informatie op uw dashboard hebben. Zo, wordt het voor u gemakkelijk om op te nemen en bewaken van de status van accommodatie en andere noodzakelijke details.

CRM kunt u-

 • De beschikbaarheid van kamers
 • Een register bij van alle gasten & hun contacten.
 • Voeg en contactgegevens van de gasten te bewerken.
 • toewijzen, categorizeren, en naadloos communiceren met uw gasten.
 • Bewaar de basisgegevens van de kamer & diensten uw gasten hebben gekozen voor.
 • Bewaar belangrijke data met betrekking tot de check-in en check-out van het hotel.

Stages of CRM

 1. Follow-up gasten voor Bewaring en Aanbeveling

"Trouwe klanten, ze niet alleen terug te komen, ze niet alleen je aanraden, zij aandringen dat hun vrienden doen zaken met u. " – chip Bell

Aanbeveling en publiciteit zijn twee belangrijke drivers voor de ontwikkeling van de reis- en toerisme-industrie. Met een systematische opnamesysteem, kunt u contact opnemen met uw verleden klanten, hen te informeren over de nieuwste aanbiedingen en kortingen, en stuur automatisch gegenereerde en gepersonaliseerde e-mails en berichten.

Door de follow-up met de oude gasten, kunt u in staat zijn om waarde toe te voegen aan hen. Het versterkt de waarschijnlijkheid van hen terug en aanbevelingen uit hun einde.

Conclusie :-

"Kwaliteit is lang herinnerd nadat de prijs vergeten. "- Aldo Gucci
Het opsommen, de Hospitality CRM machtigt u met het onderhoud van diensten van wereldklasse binnen uw Hotel keten. Zodra deze volledig geïmplementeerd, schalen van het bedrijf zal een real deal te worden.

CRM-systeem geeft medewerkers dag tot dag verslagen die zij kunnen verwijzen beheren en gasten te helpen. Het stelt hen in staat om te bepalen welke benaderingen zal leiden tot de gasten tevreden te stellen en aan te pakken een aantal gebruikelijke zorgen die ze zouden moeten omgaan met.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop