CRM Voor een routebeschrijving te vinden: Nu Optimaliseer uw pakket om meer te leveren met The Same

Huis > Industrie > Reizen > CRM Voor een routebeschrijving te vinden: Nu Optimaliseer uw pakket om meer te leveren met The Same

crm software for travel agents

Toerisme is een van de snelst groeiende economische sectoren in de wereld en India in het bijzonder, met ons land het registreren van een record aantal internationale toeristen in het voorgaande jaar en dragen een aanzienlijk deel van onze omzet.

Reizigers zijn zich meer bewust van hun keuzes, zijn meer prijsgevoelig en verwachten een meer uitgebreide reiservaring dan voorheen. De touroperators en reisagenten maken zich klaar om deze uitdaging aan en zijn betrokken bij een moordende concurrentie om betere en meer persoonlijke service te bieden om effectief te beheren verwachtingen van de klant.

In het oog op een dergelijk scenario, men zou denken dat het investeren in de technologie een prioriteit voor reizen bedrijven zou zijn. Maar, schokkend, een meerderheid van hen nog steeds rekenen op de traditionele methoden om hun dagelijkse activiteiten te beheren. Dit komt overeen met het aantrekken van een onzichtbaarheidsmantel in het digitale platform.

Hier zijn enkele van de belangrijkste uitdagingen die touroperators ondervinden op dit moment:

1: Consumer Experience, Engagement en retentie:

Vandaag, het hele reisbureau business is over het ontwikkelen van een goede verstandhouding en persoonlijke relatie met klanten door het personaliseren van hun promotionele activiteiten en diensten. Maar, traditionele wegen zoals e-mail campagnes en websites kan alleen zo ver gaan in het opbouwen van een trouwe klantenkring. Hier is waar een sterke sociale media strategie kan helpen onderscheiden u van uw concurrenten.

A Travel PRSA & Tourism poll bleek dat 84% van de Facebook-gebruikers verklaard dat hun reisplannen werden beïnvloed door berichten van vrienden op dat platform. Een goed geplande strategie voor sociale media in combinatie met een Klantrelatie management (CRM) platform kan helpen touroperators content te maken die overeenkomt met de gewoonten van en trekt hun klantenbestand. Bijvoorbeeld, een CRM-platform zoals Kapture kan helpen bouwen aan een groot klantenbestand te fillip nieuwsbrief e-mail campagnes te geven, terwijl ook ervoor zorgen dat ze niet eindigen in de spam-map van hun klanten.

2: Geloofwaardigheid en responsiviteit:

De geloofwaardigheid factor is een van de hoekstenen van de reisbranche. Handmatige methoden invoeren van gegevens in een Excel-sheet, bijvoorbeeld, hebben een hogere kans op menselijke fouten. Dergelijke fouten kunnen wantrouwen creëren en mogelijk leiden tot omzetverlies.

Uit een studie van Light snelheid Research, 62% van de klanten lees de recensies online en beoordelingen te verhogen bezoeker bekijkt tijd over reizen naar plaatsen tussen 50 en 100%. Bovendien, de beoordelingen moet aanwezig zijn op alle platformen, want als ze alleen aanwezig op de website van het bedrijf zijn, het roept twijfels over de geloofwaardigheid van deze beoordelingen.

Uit een enquête van Industrial Performance Group Inc. toonde aan dat verkopers besteden 23% van hun tijd herstellen van foutjes, het zoeken naar informatie en het geven van informatie over de telefoon. Handmatig aanpassen van een reis te plannen is tijdrovend en verkopers uiteindelijk meer tijd aan administratieve taken dan direct om klanten te helpen het plannen van hun vakantie.

EEN CRM-systeem kan helpen verkopers klant toegang geschiedenis en eerdere interacties die kunnen helpen snel inzicht in de klant. Een robuust CRM-systeem zoals Kapture kunnen citaten genereren sneller en helpen scoren over de concurrenten.

3: Mobile Aanpassingsvermogen:

Mobile aanpassing in de reisbranche is bijzonder hoog in vergelijking met andere sectoren, met bijna een derde van de nu e-commerce transacties wordt gedaan op mobiele telefoons, tabletten en andere draagbare apparaten. Volgens een onderzoek, 88% van de mensen toegeven winkelen meer als ze toegang hebben tot real-time informatie op hun mobiele apparaten.

De meerderheid van de boekingen in de opkomende markten ook gebeuren op mobiele apparaten, dus een reisbureau nodig heeft om een ​​hebben mobile-compatibele software om gelijke tred te houden met deze trend van miniaturisatie.

4: Geoptimaliseerde Booking Beheer:

Veel touroperators nog steeds niet het juiste gereedschap voor een betere boeken van het management, wat de efficiëntie en functionaliteit over een agentschap gehele waardeketen belemmert. Hoe sneller reisbureaus kunnen terugkeren kwaliteit zoekopdrachten en complete boekingen en het beter inspelen ze zijn voor verstoringen, vertragingen en annuleringen, hoe groter hun winst in termen van rendement verkoop van vakantiegangers en rijden betrokkenheid klant.

Door toegenomen reservering management mogelijkheden, reisbureaus kunnen waardevolle inzichten te krijgen in de aankoop patronen gedrag van klanten, die hen zal helpen hun service aanbieden dienovereenkomstig om hogere Return on Investment genereren wijzigen (ROI).

travel agency crm software

Bovenstaande diagram verklaart de stroom van een werkwijze die helpt bij boekingsmanagement en het creëren van een route. Een kant referentie als dit maakt het hele proces eenvoudiger en efficiënter.

5: Stijgende kosten en concurrentie:

De activiteiten van reisbureaus worden steeds meer uitsluitend gedomineerd door de prijsstelling, waar de concurrentie de focus is veranderd in de richting van het aanbieden van goedkope reispakketten, die mogelijk kan leiden tot bezuinigingen op de kwaliteit van de reiservaring. EEN Travel Management CRM-software kan bedrijven helpen om het beheer van de stijgende kosten.

Hiermee kunt u de uitgaven vrij nauwkeurig te schatten en te bezuinigen op onnodige uitgaven. Dit stelt bedrijven in staat om op maat gemaakte tour pakketten bieden voor elk segment van de klant. Het is ook mogelijk om de creatie van individuele klant facturen te automatiseren door middel van een aanbestedende systeem tarief.

Samenvatten, een CRM-systeem biedt een groot aantal voordelen voor reisbureaus en touroperators, zoals een betere differentiatie en targeting mogelijkheden, marketing strategieën ondersteuning en betere communicatie.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Archit
Auteur:
Archit
Over:
Archit combineert eigenzinnigheid en intelligentie in zijn schrijven. Buiten het werk, hij houdt van de combinatie van een goed boek en warme koffie.
Meer artikelen van: Archit

2 Comments

 1. Thanks op uw prachtige posting! Ik nogal genoten van het lezen, je zou kunnen
  zijn een geweldige author.I zal zeker bookmark uw blog te maken en zal vaak terug te komen op de weg.

  Ik wil u aanmoedigen om uiteindelijk blijven uw grote werk, hebben
  een leuk weekend!

 2. Er is veel bezig met in de planning van alle excursies en er is het belangrijk voor elk het soort functies die moeten worden opgenomen op een wijze die met het oog op, zodat u om te leven op de top van uw observeren en reserveringen . Dat is waar het bedrijfsleven rapportage tijdperk losse lading komt in het kunstwerk foto. het gaat om te helpen bij constructief omgaan met uw rit met geen enkele vorm van de hik.

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop