Data Management Software for Business: Hoe meer relevant en Precieze gegevens voor uw bedrijf

Huis > lead management > Data Management Software for Business: Hoe meer relevant en Precieze gegevens voor uw bedrijf

Bad data management

In een van zijn beste boeken over het schrijven, auteur Stephen King vergelijkt 'Bijvoeglijke naamwoorden in het schrijven van' de groeiende paardebloemen in de tuin. Als u slechts één, het ziet er vrij. Maar als je gewoon laten staan, het zal de hele tuin te veroveren. Alleen dan, U kunt de alles overwinnende ware aard van de wilde bloemen te zien.

Je kunt zeggen dat het hetzelfde over big ongestructureerde data! U kunt strijken-out een willekeurig snelle service of contante transactie op zichzelf, zonder zorgen te maken over documenteren. Het kan onschuldig of misschien zelfs tijdbesparend zijn. Maar zodra het wordt de norm, je bent gewoon accumuleren ongestructureerde data in uw server. Nu zult u nodig hebt om de dag door te brengen proberen om de verzamelde gegevens te ontwarren en de zin van uitgevoerde processen.

Een gestructureerde data bron kan een bron van inspiratie en inzicht zijn. Ondertussen, de ongestructureerde data kon gewoon blijken te zijn een bron van spanning en onbegrip zijn.

Hetzelfde gebeurt met een slechte kwaliteit inkomende data. Het zou kunnen ontregelen uw bedrijf en schade aan uw ROI.

Laten we beginnen met een duidelijk begrip van het concept van de 'slechte big data'.

Wat is bedoeld met Bad Databeheer?

Bad Data management geeft informatie die onjuist kan zijn, misleidend, en ongeorganiseerde.

Je hebt alle van de benodigde informatie om een ​​sales lead voeden, maar de client gegevens en andere gegevens zijn niet georganiseerd en nauwelijks toegankelijke. Zult u in staat om die voorsprong te zetten?

Slechte data kan zowel ontbreken van informatie en niet-comprehendible informatie. Of, het zou slechts een verwarde puinhoop van gegevens die niet aan een echt gevoel te maken.

hetzelfde, slechte data maakt organisaties traag en niet-systematische.

 data management software

Een veelvoorkomend voorbeeld van slechte data is om verouderde customer contact informatie. Dit betekent dat je voortdurend krimpen van uw vermogen om contact met klanten. Bijgevolg, jouw klantbehoud tarief wordt verlaagd. 44% bedrijven hebben ontbrekende of onvolledige gegevens aangehaald als het meest voorkomende probleem met verouderde contactgegevens is (41%).

Gevolgen van afhankelijk van Bad Gegevens

Doorgaan met het voorbeeld, een vuile tuin is niets anders dan een oorzaak en het resultaat kan ernstig zijn. Oppervlakkig gezien lijkt het een kwestie van de zaligverklaring en niets meer, maar het gaat om de veiligheid van het hele gebied.

evenzo, als het gaat om slechte data, het gaat om een ​​heleboel dingen die de kwestie heel complex en onvermijdelijk maken.

De bijwerkingen van slechte data zijn-

 • Inefficiënte klantenservice
 • Slechte klantenbinding
 • Ongepast business analyse
 • onjuiste voorspelling
 • Lage lead succespercentage
 • lage ROI

Het hebben van onjuiste gegevens is de reden waarom 75% van bedrijven afval 12% van hun omzet. Maar volgens Experian Research, de kosten van slechte data kan zelfs groter zijn dan dat 12% gederfde inkomsten.

Voordelen van het stroomlijnen van uw verzamelen en beheren van gegevens

Een prachtige tuin trekt niet alleen mensen naar je huis, het geeft mooie bloemen, verse groenten en fruit die u een goede gezondheid en mentale rust geven.

An organized customer data management systeem kan uw bedrijf structureren en geven u duidelijke richtlijnen om uw bedrijf te toekomst te voorspellen. Hiermee kunt u op maat een concrete business visie.

 • Goede kwaliteit van de gegevens verhoogt de efficiëntie werknemer door 62%.
 • Verzekert 54% klanttevredenheid.
 • Het bespaart 44% van de kostenbesparing in vergelijking met andere business management systeem.
 • Het helpt om klantprofilering regelen en verbetert door 43%.

data quality analysisHoe te verzamelen en beheren van goede kwaliteit Database?

Om uw tuin schoon te maken moet u tuingereedschap - shovel, spade, hark, mattock en pick vele andere dingen, zonder deze dingen die je kunt niet schoon en de inrichting van uw tuin naar behoren.

Op dezelfde manier, terwijl het organiseren van data, je hebt een nodig data management tool; anders-, een perfecte data vereniging kan niet mogelijk zijn.

CRM-software faciliteert met een gemeenschappelijk platform, waar u kunt bijwerken, wijzigen, beheren en uw klant en sales informatie te delen. U kunt de toegankelijkheid van het dashboard te geven aan iemand uit je team en nog steeds kan het beperken van anderen. Zo, het geeft je een nauwkeurige beveiliging met een hoog niveau van comfort.

U kunt de benodigde gegevens op te slaan en te elimineren van de onnodige degenen - u kunt contact met de klant gegevens bij te werken, de status van de klant in sales funnel, Bestel Details, verkoop progressie rapport, vergadering updates en veel meer.

Het beste deel is de prioriteiten van het dashboard kan worden aangepast aan uw bedrijf en de industrie.

Bijvoorbeeld - verkoop industrie heeft behoefte aan een dashboard, die kunnen aantonen de leads en conversie fasen. In tegenstelling daarmee, een hospitality organisatie wil worden geïnformeerd over de status van de boeking, kamer beschikbaarheid etc.

Conclusie

Ook al heb je weet dat de kwaliteit van de gegevens is van cruciaal belang, het kan vaak terzijde worden geschoven in de haast om al uw andere verkopen ops verantwoordelijkheden te volbrengen. Maar er is te veel op het spel om je ogen te sluiten om het.

Slechte kwaliteit van de gegevens kan leiden tot ongelukkige zakelijke beslissingen, onbereikbaar verkoopprognoses en verloren deals. Zorg goed voor je informatie, en het zal voor je zorgen.

Ervaar een data management systeem dat uw core business requirements adressen.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop