Waarom uw core verkoopproces moeten omvatten Daily Sales Reporting (DSR)

Huis > producten > verkoop > Waarom uw core verkoopproces moeten omvatten Daily Sales Reporting (DSR)

daily sales reporting App

Ben je blind over uw verkoop vooruitgang voor het betere deel van de week?

Zo ja, dagelijkse verkoop rapportage of DSR kon het antwoord op uw sales uitdagingen.

Allereerst, laten we eens kijken naar wat een DSR kan bereiken voor uw bedrijf.

Als u een sales manager of een deel van een sales besluitvorming team, stellen van lastige vragen zijn een deel van uw verantwoordelijkheid. Dit geldt ook voor vragen die je jezelf moet stellen.

Hier zijn enkele van de primaire vragen voor een werkend sales team.

Q1. Weet jij hoeveel verkopen aanbiedingen die u vorige week gesloten?

Natuurlijk, Ja.

Laten we nu volgen het met een paar eenvoudige, maar niet-zo-directe vragen over de algemene gezondheid van uw prospecting.

 1. Heeft u probeert te komen-up met een data-georiënteerde verkoopprognose?
 2. Bent u in staat om erachter te komen een optimalisatie strategie voor uw sales vooruitgang?
 3. Bent u in staat om uw real-time verkoop van de vooruitgang te evalueren?
 4. Bent u op de hoogte van de specifieke activiteiten die worden uitgevoerd door uw sales team elke dag?

In mijn ervaring, In tegenstelling tot de eerste vraag slechts een klein aantal sales managers zijn in staat om effectief de tweede groep van vragen te beantwoorden.

doorgaans, most sales managers are contend with receiving individual sales target achievement reports and updates about closures. But they still may not have an idea about the prospecting activities before the team reports back about their revenue numbers.

This brings us to the next overwhelming problem that pulls back your sales performances.

doorgaans, Sales managers are limited by their sales reports

De sales managers worden gebruikt tevreden met het ontvangen wekelijks of zelfs maandelijks round-off verslagen te zijn. Hoewel dit geeft meteen informatie over hun nummers, they don’t give the sales managers anything beyond this information.

Deze maandelijkse of wekelijkse sales rapporten geeft niet de kritische verkoop inzichten die nodig zijn om belangrijke wijzigingen in het verkoopproces te maken.

Om deze reden, de sales managers worden beperkt door hun begrip van de realiteit van de verkoop prospectie op het basisniveau.

Met dit systeem voor het beheer van de verkoop rapporten, de sales managers niet in staat zijn om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen om een ​​betere toekomst te verzekeren voor hun sales team.

They also have a fragmented system of aggregating the sales data. Hun verslagen over de verkoop wordt verspreid in verschillende excel sheets en e-mail threads.

Vanwege deze reden, zij geen enkele zin of vormen een compleet beeld op het moment van de noodzaak.

Werkelijk, hebt u een systeem om uw verkoopgegevens door de verkoop rapporten samen te voegen en te beheren. Met een verkoop van CRM, you can create team hierarchy and collect sales reports based on this hierarchy.

Dit zal u helpen accurate gevoel van uw verkoopgegevens te maken.

evenzo, de sales manager moet er ook voor zorgen dat de gehele data wordt gestroomlijnd en gerapporteerd aan de juiste persoon.

EEN sales CRM helps you to create a detailed sales hierarchy for your entire sales team.This allows the sales manager to make sense of the entire sales performance data.

sales-hirerachy, dsr betekenis in de verkoop

Hierdoor kan de sales managers om informatie die voldoet aan de verschillende medewerkers posities en de bijbehorende teamprestaties te schaffen.

Voor al deze redenen, you need a CRM-based sales reports to develop a sales process or strategy to consistently grow your sales bottom line.

Beheer uw data en tijd met dagelijkse verkoop rapporten op te slaan (DSR)

Als je begint met het verzamelen van dagelijkse verkoop en prospectie data, bent u natuurlijk aan het risico van grote hoeveelheid gegevens klant accumuleren zonder de middelen om betekenis van deze informatie. Om af te wenden deze crisis, you should have an effective system to evaluate and compare this large data to other different parameters.

Maar, hoe je een accurate verkoop rapport te genereren?

Het is niet zo makkelijk al. Je moet de gegevens verzamelen, scheiden het volgens de juiste segmenten en vervolgens analyseren en die segmenten vergelijken met een positieve inzicht schaffen.

Als u probeert om handmatig te doen zal het op zijn minst 2 dagen de tijd om een ​​maandelijks rapport maken, terwijl je nauwelijks kunt denken aan wekelijkse en dagelijkse rapporten.

Uiteindelijk, het is heel goed mogelijk dat je gewoon eindigen-up overweldigd door de beschikbare gegevens. Ook, de maandelijkse rapporten kunnen niet helemaal helpen bijhouden van het hele bedrijfsproces te houden.

You would need daily or even weekly reports to make sense of your sales performances. Kapture sales CRM automates sending the daily sales reports of each sales to the concerned manager.
Manage Daily sales reports

De verkoop verslag software zal u helpen de gegenereerde data door middel van het beheer van volledige rapport beheer te benutten door middel van een verenigd dashboard.

REVIEW IN-DEPTH dagelijkse verkoop ACTIVITEITEN

Als je gewoon het aantal deals gesloten, het zou moeilijk zijn om iets verder waardevolle van die gegevens te ontcijferen. U kunt zelfs een dwaalspoor worden gebracht door het forceren van uw marketing team om een ​​maximum aantal saai vergaderingen vast.

Met dit in gedachten, je moet verzamelen van meer gerelateerde en contextuele informatie die gerelateerd zijn aan on-the-ground verkoopactiviteiten.

Bijvoorbeeld, an accurate sales reports could include number of meetings, aantal verkoopgesprekken, sales gespreksduur, sales onderhandelingen etc…

Door het hebben van een grondige sales rapportage, U kunt ook beginnen met het vermijden van fouten of manipulatie in de verslagen over de verkoop.

Afwisselend, U kunt ook gedetailleerde rapportage als onderdeel van de dagelijkse activiteiten van uw sales professional. EEN mobiele CRM helpt je set-up een dergelijk proces dat verschillende data accumulatie processen omvatten.

Dit helpt u ervoor zorgen dat u het ontvangen van het nieuws en de laatste verslagen aan accurate informatie over de werkelijke verkoop prestaties te bieden.

Let altijd op en evalueren van uw sales pipeline

De eerste en belangrijkste wat je moet weten is wat er gebeurt in uw sales pipeline. Een dagelijkse verkoop rapport (DSR) nodig om de positie van elke loden begrijpen. dus, kunt u een idee over de koers en de ultieme zakelijke vooruitzicht hebben.

Daily sales reports Pipeline

Na ontvangst van accurate verslag over lead succespercentage, U kunt ook het meten van de gemiddelde conversie tijd, identificeren van obstakels die het conversieproces belemmert, Vandaar, u kunt noodzakelijke maatregelen te nemen om het proces te versnellen.

Met de verkoop controle vermogen CRM-software kunnen grafisch visualiseren de reis van uw sales leads en show case alle georganiseerde informatie over de geïntegreerde dashboard.

Spot een patroon op het genereren van sales leads

Zodra je begint steeds DSR met nauwkeurige gegevens over het genereren van leads en de conversieratio, kunt u in staat zijn om een ​​inzicht te krijgen, van waaruit u kunt uw gekwalificeerde leads te spotten. En door een scheiding aan gekwalificeerde leads uit arme leads, bent u in staat om uw doelgroep marketing te versterken zou zijn.

Natuurlijk, gerichte marketing zul je toenemen lead succespercentage.

Weet jij 7% is een sterke lead succespercentage, echter, goede sales en marketing bedrijven schieten voor ergens tussen 5-10% reeks.

Hieronder vindt u de gemiddelde wisselkoers van verschillende industrieën-

dsr reports in sales

Zeker, lead generatie is niet genoeg om de ROI te verhogen; you need to convert your leads into valuable opportunities. En voor hoog succespercentage, je nodig hebt gedetailleerd verslag over-

 • Hoeveel leads u krijgt per dag?
 • Hoeveel vragen zijn er?
 • Wat is uw landing page succespercentage?

Elk antwoord van de bovenstaande vragen zal u helpen om uw bedrijf de status te begrijpen.

Het kennen van het aantal zoekopdrachten, kunt u mensen toewijzen om ze op te lossen en gemakkelijk follow-up van de vooruitzichten. dus, uw succespercentage stijgt automatisch en je kunt een hogere omzet inkomsten te krijgen.

Begin met het maken accurate verkoopprognose

De dagelijkse verkoop rapporten informeren u over de actuele realiteit van uw grond verkoopactiviteiten. Dit helpt u-data op de hoogte sales en business forecasting beslissingen te nemen.

Verkoopprognose is belangrijk voor-

 • Sales planning
 • inventaris controles
 • Voorraadketenbeheer
 • Financiële planning
 • verbeteringen markt

Bijvoorbeeld, kunt u eerst onderzoeken het aantal leads invoeren de sales pipeline. U kunt de geleidelijke progressie van sales leads te zien op weg naar de sluiting.

Dit helpt u ook te evalueren en te optimaliseren voor de belangrijkste aspecten die uw sales strategie te beïnvloeden.

Met DSR kunt u uw dagelijkse verkoop vooruitgang te volgen, dus zul je in staat om meer accurate verkoopprognose te genereren. Verkoopprognose is noodzakelijk voor elk type bedrijf, want het is de belangrijkste factor om uw sales strategie te beïnvloeden.

Het feit is de nauwkeurigheid van de verkoop voorspelling zal uw toekomstige verkoop te bepalen en stelt u in staat om vrijwel alle aspecten van uw bedrijf te beheren.

Conclusie

Dagelijkse verkoop rapporten (DSR) helpt je te focussen op de dagelijkse verkoop progressie en de dagelijkse verkoop rapportage. U kunt ook het genereren van positieve berichten die het vertrouwen team niveau te verbeteren.

Kapture CRM is een sluitend systeem waarmee uw sales managers te ontvangen en te maken besef van hun dagelijkse verkoop vooruitgang.

U kunt de dagelijkse rapporten op ofwel een mobiele telefoon of desktop API.

De CRM dashboard cloudgebaseerde kunt u de verkoopresultaten met werknemers en team te delen. Ook, begrijpen van de werknemer workflow en individuele bijdragen.

In de DSR, u kunt ontvangen Daily Sales Report, wekelijkse en maandelijkse.

Met ontvingen alle positieve inzichten uit Kapture CRM je kunt werken aan uw sales en marketing strategie en het uitvoeren van waardevolle analyse met betrekking tot verkoopkansen.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

 • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
 • Over precieze controle over uw sales activiteiten
 • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop