5 verborgen manieren waarop uw E-commerce bedrijf kon worden verlaten geld op de tafel voor de concurrentie

Huis > Industrie > E Commerce > 5 verborgen manieren waarop uw E-commerce bedrijf kon worden verlaten geld op de tafel voor de concurrentie

E-commerce CRM

Voor een e-commerce consument, winkels zijn op gelijke virtuele afstand. Dit betekent dat de koper gemakkelijk kan kiezen om te kopen bij een van de beschikbare ventures om een ​​deal te krijgen. en grotendeels, alle e-commerce kopers hebben de neiging gelijk op te treden.

Om succesvol te zijn, alle succesvolle e-commerce ventures moeten de kunst van het ‘less-margin-en-volume’ verkoopdynamiek beheersen. Elk bedrijf dat niet slagen in dit doel, zou kunnen zijn potentieel het verlaten van een grote hoeveelheid geld op de tafel.

Met het oog op het verwerven en behouden van de kroon van e-commerce succes, je nodig hebt om deze twee dingen beter dan de concurrenten.

  1. Verhoog uw aantal verkopen
  2. Lever de producten in optimale leveringskosten

Of u nu een multi-miljoen e-commerce onderneming of een succesvolle eBay / Amazon verkoper, deze twee principes blijven hetzelfde. Anders, verlaat u een flinke brok van uw inkomsten op de tafel, dat je de concurrentie zal lukraak lap-up.

Zelfs als u een superieur product, er zijn manieren je zou kunnen verliezen aan concurrenten met meer genuanceerde workflows en technologieën. In deze blog, we zullen vijf verschillende manieren waarop u nog niet eerder kunnen hebben overwogen om uw e-commerce verkoop te stimuleren te bespreken. We’ll also discuss utilizing tools such as e-commerce CRM-platform.

relevante berichten verzenden naar een betere met mobiele publiek uit te voeren

Vanaf criterium, bijna 70% van de totale huidige verkoop gebeurt via mobiele apparaten. Dit betekent een ding; Actief stappen ondernemen om meer omzet te genereren door middel van mobiele is waarschijnlijk de beste manier om stap-up van uw e-commerce bottom line.

Tegelijkertijd, klant messaging is een tweesnijdend zwaard.

Ben je aan het vragen, hoe komt het?

Als u e-mails klakkeloos sturen, er is een grote kans dat uw berichten kon krijgen gemarkeerd als spam door de dienstverleners en de gebruikers. Dit heeft ernstige gevolgen voor uw deliverability van berichten naar uw consument inboxen.

De manier om deze oplossing aan te pakken zou zijn om te verzamelen en te segment uw e-mail lijsten door middel van CRM-software. Door het segmenteren van uw klanten op basis van hun interesses en smaken, kun je beginnen met het verzenden van alleen de meest relevante berichten aan elke individuele gebruiker.

Dit zou u helpen om meer verwijzing verkeer, dat is meer waarschijnlijk leiden tot werkelijke verkoop.

Het beheren van de distributie tijd en sluitingen

Een vaak aan de orde reden voor de annulering van de bestelling en keert terug is het te laat of niet tijdige levering. Beurtelings, Dit reflecteert over de verkoper ratings, die op zijn beurt invloed op uw toekomstige verkopen.

Zoals u al geïnvesteerd in product verzend- en verwerkingskosten, dit kan al zijn het verliezen van je geld.

In deze situatie, de distributie management platform zou kunnen worden gebruikt om uw levering van het product te stroomlijnen en te bezuinigen op het product marges.

Voor deze, de Kapture CRM helpt u set-up een georganiseerde manier van het verdelen van uw producten. Dit helpt u verminderen uw levertijden en de kosten van het aanbod.

Maak gebruik van social media voor meer omzet

Ideaal, de klant moet komen naar uw website en koop uw product. Maar helaas, zou dit niet altijd het geval. In deze gevallen, u nodig heeft om uw winkels te nemen om uw klanten.

Meest succesvolle e-commerce bedrijven, gebruik maken van Facebook en Twitter als kanalen voor validatie en presentatie van hun producten. Als u het hoge aantal voorkeuren en gesprekken kunt rond een product, het zou kunnen worden omgezet in de intriges rondom uw product. De intrige kan u helpen om meer bezoekers van de website, wat op zijn beurt leidt tot meer omzet.

Voor deze, moet u eerst beslist aanwezig te zijn en zich met het publiek. In plaats van te proberen om baton te wisselen tussen de verschillende sociale kanalen, kunt u een omnichannel platform gebruiken.

Dit kunt u ook de set-up chat-integraties en beter te communiceren met het publiek.

Als per studies, bijna 83% van de online shoppers hebben steun nodig om een ​​aankoop te voltooien. Wanneer u gebruik maken van chat ondersteuning aan uw online gebruikers, je voorkomt meerdere inkomsten lekkende aspecten, zoals het winkelwagentje verlaten en lage pagina betrokkenheid etc…het zal u helpen om meer bezoekers op basis van uw huidige webpagina zichtbaarheid.

Het behandelen van informatie over de hele linie

Maakt niet uit, Als u een onafhankelijke verkoper of een e-commerce-venture, het volgen en faciliteren van verzendgegevens is een permanente hoofdpijn. Vooral, wanneer de verzending en levering worden behandeld door een partner of 3rd party.

En u wellicht al weet, het is zeker niet een goed idee om de klant te vragen om te gaan check-out de verzendkosten informatie op een 3rd party website. Met de e-commerce bedrijf waarbij u terugkerende klanten te winnen, kun je niet veroorloven om deze fout in het systeem.

De consument wordt verwacht te verwerven en aan te vullen verzendkosten informatie over meerdere web-platforms.

je kunt beginnen met het integreren van de 3rd party API in het CRM-platform. Hiermee kunt u automatiseren die gebruikmaakt van de nieuwste scheepvaart informatie in een enkel dashboard.

Bijvoorbeeld, bijna alle toonaangevende scheepvaart platforms API's te integreren met uw bestaande CRM-systemen.

E-commerce CRM Integration

Door de integratie van de verschillende API's in een e-commerce CRM, u kunt stroomlijnen en gebruik maken van de meest recente gegevens over uw centraal platform.

Verzamelen publiek intelligentie

Hier is een geheim van moderne e-commerce bedrijf.

Als je je doelpubliek kan begrijpen, je kunt beginnen met het afstemmen van uw producten aan hun eisen. Als je goed kan aansluiten bij hun eis, kunt u producten die hun eisen passen en voortaan meer omzet te maken.

Alle succesvolle moderne e-commerce bedrijven zijn er in geslaagd deze dynamiek. dus, de moderne e-commerce marketing is een oefening in het begrijpen en gebruik te maken van de behoeften van de klant.

Door de integratie van CRM in uw processen, kun je klantgegevens over meerdere touch points verzamelen. Binnen de cloud-database, U kunt uw verschillende datapunten integreren.

Later, U kunt sluitend rapporten op basis van deze gegevens te genereren.

Dit helpt u uw product prijzen af ​​te stemmen, samen met de eisen. U kunt ook volgen de ontwikkeling van de vraag van uw verschillende e-commerce aanbod.

Conclusie

De e-commerce industrie draait om snelheid en efficiëntie. Met het oog op het hoge volume van de transacties betrokken te beheren, hebt u een efficiënt systeem om alle transacties te beheren.

Een op maat gemaakte e-commerce platform zou een ideaal hulpmiddel om al deze interacties te beheren. Wij zijn ervaren op het helpen van een bedrijf te organiseren en optimaliseren van hun activiteiten.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Jayakrishnan
Auteur:
Jayakrishnan
Over:
Jay is een kopie hacker op Kapture CRM. Naast het werk Jay besteedt tijd aan het lezen en het graven van oude tv-shows.
Meer artikelen van: Jayakrishnan

1 Commentaar

  1. ecommerce marketing strategies should focus on capturing people looking for products and actively using several outbound strategies to get people to want to find you. There’s a large number of different ecommerce marketing strategies out there, and in this post, Here you have shared most essential strategies to get more sales.

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop