3 Strategische manieren om de sales pipeline beheer gebruiken om te voorkomen dat het verlies van de verkoop dollars

Huis > Oplossingen > hotels beheer > 3 Strategische manieren om de sales pipeline beheer gebruiken om te voorkomen dat het verlies van de verkoop dollars

Prevent Losing Sales Dollars

Uw sales team is genoeg leidt elke dag en het geven van enorme inspanning om ze te converteren. Maar helaas de meeste van de leads worden uitglijden uit handen, het beperken van het krijgen van rechts ROI.

Investeren in marketing kanalen zoals SEO, inbound, PPC, beurzen is effectief genoeg is voor het vergroten van de lead generation rate. Echter, wat extra trucjes nodig zijn voor een succesvolle sales pipeline beheer.

Een lekkende pijpleiding is een tegenslag voor een bedrijf. Hoewel u moet weten-

 • Alleen 25% leads zijn echt legitiem (Bron: Gleanster Research) en indien de andere 75% lekken uit, niets is precies verloren.
 • 79% van marketing leads nooit zetten in de verkoop, vooral te wijten aan een gebrek aan lead nurturing. (Bron: MarketingSherpa)
 • Een studie met meer dan 62 B2B-organisaties shows 44% van leidinggevenden denken dat hun bedrijven zijn niet effectief in het beheren van sales pipeline behoorlijk. (Bron: Vantage Point Prestaties en de Sales Management Association)

Maar, Als je verliest de meest gekwalificeerde leads, dan is het het juiste moment om de versnelling te veranderen en proberen nieuwe sales pipeline management software, voor de perfecte voeding van uw leads.

 • Bedrijven die uitblinken in lead nurturing genereren 50% meer verkoop klaar leads op 33% lagere kost. (Bron: Forrester Research)
 • Gevoede leads maken 47% grotere aankopen dan niet-gevoed leads. (Bron: De Annuitas Group)

Een sales pipeline management is een gemakkelijke manier om het proces te observeren achter een verkoop.

[Meer weten over - is sales pipeline beheer echt belangrijk voor de groei van de omzet?]

Als je niet krijgt goede resultaten van te maken, dan in eerste instantie moet u het exacte probleem te identificeren. Waarom zijn de meeste van uw leads lekken? Wat zijn de exacte lekkage punten in uw sales pipeline?

Proces van identificatie van het probleem en lekkage

Het identificeren van de lekkage punten behelst een grondige observatie in uw sales pipeline. Hiervoor hebt u uw sales CRM om alle informatie met betrekking tot uw bestaande en potentiële klanten te demonstreren.

Lekken hebben de neiging om te verschijnen, wanneer uw bedrijf sales cycles niet passen met het kopen cycli de vooruitzichten '.

Voor een voorbeeld, uw bedrijf verkoopt cricket accessoires. Voor jou, een prospectieve leiden moet bereid zijn om cricket accessoires kopen, echter, mensen die geïnteresseerd zijn in het voetbal accessoires worden niet beschouwd te worden gekwalificeerd.

voorts, als uw sales funnel is gevuld met leads die geïnteresseerd zijn in sport accessoires in het algemeen, dan moet u uw gekwalificeerde leads scheiden (mensen die willen cricket accessoires te kopen) de anderen.

Jouw CRM dashboard is de exacte plaats, waar u kunt aanzienlijke inzichten te krijgen voor het scheiden van uw gekwalificeerde leads uit niet-gekwalificeerde leads.

Als je eenmaal in staat zijn om de legitieme en gekwalificeerde leads te identificeren, je zal geleidelijk stoppen met het verspillen van tijd op 'slechte leads', omdat ze niet klaar voor een verkoop gesprek zal zijn.

Ken de sales pipeline positie van elke lead

Na de scheiding van de gekwalificeerde leads, je nodig hebt om hun posities in uw sales pipeline weten.

hoewel, het aantal trappen van uw sales pipeline volledig afhankelijk van de lengte van de verkoopcyclus. Volgens Donal Daly, "Na te veel podia in de sales pipeline is contraproductief. Zes of zeven stappen zijn het optimale aantal stadia van de pijplijn", omdat te veel stappen tijd in beslag.

Algemeen, elk bedrijf heeft vijf gemeenschappelijke fasen van de sales pipeline-

 • Eerste contact
 • Kwalificatie
 • Vergadering
 • Voorstel
 • Dichtbij

Alle vijf fasen verschillende gewogen waarde daarbinnen; Vandaar, ze kunnen meerdere sub-stages.With uw sales pipeline management software kunt u bepalen wat er precies de positie van uw lood bevatten.

sales pipeline management tips

Verbeteren van de verkoopcijfers succespercentage door follow-up

Identificatie van de posities leads 'stelt u in staat om te herkennen wat maakt je raakt van het krijgen van verkoopkansen. U kunt deze lekken met een perfecte follow-ups plug.

Follow-up van een prospect is het cruciaal onderdeel van lead nurturing. Follow-up gesprekken en e-mails u helpen om meer deals af te dichten binnen de afgesproken termijn.

46% van de marketeers met volwassen lead management processen sales teams die follow-up van meer dan 75% of-marketing gegenereerde leads (Bron: Forrester Research).

Verder, een CRM-software kan u helpen om een ​​maximale ROI met geautomatiseerde lead management werkwijze, door u eraan te herinneren over de vergaderingen en follow-up calls. U kunt zelfs een dagelijkse takenlijst om uw dag-tot-dag werk dat het verkoopproces vereenvoudigt organiseren.

how to prevent sales loss

Bedrijven die lead management automatiseren, zie een 10% (of groter) hogere omzet in de verkoop 6-9 maanden (Bron: Gartner Research).

Efficiënte follow-up verkort de verkoopcyclus en helpt bij het krijgen van waardevolle kansen om op lange termijn relaties met klanten te onderhouden.

Conclusie

Pipeline beheer neemt de vraag hoe de sales pipeline is gestructureerd, hoe het wordt gemeten en hoe het wordt gebruikt. Sales teams die de juiste hoeveelheid tijd in het definiëren van een gestructureerde en beheersbare verkoopproces te investeren zijn de meest bedreven in het beheer van hun sales pipelines.

Met deze drie eenvoudige stappen kunt u opmerkelijk omgehakt uw lekkage te beoordelen en bovendien het verwerven van accurate verkoopprognose. Dus het heeft een directe rol in het verhogen van de omzet.

Nu weet je hoe CRM-software helpt u om uw sales pipeline lekkage te repareren.

Wilt u meer weten over de verkoop CRM weten?

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop