CRM-software voor e-commerce: Let's Talk About Online Customer Service

Huis > Industrie > E Commerce > CRM-software voor e-commerce: Let's Talk About Online Customer Service

CRM software in e-commerce

Vandaag, de e-commerce business is taai en ingewikkeld. In deze situatie, moet je beginnen af ​​te vragen.

Is e-commerce CRM-oplossing echt een game-changer?

Als u in de E-commerce, uw primaire doel moet zijn om meer verkeer en meer aankopen te bereiken. En, dit is meer dan genoeg om je hoofd draaien te maken. trouwens, je hebt te maken met duizenden kwesties in verband met de scheepvaart, levering, product retour, vragen van klanten, product geschillen, zo verder en zo voort.

In deze plek, een e-commerce CRM-systeem hiermee kunt u effectief te beheren deze verschillende verantwoordelijkheden en elimineren foutmarges op hetzelfde moment.

Klant verwachting is dramatisch in de afgelopen tien jaar toegenomen. We zijn nu in de kracht tijdperk van de consument. Vandaag klanten honderden opties online beschikbaar. 36% van online klanten besteden meer dan 30 minuten beraden voordat een aankoop.

U kunt er redelijkerwijs van uitgaan dat deze tijd wordt besteed aan het maken van vergelijkingen over uw product en de prijs met uw concurrenten. Gezien dit, de klanten zijn gepositioneerd om te beslissen welk bedrijf zal gedijen en welke zal het stof bijten in de markt melee.

Wat is de rol van E-commerce CRM-software?

CRM-software helpt u bij het bouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten. Hiermee kunt u uw orders van klanten beheren en te reageren op uw vragen van klanten. Dit stelt u in staat om te herkennen en te behandelen uw klanten als de belangrijkste troef van uw online business.

crm in e commerce

Now let’s see how an e-commerce CRM software helps you improve your online business operations.

Beheer omnichannel gesprekken

Vandaag, de klant kan verwijzen naar carry-out een gesprek via een van de nummers van de online-offline kanalen.

Bijvoorbeeld, een klant heeft meer kans om een ​​vraag te verhogen op uw Facebook muur dan de meer traditionele media, zoals e-mail of telefoontje.

Een e-commerce onderneming heeft meer kans om gesprekken van de klant door middel van deze verschillende kanalen.

 1. Facebook wall posts
 2. Facebook-chat
 3. tjilpen
 4. website-chat

Als een e-commerce onderneming, je moet in staat zijn om te vermaken en te ondersteunen deze diverse middel van inbound interactie met de klant kanalen. U gebonden ook om live gesprekken omgaan met uw klanten.

Een e-commerce helpdesk software moet al deze verschillende inbound kanalen combineren.

Verder, Dit zal u helpen de kwaliteit van de interactie met de klant te vergroten en meer waarde aan de klanten.

Op deze manier, de e-commerce helpdesk software kan een belangrijke rol beslist spelen in uw algehele customer experience.

Automatiseer het vastleggen van gegevens naar uw klanten te begrijpen

Door de integratie van een CRM-platform, u kunt opnemen en structureren van alle bronnen van klantinformatie. Dit omvat de aankoop geschiedenis, voorkeuren, aardrijkskunde etc.

Een E-commerce CRM kan u helpen bij deze dynamische gegevens die betrekking hebben op alle consumenten te behouden. Dit omvat adres, telefoonnummers, aankopen, gegevenslevering, en de wijze van betaling, terugbetalingen en vele anderen. Een CRM maakt het gemakkelijk om te antwoorden op eventuele vragen van klanten op de scheepvaart, levering en product retour.

CRM kan uw inspanningen om klantgegevens te beheren sterk verbeteren, als ze eenmaal hebben ondertekend, bestelde, of gekocht van de site. Met oplossingen zoals meldingen, korting waarschuwingen, en updates voor order tracking en verzendkosten – you can see how to bulk text messaging has a place in the CRM-systeem.

Het is mogelijk om alle updates van interactie met klanten opnemen. Zo, customer service managers kan het onderzoek volgen of direct inhalen met elke communicatie met de klant.

Meten en verbeteren van de NPS-score

De meeste bedrijven meten hun website populariteit door middel van een metric die bekend staat als NPS of net promoter score. De NPS-score is een van de meest kritische metrics als het gaat om het meten van de tevredenheid en klant verwijzingen.

CRM software voor online klantenserviceEen helpdesk software zal u helpen bij het automatiseren van het meten en registreren van de NPS na elke interactie met de klant. Door deze middelen, kunt u de NPS scores tussen alle verschillende interacties met klanten aggregeren.

Dit zal u helpen weloverwogen beslissingen te winnen een hogere NPS scoren en ontlenen betere klanttevredenheid.

Bouwen en verbeteren van de klant segmentatie

Een succesvolle e-commerce bedrijf nodig heeft om een ​​diepgaand begrip van haar klanten op te bouwen. Dit wordt bereikt door middel van slimme klantsegmentatie.

Goed, laat het me uitleggen.

Voor een lopende zaken, al haar klanten zijn niet gelijk. Om klanten te begrijpen, het bedrijf nodig heeft om segmenten van haar klanten op te bouwen.

Zoals we eerder zagen, een e-commerce CRM-software helpt u bij het opslaan van informatie te automatiseren over de eerdere interacties en gesprekken van de klant. Zo kunt u op de hoogte segmenten van uw klanten op te bouwen.

leverage verschillende shopping kanalen door middel van eenvoudige API integraties

Als u een e-commerce verkoper, u misschien al op de hoogte dat de online ecosysteem biedt een aantal van de verkoop van kansen. U kunt een speciale Shopify winkel en een normale WordPress gebouwde winkelcentrum website. Behalve dat, je zou kunnen proberen om het zicht door facebook winkels of Google micro website te kunnen benutten.

Het hebben om orders te verwerven en te beheren door middel van deze verschillende shopping kanalen kan snel veranderen in een hoofdpijn.

Een e-commerce CRM-oplossing kunt u meerdere winkelwagentjes te integreren binnen een enkele CRM-oplossing.

ecommerce customer service software

Dit helpt u te versnellen en te stroomlijnen uw totale order management binnen één platform.

Live Chat Facility met CRM-software

Soms productbeschrijvingen zijn niet genoeg om de klant te overtuigen om een ​​aankoop te doen. 57% van de bezoekers meldde het verlaten van een site te wijten aan gebrek aan informatie. Terwijl 88% van de klanten een live chat-faciliteit maakten hun digitale ervaring beter.

Een live chat optie helpt u om de eerste interesse in een definitieve aankoop te benutten. Dit geldt ook voor directe reactie op de vragen van klanten en dus vermindering van de uitstroom van het verkeer. U zult ook in staat zijn om meer aantrekkelijk product suggesties te doen voor de doelgroep.

Gepersonaliseerde aanbiedingen op basis van Buying History

Nu, wat personalisatie? Mensen gebruiken meestal deze term terwijl het geven van mensen die een aangepaste shopping ervaring op basis van hun koopgedrag, interest zone, demografie en psychografische.

CRM-software helpt u waardevolle informatie over het kopen van de geschiedenis van de klanten te verzamelen, zodat je hun interessegebieden kan begrijpen. Door het volgen van de inkoop patroon, de bron waardoor ze ingevoerd en hoeveel tijd die zij zijn aangegaan, U kunt shoppers gepersonaliseerde kortingen aan te bieden, suggesties en aanbiedingen.

customer relationship management in ecommerce

Bijvoorbeeld, van mening zijn dat u een kruidenier shopper, die vaak koopt vruchten. Door het segmenteren van een gepersonaliseerde e-mail dat de nieuwe aandelen of product kortingen adverteert, kunt u direct verhoging van de respons.

evenzo, U kunt nieuw thriller boeken raden vrijgegeven door het versturen van gepersonaliseerde e-mail naar een thriller lover. Een online boekhandel kan adverteren met een gepersonaliseerde korting op Dan Brown Engelen en duivels, die mogelijk zouden inspireren hem / haar om de aankoop te doen.

Als u weet dat een herhaling bezoeker heeft een bepaald product / dienst gecontroleerd, kunt u verdere actie te verleiden door het presenteren van een waardebon of kortingsbon om loyaliteit te verhogen.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Experian, 61% van merken zijn nu met behulp van de persoonlijke ervaring om klantentrouw te bouwen.

Initiëren na verkoop Customer Engagement

klantenbinding is een essentieel onderdeel van de after-sales service. Met alle benodigde informatie beschikbaar is op uw vingertoppen, je kan een betere service na verkoop te bieden. Je kunt nu niet alleen richten shopper bezorgdheid over bestellingen, productinformatie en voorraadbeheer, maar ook de omzet te verhogen door aan te bevelen producten aan uw klanten.

Online Customer Service Software

De omzet te verhogen Kansen en Maximize Revenue

Een CRM profiteert u door het creëren van een dynamische online catalogus en het initiëren van directe interactie met de klant. Laten we eens kijken hoe Customer Relationship Management-software helpt om online verkoop te versterken -

 • Het vereenvoudigt de manier van updaten van nieuwe producten, modellen, prijzen, Beschrijving, kortingen en aanbiedingen.
 • Het maakt gebruik van cross-selling promoties en up-selling mogelijkheden.
 • Zoek factie kunnen bezoekers om te zoeken en vinden wat ze willen - laat hen toe om producten met bepaalde kenmerken te bekijken, als kleur, grootte, stijl en model.
 • Het helpt om loyaliteit die lange termijn relaties met klanten te versterken verhogen.
 • Het biedt een gemakkelijke platform om te communiceren met de klant, op te lossen hun vragen, nemen hun feedback en ten slotte, krijgen hun vertrouwen.

CRM Software For Online Customers

Conclusie:-

In een concurrerende e-commerce markt, CRM-software kan uw gegevens goudmijn te zijn. Door het verzamelen van alle mogelijke gegevens van de klant, je kunt maken een 360-mate weergave van uw prospects en klanten. Dit geeft u het inzicht om uw toekomstige verkoopkansen te verhogen geven. In de andere hand, betere communicatie en een uitstekende klantenservice zorgen voor een betere koper prikkels en langdurige klantrelaties. Dit verhoogt de waarschijnlijkheid van het verwerven van meer klanten eerst.

Bij Kapture CRM, we bieden op maat gemaakte e-commerce CRM-oplossing die u helpt het maximale benutten van uw bestaande verkeer en online aanwezigheid. Het uitgebreide procesautomatisering platform dat tegemoetkomt aan uw online business requirements.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop