customer-lifetime-value-01

Customer Lifetime Value is een statistiek die is vrij onaangeroerd in het bedrijfsleven vooral omdat bedrijven zijn onzeker over hoe precies het brengt over de groei van de omzet in de tijd. Maar meer dan wat dan ook, berekenen van customer lifetime value brengt een waardevolle verandering in de manier waarop organisaties functie. Het is een gouden kans, een bestrating weg voor bedrijven om een ​​voorsprong op hun concurrentie te krijgen.

Customer Lifetime Value lost de grootste uitdaging voor elk bedrijf, of het nu een startup of men werkt aan een wereldwijde schaal; constante innovatie in een wereld waar technologie is het uittrekken van oplossingen nooit aan gedacht voordat.

Zodra u met succes hebt weten in een gestage stroom van klanten te brengen voor uw bedrijf, je werk niet ten einde. Je hebt een scherp inzicht in uw klantenbestand om uw meest waardevolle kopers te identificeren door te observeren hoe ze zich gedragen.

Abseilen in nieuwe klanten voor uw bedrijf is een enorme taak die de meeste bedrijven worstelen met. Anderzijds, binden en motiveren met bestaande klanten kost veel minder moeite en middelen. Customer Lifetime Value helpt bedrijven precies dat te doen; analyseren van hun bestaande klantenbestand uit te vinden wie, wanneer, en hoe zal de meeste inkomsten te brengen, samen met het berekenen hoeveel elke bestaande klant is de moeite waard.

Deze statistiek zal een enorm verschil maken voor elke onderneming te maken, aangezien uitgerust met deze kennis, krijg je de mogelijkheid om het wiel achter customer engagement strategieën te nemen; honen, improviseren, en een verdubbeling van betrokkenheid op high-gewaardeerde klanten.

Engagement strategieën die customer lifetime value gebruik kunnen maken omvat de gehele customer service proces dat kan worden gepersonaliseerd om high-betalende klanten zich gewaardeerd voelen en vasthouden aan uw bedrijf voor een mensenleven. Door het stellen van prioriteiten en het aanbieden van op maat gemaakte service aan klanten met een hogere waarde, bent u niet alleen het behoud van hen langer, maar ook het verhogen van klantuitgaven. Customer Lifetime Value drijft ook marketing strategieën om te verbeteren en betrokkenheid bij klanten met een hogere waarde.

Met betrekking tot het verhogen customer lifetime value, zijn er verschillende oplossingen die werken in tandem met de klant de moeite waard om te rijden accurate engagementstrategieën leidt tot een betere conversies.

1. Customer Profiling:

Customer Profiling is een oplossing die u toelaat om klantprofielen dat het verhaal van elke klant te vertellen op te slaan, binnenstebuiten. Met een prachtig panoramisch uitzicht, deze van uw klanten, kunt u de juiste boodschap over te brengen aan hen te krijgen die past bij hun voorkeuren. Het is makkelijker om op maat gemaakte diensten aan te bieden als je een 360-graden uitzicht over hoge betalende klanten via een profiling systeem.

  • Labeling VIP-klanten:

Om maximale inkomsten te krijgen van klanten op basis van hun uitgaven potentieel, je moet in staat zijn om onderscheid te maken tussen hen met een oplossing waarmee u label hoge betalende klanten als VIP. Met deze classificatie, U kunt conversies elke keer te evalueren door het aanbieden van dynamische prijsstelling speciale klanten.

2. Klantsegmentatie:

In klantsegmentatie, uw klantenbestand is verdeeld in brokken afhankelijk van hun status. Deze oplossing kunt u op een specifieke aanpak voor elk segment te nemen.

  • dedicated workflows:

Dedicated workflows helpen richten op klanten met een hoger potentieel in elke stap op uw marketing en engagementstrategieën. U kunt targeting sequenties voor elk segment zoals e-mail, en advertentiecampagnes.

Bouwen aan de klantentrouw:

Customer Profiling & Segmentatie geeft u een beter zicht op hoe de efficiëntie van uw klantenservice en operationele werking voor cliënten verbeteren met een hogere lifetime value. U kunt voorkomen, wat leidt tot ontevreden klanten en loyaliteitsprogramma's om churn te verminderen en te behouden betalende klanten voor langere tijd te introduceren.

Conclusie:

Het berekenen van Customer Lifetime Value vereist eerst een 360-graden beeld op elke klant, als je wilt elke klant de moeite waard weten. Zonder een profielsysteem, het is heel moeilijk om te besteden klant berekenen door handmatig zoeken naar deze informatie. Customer Profiling & Segmentatie is een oplossing die bedrijven helpt om de waarde van elke klant kennen, waardoor hun leven verhogend.

Gratis CRM Trail Banner