Compulsieve Lead Tracking kan verhogen uw Conversion Rate

Huis > lead management > Compulsieve Lead Tracking kan verhogen uw Conversion Rate

Lead Tracking Software

De meeste lopende bedrijven zijn meestal agonistische over hun voorsprong Spoormechanisme. De meeste bedrijven of sales mensen beschouwen voorsprong verwerking als een één-op-één-gesprek, het geven van weinig betekenis voor de volledige afbeelding of leiden tot de verkoop patronen.

De waarheid is dat na deze blinde methode kan zelfs tijdelijk uw vermogen om grote hoeveelheden leads afhandelen verbeteren.

Maar op het zelfde moment, Het vernauwt uw inkomende leads als een passieve stroom van prospects. Je zal falen om onderscheid te maken of te begrijpen de eisen van uw collectieve prospects. Op deze manier, uw lead management kon krijgen ingesnoerd om gewoon ronduit beantwoorden van klantvragen.

In-order naar continue verbetering te bereiken, inkomende prospects moet in staat zijn om les te geven en vormen van uw marketing en sales activiteiten voor een betere toekomst.

Lead tracking en beheer kunt u begrijpen en te beheren uw eerste leidt tot een beter rendement te genereren. Je kunt leren om zinvolle investering om verdere verbeteringen te maken. In dit artikel, we zullen aanpakken de betekenis van lead tracking systeem dat kan deze doelstelling te realiseren.

Tegelijkertijd, bedrijven kunnen ook profiteren door het nemen van hun vooruitzichten door middel van een unieke lead verwerking kanaal.

Waarom Lead tracking is typisch belangrijk?

Lead tracking is een van de gemakkelijkste manieren om uw conversies te verhogen. Dit stelt u in staat om consistente en herhaalbare hoge prestaties te bereiken.

Goed, Laat ons uitleggen.

Met de mogelijkheid om continu te controleren en te volgen zal bijna alles te verbeteren en leiden tot betere prestaties uitgang.

Een gemotiveerd team kan sporadisch high performance of lood te produceren. Maar de werkelijke prestaties verbetering kan alleen worden bereikt door middel van een systematische lead management systeem.

Volgens de norm studie, de weg te voeren verhogingsomzetting is op te sporen en de optimale opbrengst te realiseren. Door het bijhouden van leads, U kunt dichter bij het begrijpen van de werkelijke behoeften en de kwalificaties van uw inkomende leads te krijgen.

Dit maakt het mogelijk om een ​​betere conversies potentieel te bereiken.

Als u overweegt het verbeteren van uw prestaties van lood, U kunt rondkijken verschillende industrieën voor soortgelijke omstandigheden. Maar de directe en eenvoudige manier om ze te verbeteren zou zijn om hen voortdurend toezicht.

Je kunt zien dat dezelfde les wordt gegeven door experts op het gebied.

Bovendien, het helpt je kick start uw nieuwe klantrelaties op een hoge noot, elimineren van mogelijke punten van wanbeheer van de klant en miscommunicatie.

Het creëren en kwalificeren van de Lead Lifecycle voor uw bedrijf

Een lead levenscyclus begint met het ontvangen van een voorsprong om uiteindelijk ze te converteren naar sales of verlies van die bepaalde prospect. In om daarmee de voorsprong levenscyclus te verbeteren, je nodig hebt om de kritieke punten of mijlpalen in verband met elke lead begrijpen. De overgangsstadia lood levenscyclus of mijlpalen kan worden omschreven als hieronder.

De onderstaande pictogram geeft uiting aan de verschillende fasen van lood om de verkoop overgang of lifecycle.

Deze verschillende stadia zijn lood inontvangstneming, lead respons en prospect communicatie en deal sluiten. Aangezien de eerste twee punten zorg met leadkwalificatie terwijl de laatste twee betreffen met lood sluitingen.

Je zou kunnen onderzoeken en verbeteren van de efficiëntie van uw leads door middel van het onderzoeken van deze specifieke punten. Eerste, je moet identificeren en kwalificeren van de bijzondere leiding mijlpaal. Dit helpt u bij het lot van elke afzonderlijke lead bepalen.

Door deze verschillende fasen, u kunt bijhouden en beheren van de voortgang van de prospect langs de verkoop stadia. Verder, voedt u ook informatie over de noden en behoeften van elke prospect.

Het kan ook manieren om te kwantificeren en het verbeteren van uw lead overgang geven. Dit helpt u de voortgang van elke prospect langs de sales pipeline te volgen.

Het beheer van de Lead Ontvangst en Transition

Zoals de naam al aangeeft, het vooruitzicht registreert het voortouw op dit punt.

En dan begint de timer te tikken...

Het is bewezen dat de leidingen, die krijgen beantwoord binnen vijf minuten hebben een betere kans op het verwerven van de reactie van een prospect.

beheer the lead-ontvang-en-transitie

Zoals je kan zien, de eerste punten worden gekenmerkt door een steile kromme dropping.

Door een reactie op elke vraag binnen 5 notulen, U kunt proportioneel verhogen van uw succespercentage.

Met betere lead responstijd, u meer onderzoeken mee naar de latere stadia van funnel worden doorgegeven. tenslotte, dit zal eindigen-up die in de uiteindelijke verkoop overname.

Door het bijhouden van de huidige lead responstijd, kunt u een bewuste keuze om het te verbeteren. Dit proces helpt u een hogere lead reactie simuleren.

Leiden tot de omzet Tracking and Management

Zelfs de succesvolle bedrijven behouden hun voorsprong op de verkoop overgang binnen 8% – 10 %. Zelfs een percentage van afwijkend gedrag in beide richtingen zal leiden tot incrementele veranderingen aan het bedrijf bottom-line. Door een lead tracking systeem, u kunt opslaan en ophalen van de conversatie aan elke prospect te beheren.

Door het verlichten voorkomende oorzaken voor prospect drop-off, U kunt leren over laaghangend fruit om uw conversies te verhogen. Dit helpt u ook verder progressief bedrijf conversies te genereren.

Door het filteren van de eerste lead lijst, U kunt een filter de redenen die leiden tot laag lood conversies. Hierdoor kunt u meer gepersonaliseerde e-mail en sms-campagnes die een betere kans op conversie lopen.

Verbetering van Lead Kwaliteit

Volgens 3rd party stats, het verhogen van de kwaliteit van de leads is de topprioriteit voor de meeste marketeers.

verbetering-lead-kwaliteit

Maar de handeling van de verbetering van lood kwaliteit is een subjectieve aangelegenheid, afhankelijk van uw vermogen om een ​​reactie van de prospect te roepen.

Door een geïntegreerde lead volgsysteem, kunt u de reactie kwaliteit en de waarde van elke lead te verbeteren. Dit helpt u de maximale waarde hefboomwerking van elke lead.

Tracking Interne Samenwerking en Communicatie

De huidige verkoopproces is allesbehalve eenvoudig en direct. Meestal zijn alle verkoop wordt gedreven door team samenwerkingen.

De volgende paradigma door Mark Cranney vangt de verschillende stadia van lood om de verkoop overgang.

tracking interne samenwerkingen-en-communicatie

Voor deze, je hoeft goedbedoelde team samenwerking en communicatie. Voor deze, moet u een uitgebreid platform te beheren om alle vragen te ontvangen, filteren waardevolle vragen en later doorgeven aan de sales funnel.

Door het volgen van een -CRM gebaseerde ticketing-systeem, kunt u ervoor zorgen dat uw hele organisatie verticaal blijft toegankelijk voor elke werknemer onderzoek.

Het bijhouden en verbeteren Lead Response Ratio

Volgens de studie, slechts één op de tien lood vragen te verplaatsen van de initiële vraag naar respons leiden. Er zijn hoofdzakelijk twee redenen dat de eerste leiding respons beperken - de reactietijd en de kwaliteit van de respons. (Als uw antwoord in op de wens van de klant, Het heeft een betere kans van het ontvangen van antwoorden. Een automatisch bericht kan zelden initiëren verdere communicatie).

EEN CRM-systeem kunt u ontvangen en beheren alle vragen via één dashboard. Dit betekent dat u in staat zijn om het totale aantal leads weerspiegelen van een enkel dashboard zal zijn.

Conclusie:-

De meeste bedrijven beschouwen zelfs een 1/10th contact op te nemen verkoop conversie als prijzenswaardige. In deze situatie, moet u overwegen het moduleren van de omstandigheden om een ​​betere conversies te bereiken.

Kapture CRM is een geïntegreerd lead management platform dat kan volgen en optimaliseren elke lead om de verkoop overgang. Dit helpt u uw conversie te verhogen en behandelen elke klant gesprek in een productieve manier.

Gratis CRM Trail Banner

RECENTE BERICHTEN

Avatar for Kapture CRM
Auteur:
Kapture CRM
Over:
Dit is de admin.
Meer artikelen van: Kapture CRM

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Vragen staat vrij
We bijten niet
Laatste nieuws Over CRM

LATEN WE HEBBEN EEN GESPREK

  • Uw bedrijf runnen vanuit de palm van je handen
  • Over precieze controle over uw sales activiteiten
  • Zorg voor continue ondersteuning na elk product te koop