Feedback over hoe feedback vormen zou kunnen zijn

Huis > Klantenservice > Feedback over hoe feedback vormen zou kunnen zijn

Customer Feedback

Feedback is essentieel voor groeiende bedrijven, we kunnen gewoon niet veroorloven om te laten het verleden rusten. De meesten van ons vertrouwen op de ene veelgebruikte methode om feedback te verzamelen - enquêtes. Ja, de pop-up waarin u wordt gevraagd als je een paar minuten hebt om te sparen. Klanten zijn niet geïnteresseerd in het invullen van lange enquête formulieren of te schrijven 500 woorden over hoe uw bedrijf kan beter.

De klanten die niet de moeite om te reageren waarschijnlijk doen om zo te zijn als gevolg van een bijzonder goed of (vaker) slechte ervaring. Dit betekent dat uw klant enquête bevindingen hoef je niet een getrouw beeld van de manier waarop de meerderheid van uw klanten zijn gevoel te geven. Zij zijn daarom veel minder bruikbaar. Het is de “non-responsbias” in actie.

Ik ben al op zoek naar enkele van de redenen waarom de respons zo laag zijn, en welke veranderingen het bedrijfsleven kan leveren aan het probleem aan te pakken.

20-enquêtevragen die behoren tot de 20th eeuw

We zijn allemaal steeds korte tijd, dus we maken snel keuzes over wat we zijn bereid om onze aandacht te besteden aan. Als u uw klant vragen om een ​​lange enquête in te vullen dat zal eten in hun tijd, ze waarschijnlijk zal het niet doen. Mensen kennen de waarde van hun tijd, en ze zijn niet bereid om het op te geven. Dit is één van de belangrijkste redenen dat alleen 2% van de consumenten zal de moeite om een ​​vragenlijst in te vullen. Vooral als het saai is dan een bord examen.

Bovendien, er is veel anekdotisch bewijs om aan te tonen dat een lange enquête kan zich prompt een afname van de klanttevredenheid - betekent dat het hele doel van de terugkoppeling zelf gecompromitteerd. Het is verontrustend om te denken dat een enquête oorspronkelijk bedoeld om u te helpen de klant geluk te bevorderen, zou uiteindelijk tot beschadiging van uw merk.

Zo, is het belangrijker dan ooit rekening met uw klanten tijd te zijn en vragen zo weinig mogelijk. Als je meedogenloos kan zijn over het verminderen van uw enquête naar beneden tot het absolute minimum, het zal een betere ervaring voor uw klanten, zie je voordoen in reacties en uw algemene onderzoeksgegevens zal veel meer waard als gevolg daarvan.

De aandachtsspanne van een goudvis

De gemiddelde persoon wordt afgeleid in acht seconden. kort, scherpe uitbarstingen van informatie zijn de beste manier om dit probleem tegen te gaan, en deze aanpak moet een sleutelrol spelen bij het opbouwen van uw feedback enquête. Maak kennis met de punt snel-focus je belangrijkste boodschap bij de start, voordat je ze verliest.

Het is ook belangrijk om te kijken naar hoe je verwachten dat uw klant toegang tot uw enquête. Als ze moet gaan door een reeks van clicks en pagina's om het te bereiken, loopt u het risico dat acht seconden aandachtsspanne aflopende lopen voordat ze zelfs lees de eerste vraag. In plaats daarvan, probeer het inbedden van uw enquêtes recht in screens, e-mails, of pagina's dat uw klant is al een bezoek aan.

Maak het ‘to-go’ Let

Bijna 80 procent van de e-mail gebruikers toegang krijgen tot hun e-mailaccounts via een mobiel apparaat, en we zien nu al 30-40 procent van alle online enquêtes op deze manier wordt voltooid. Deze trend zal zich zeker blijven, dus het is van vitaal belang om niet te worden achtergelaten of je nog meer reacties te verliezen.

Als je school een enquête die niet is geoptimaliseerd voor weergave op mobiele apparaten, dan zal uw publiek onmiddellijk weg te slaan - kan het hun schelen genoeg over het invullen van uw enquête te nemen met pagina's die moeilijk te lezen en te onhandig om te voltooien? Voor de meeste mensen, het antwoord zal zijn “Nee.”

Bedrijven moeten actief te houden met technologische ontwikkelingen, zoals deze. Zorg ervoor dat uw enquêtes zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, en test ze zelf uit om er zeker van dat ze eenvoudig in te vullen.

De Survey makeover

Als u een camcorder en een boek liggen naast elkaar op een Parkway in het midden van de nacht te vinden, wat zou je pick-up voor het eerst? Consumenten worden aangetrokken door visuele inhoud, gezien het feit dat we allemaal verwachten in toenemende mate vlammend schot interacties, en afbeeldingen geven ons precies dat. Wat verrassend is, is dat zo veel bedrijven nog steeds uitsluitend op tekst gebaseerde enquêtes.

Bedrijven moeten de verleiding af te schudden om gewoon door te gaan met dezelfde oude stijl van langdradig, lange-formaat survey. U kunt de aandacht en rijden hun interesse met behulp van beelden die lijken op ‘uw klanten actief te grijpen stickers’ en ‘emoji’ gebruikt in social media - het is wat mensen verwachten, en het is wat ze reageren het gemakkelijkst te plegen hun aandacht voor.

Iedereen houdt ervan om zich gewaardeerd voelen

Het kan moeilijk zijn om uw klant in het hart van uw bedrijf te houden, but having a well-structured customer retention strategy is vital if you want to be a successful customer-serving business. Lopende feedback van klanten is de beste manier om ervoor te zorgen u niet uit het oog wat uw klant echt wil en moet verliezen - als de feedback proces is te lang, langzaam, of ingewikkeld, dan zal uw klant al snel het gevoel dat je verwacht te veel van hen. Als gevolg, ze zullen niet het gevoel echt gewaardeerd of appreciated.c

Klanten feedback moet echt worden gezocht, proactief en weloverwogen om betekenisvolle resultaten-en dit betekent bij de tijd krijgen, het herkennen van gedrags- en culturele verschuivingen, en dienovereenkomstig aan te passen uw processen. Geven de klant een appreciatie die eigenlijk maakt hen glimlach, op in tegenstelling tot de oude, “Dank u voor uw waardevolle feedback.” Ga met iets als, “Je hebt gewoon een verschil! We zijn blij dat u een deel van onze volgende versie zou kunnen worden”.

Kapture - Uw feedback sidekick

Kapture CRM is niet alleen een verfijnde excel vervanging. We hebben elk aspect van uw bedrijf aan bod in het maken van de meest ontzagwekkende CRM aller tijden. Het verzamelen van business intelligence opzij, het gebruik ervan efficiënt is het idee vanaf het begin van de pijplijn.

Het aansluiten van honderden platformen om het opzetten van uw eigen interactieve enquêtes en batch-verwerking via uw mailers, we hebben alles bedekt. Uw enquêtes kunnen ook gemakkelijk worden gemaakt met een eenvoudig gesprek met een klant uit de chat / messaging sectie.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Jordan
Auteur:
Jordanië
Over:
A dedicated content moxie. jordan thrives on coming-up with new way to explain concepts, topics and insights.
Meer artikelen van: Jordanië

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop