Hoe maak je een slimmere op Field Sales Team workflow met CRM-software te creëren?

Huis > producten > verkoop > Hoe maak je een slimmere op Field Sales Team workflow met CRM-software te creëren?

Sales Team GPS Tracking Software
Zelfs onder de aanval van online verkoop, de face-to-face sales activiteiten zijn in leven en goed op zijn plaats. Volgens gereputeerde studies, directe verkoop interacties nog steeds goed voor maar liefst een kwart van de totale omzet.
Maar nog steeds, het grootste deel van het op de field sales teams blijven vertrouwen op hun traditionele manier van het beheren van outdoor veld activiteiten, zoals mobiele en vergaderarrangement op een first-op basis.

Dit brengt de betrokken sales managers op het gevaar van het oog te verliezen van de verkoopactiviteiten. Aan het einde van de dag, de rol van managers kon gewoon worden beperkt tot het extraheren van financiën en orde statements. Eindelijk, bent u aansprakelijk om gewoon een gedeeltelijk volledig beeld dat bezoeken winkel uitsluit, prestatie in de winkel etc. Dit gedeeltelijk beeld kan een belastend effect op uw totale verkoop prestaties hebben.

Uitdagingen in het creëren van een efficiënte workflow voor het in Field team

Allereerst, laten we eens kijken naar de uitdagingen van teams op het terrein in het beheren van een standaard workflow.Consider dat een betrokken gebied persoon geeft zijn of haar beste ter gelegenheid van elke klant bezoek. Door de eenvoudige wet van de wiskunde, Dit vereist de betrokken sales teams om het maximale aantal klantenbezoeken te realiseren binnen een dag. Men moet ook markeren genoeg tijd te besteden bij elke prospect. Daarnaast, er zijn eisen van de stiptheid en doorvoer moeilijkheden die elke vergadering te beperken.

Het is praktisch echt moeilijk om opeenvolgende prospect ontmoetingen te regelen. Als je zijn willekeurig bij het instellen van vergaderingen, is het onvermijdelijk dat je conflicten kruising tussen veld-leden zal worden geconfronteerd op het realiseren van de vereiste bijeenkomsten.
Je moet ook om ervoor te zorgen dat elke prospect wordt steeds bijgewoond in een tijdig, zonder dat het te vaak of weinig op de kalender. Met andere woorden, het is een grote uitdaging om deze gewenste vergaderingen binnen de beperkingen te regelen.

Hoe maken en beheren van een Spot-on Beat Plan

Zo duidelijk is, de traditionele manier van het beheren van het veld uitstapjes beperken en inefficiënt. Met het aantal winkels voortdurend toe of fluctuerende, kunt u eenvoudig end-up in het kader van het gebruik van of over-onder druk zetten van uw vakgebied team. Het kan vaak eindigen-up met onvervulde vergaderingen of ongeplande winkel bezoeken.

Deze situatie zou kunnen worden opgelost door middel van oprichting en het beheer van definitieve slag plannen. Dit brengt je dichter bij de meest optimale manier van het beheren veldbezoeken binnen een gegeven set opgesomd winkellocaties.

In de creatie van het veld sloeg plannen, u het combineren van de aangrenzende winkels binnen een bepaalde plaats. Hiermee kunt u achter elkaar een aantal bijeenkomsten die maximale aantal bezoeken winkel hefboomwerking.

Plannen en stroomlijnen visitatie Flow

Een ritme plan bestaat uit een all-inclusive reis die betalen bezoek aan een vooraf gedefinieerde set van vlekken klant omvat. Aangezien de individuele ritme plannen zijn gemaakt met inachtneming, het helpt u transit plannen in de meest optimale manier te beheren.

Kapture CRM Hiermee kunt u een individueel ritme plannen rijgen samen een aantal winkels of de klant punten te creëren.
Voor elke beat plannen, kunt u verschillende parameters zoals bezoekfrequentie omvatten, datum van de bezoeken, toewijzen verantwoordelijke verkoopmedewerker, specifieke verantwoordelijkheden, begeleidt etc.

Door het aanpakken van de verschillende factoren, kunt u een all-in formule voor het beheer van klantbezoeken creëren. Door deze werkwijze, kunt u meerdere aangrenzende vergaderingen en visitaties combineren om een ​​maximale zichtbaarheid te slaan produceren.

Serie van Beat is van plan om alle klanten te beheren

Een van de grootste voordelen van een beat plan is dat het laat je een routine voor het bezoeken van klanten op te bouwen. Hiermee kunt u elke klant een bezoek aan de exacte aantal keren dat uw inkomsten te maximaliseren.

U moet uw retailers te bezoeken in een periodieke manier om een ​​maximale exposure retail bereiken.

Door het handhaven van een beat plan van aanpak, kunt u apart ritme plannen maken op basis van geografie klant of beursorders. Als follow-up-proces, u kunt elke beat plannen toe te wijzen aan de betrokken werknemer.

Dit zorgt ervoor dat elk selling point wordt bezocht op een consistente basis binnen een bepaald tijdsbestek. In korte tijd, kunt u een systematische routine te creëren voor het beheer van volledige klant visitatie schema.

Door het handhaven van een beat plan van aanpak, je kunt bereiken en te communiceren met maximale aantal van de retail-gebruikers.

Integrated Communications CRM om tijd te besparen

Zoals u wellicht weet, het op het veld teams meestal nodig om van de ene plaats naar de andere. Dit betekent dat frequente mobiele toren overdrachten die de duidelijkheid en betrouwbaarheid vermindert. Ook, telefonische gesprek kost veel meer tijd om een ​​eenvoudige boodschap te leveren. Deze zullen Mobile om te zetten in een ongunstige platform voor zakelijke communicatie.

EEN Mobile CRM biedt u een gezonde en tijd bewuste manier van het beheren van uw activiteiten. Via ticket, U kunt taken toewijzen, vergaderingen toe te wijzen of de vereiste informatie met betrekking tot een cliënt die voldoet aan te sturen.

Dit maakt het ook mogelijk u te onderhouden langdurige discussies voor elke klant vergaderingen. Het zal u helpen kostbare tijd te besparen op het veld en te voorkomen dat eventuele fouten.

Conclusie:-

Je moet in staat om maximale aantal klanten en het verhogen van uw ordervolume om uw bedrijf uit te breiden. A-CRM gebaseerde ritme plannen kunt u herhalen en klantbezoeken om haar beter te vervulling strategieën.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop