Vier Articuleren Argumenten Waarom Kleine bedrijven moeten modelleren het gedrag van klanten

Huis > produktiviteit > Vier Articuleren Argumenten Waarom Kleine bedrijven moeten modelleren het gedrag van klanten

Customer behaviour models

Voorbij zijn de dagen, wanneer een klein bedrijf uitsluitend bestemd 'wezen fysiek klein of met een relatief kleine opbrengst omdraaien'. In de moderne terminologie, de kleine ondernemingen zijn bedoeld om veel te meer gerichte en creatieve in het beheer van hun zakelijke kansen. Ook, moet je de beste te maken van de beschikbare mogelijkheden van de klant.

Het kleine bedrijf nodig heeft om haar klantgedrag model om effectieve zakelijke beslissingen te nemen. Men moet in staat zijn om de dynamiek zakelijke klanten en het publiek perspectief om deze beslissing te begrijpen.

Het gaat over het bereiken van een lean-groei gerichte mentaliteit die uw bedrijven in staat stelt om een ​​hoge mate van groei te handhaven. In deze blog, we zullen de vijf mogelijke manieren om het gedrag van klanten modeling gebruiken die uw kleine onderneming zullen helpen bespreken.

Model klantgegevens om te concurreren met grote bedrijven

In het huidige tijdperk, de kleine bedrijven in elke sector wordt gedwongen om te concurreren met grote mondiale bedrijven. Bijvoorbeeld, als je een kleine winkel, je onvermijdelijk eindigen met direct concurreren met een landelijke winkelketen zoals Walmart of Spencer's. Als u eigenaar bent van een kleine online e-commerce op te slaan, bent u waarschijnlijk eindigen concurreren met de wil van Amazone en Zappos.

evenzo, Als uw bedrijf is een onderdeel van een brancheverticaal, bent u verplicht om te concurreren met bedrijven over een tafel. Dit geldt ook voor gevestigde bedrijven met een veel hoger budget en een betere herkenbaarheid.

Typisch, deze bedrijven hebben grote voordelen in termen van product identiteit en marges. Nu combineren met grote marketing en R&D-budget wordt hadden op online-offline marketing kanalen.

Bijvoorbeeld, laten we eens kijken naar de gigantische advertentie uitgaven van Amazon in de afgelopen vijf jaar.

Marketing expenditure

Vanaf statista.com, valt rond de figuur van 7 Miljard dollar in 2016. Vanzelfsprekend, deze nummers vallen buiten het menselijk vermogen om zwanger te worden voor de meeste ondernemers.

Je moet proberen om te concurreren tegen deze trends door het uitvoeren van meer gerichte en gerichte campagnes.

Bijvoorbeeld, met Kapture CRM u kunt inschakelen om de gegevens van al je verleden klanten te verzamelen en segment, kon je een patroon-gedrag van uw meest winstgevende klanten te spotten.

Kapture CRM helpt u onmiddellijk de kenmerken van elk van uw klant te bepalen.

Customer Data

Dit helpt u te vormen strategieën om meer van hetzelfde klanten te verwerven. U kunt ook herhalen uw bestaande marketing campagnes om meer product betrokkenheid rijden.

Het model van de klantenservice om klanten te begrijpen

De klantenservice heeft zich ontwikkeld van slechts een enkel kanaal gesloten middelen van communicatie.

Eerder, de consumenten bekend waren overweldigend kiezen voor een bepaald middel om te communiceren met een bepaald bedrijf. Met meerdere sociale en zakelijke kanalen, kun je zien dat deze ook radicaal veranderd.

Door het begrijpen van hun favoriete communicatiemiddel, je kunt ook realistische aannames te maken over uw klanten.

Bijvoorbeeld, als u merkt dat een overweldigende gebruik van sociale media, je hebt een jong publiek met een voorkeur tot digitale kanalen via de telefoon. Je zou ook kunnen achterhalen wat de probleemgebieden van uw producten met uw klanten.

In deze betekenis, je nodig hebt om een ​​volledig onderling verbonden manier ontvangen en beheren van uw klant interacties.

Modelleren een slimmere en flexibele manier om kans te beheren

Zoals het is, het lood acquisitie wordt steeds stapsgewijs duurder en risicovoller door elk voorbijgaand jaar. U bent ook verplicht om de beslissing om de kwaliteit v / s hoeveelheid leiden consequent maken.

Bijvoorbeeld, overweeg dan een van de meest populaire lead acquisitie strategieën voor kleine bedrijven – Google Adwords.

In deze, de meerderheid van de top 20 Trefwoorden behoren tot de categorie kleine bedrijven.

Lead acquisition strategies

Tegelijkertijd, de meeste bedrijven niet echt stapsgewijs verhogen hun marketing budgetten. Sommige bedrijven hebben zelfs besloten om nog cut-back op hun lead generation kosten.

 lead generation costs

Alle bedrijven hebben om het meeste uit hun beschikbare gegenereerde leads. Voor deze, de progressieve reclamebureaus en organisaties zetten meer nadruk op hun lead management geschiktheid.

Dit helpt u om uit te reiken naar uw klanten in een aanzienlijk snellere manier. Daarnaast, het verhoogt ook de betrokkenheid van klanten, toekomstige interacties en verlaagt de kosten van het verwerven van leads.

Dynamic customer data

U kunt deze ook gebruiken om de gebruiker gegevens te verzamelen, die kunnen worden gebruikt om plannen om hun marketing strategie te organiseren. Dit helpt hen om een ​​hogere ROI te verwerven.

Deze vorm van de klant modelleren helpt u inzicht in uw behoeften van de klant en tweak uw aanbod. Dit maakt uw product aantrekkelijker te maken voor de doelgroep.

Modelleren uw toekomstige beslissingen op basis van inzichtelijke rapportages

Het is een algemene bijgeloof onder de moderne bedrijven die data is de pilaar voor de inzichten en intelligentie. Niets is waar te zijn.

Maar de meeste vooraanstaande financiële experts van de wereld en internet marketing professionals instaan ​​anders.

Ronald Coase

Als uw gegevens is slechts een opeenstapeling van nummers, Het is gevaarlijk. Het kan gemakkelijk eindigen-up rijden je de verkeerde zaken steegje, kost je tijd en geld.

Liever, moet u nauwkeurige en inzichtelijke gegevens aan de besluitvorming te begeleiden in uw business. Voor deze, je zou een diepgaand klantprofiel die meerdere klantengegevens bevat nodig.

Bijvoorbeeld, je mag niet een compleet beeld van de prestaties of inspanningen werknemer gewoon door middel van onderzoek van de verkoop sluitingen.

Een verstandiger dashboard zal presenteren de verkoop gesloten, leidt in onderhandeling, leads afgewezen etc.

Sales CRM dashboard

Deze gegevens helpen u de kwaliteit van de beschikbare leads te evalueren. Daarna, kunt u de gegevens gebruiken om uw toekomstige marketing inspanningen te modelleren.

Conclusie:-

In de huidige omstandigheden, de bedrijven moeten denken dan sluiten dat een onmiddellijke deal en consequent te verhogen hun winstmarges. Anders, ze konden hun bedrijven krijgen gevouwen voor veel grotere internationale ondernemingen.

Door het modelleren van het gedrag van klanten, de aspirant-bedrijf kan veel meer gegevens en inzichten hebben in het beheer van hun organisatie. Dit vraagt ​​om een ​​sluitende manier ontvangen en beheren van uw klantgegevens.

Kapture CRM helpt kleine bedrijven te ontvangen en beheren van hun waardevolle klantgegevens. Door het verenigen van de verschillende interactie met de klant, je zou kunnen verhogen van uw kwaliteit van de gegevens. Dit helpt u om effectievere beslissingen van klanten te nemen.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop